CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Vivy Yusof Lupa Tarikh Anniversary, Tetap Dapat Jambangan Bunga Sebesar Dirinya

1-7-2021 04:14 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4837| Komen: 22

Description: Alam perkahwinan merupakan fasa yang mana pasangan suami isteri akan mula mengenali antara satu sama lain dan semestinya perkara itu membuatkan hubungan akan menjadi lebih erat.
Alam perkahwinan merupakan fasa yang mana pasangan suami isteri akan mula mengenali antara satu sama lain dan semestinya perkara itu membuatkan hubungan akan menjadi lebih erat.


Usia perkahwinan merupakan tanda kasih sayang setiap pasangan dan siapa sangka kini usahawan Datin Vivy Yusof sudah mencapai tahun kesembilan bersama dengan suaminya iaitu Datuk Fadza Anuar.


Kredit foto: IG

Menerusi video yang dikongsikan olehnya di laman Instagram pada 29 Jun lalu, Vivy dilihat terlupa akan tarikh bermakna mereka itu dan ia merupakan kali kedua beliau terlepas pandang.

Lebih melucukan, Vivy sempat mengejek suaminya apabila beliau menerima jambangan bunga besar dan mengatakan bahawa Fadza sepatutnya memberikan bunga seperti itu kepada dirinya.




“Woww, that’s how you should give me flower, sayang! That big!….. Did you give me flowers???”

“That’s right, two years in the row you forgotten!!”





Pengikutnya di laman Instagram turut terhibur melihat aksi lucu Vivy yang terlupa itu dan sempat memuji cara Fadza membuat kejutan.

Untuk maklumat, Vivy kini sedang hamil anak keempat dan hasil perkahwinan selama sembilan tahun itu, mereka telah dikurniakan seramai tiga orang cahaya mata.



Semoga rumah tangga yang dibina berkekalan hingga ke Jannah! -CARI

Sumber: Hot fm
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 1-7-2021 05:04 PM
Oh begitu...
Apa yg lucu sgt dgn ejek suami sebab bagi pokok saiz pompuan ni?? Artis ke dia? Muka sama2 sembam busuk mcm mira basic.
Semua benda nak lucu, semua benda nak terhibur padahal orang tengok video kau semua masam mencuka, senyum pun tak.
Takdelah nampak urban pub muka suami dia melainkan berkerak jua....
Kalau pergi yindon, orang ingat satu leluhur. Kalau masuk site binaan, orang ingat pekerja situ.
Yg vivy ni pulak mcm tukang urut warga vietnam....

Quote nakkomenjugak 1-7-2021 07:29 PM
yeleeeeeee... lantak kome lerrrr
Quote hagrid 1-7-2021 07:40 PM
Macam tiru style schawal ja!
The time masa schawal’s wedding anniversary,then Awal lupa..
Scha bagi curated bouquet-then Awal post the same thing
Scha 1-Awal 0
Quote SalenaGomez 1-7-2021 10:23 PM
Dari dulu lagi kalau SG tgk muka hubby vivy ni mmg muka budak sangat…
Quote Cece1234 2-7-2021 12:21 AM
Kurex replied at 1-7-2021 05:04 PM
Oh begitu...
Apa yg lucu sgt dgn ejek suami sebab bagi pokok saiz pompuan ni?? Artis ke dia? Muka s ...

Tergelak2 i baca sbb rasa cm sopan plak kurex kutuk bibi ni..
Quote yusryimran 2-7-2021 06:35 AM
Aku ingatkan dah melingkup si itik ni rupe nya ada lg..
Quote addina 2-7-2021 10:34 AM
Edited by addina at 2-7-2021 12:49 PM

fv diorg ni dh nak tutup ke? i bc one of vendor terleak email fadza tp dh delete la.
Quote sofinamini 2-7-2021 12:15 PM
addina replied at 2-7-2021 10:34 AM
fv diorg ni dh nak tutup kn? i bc one of vendor terleak email fadza tp dh delete la.

eh really ? tapi takkan lah kan . mybe byk ttp store but still kekal online jek kot .
Quote addina 2-7-2021 12:47 PM
Edited by addina at 2-7-2021 12:49 PM
sofinamini replied at 2-7-2021 12:15 PM
eh really ? tapi takkan lah kan . mybe byk ttp store but still kekal online jek kot .

mgkn la i rs. i nak ss n nak bc lg skali igs tu tp dh kena delete.

btw td i tulis tu pertanyaan sbnrnya so nk elakkan org slh faham nnti i edit post i tu.

Quote sofinamini 2-7-2021 01:17 PM
addina replied at 2-7-2021 12:47 PM
mgkn la i rs. i nak ss n nak bc lg skali igs tu tp dh kena delete.

btw td i tulis tu pertanyaa ...

oh . tu lah i rasa pun mybe kedai lah tutup . sbb sekarang pun bukan boleh pg kedai pun kan . rasanya fv mmg dh kebelakangan nie slow . duck je la kot yg nampak masih ramai beli ? mungkin ?
Quote cm_vungtau 4-7-2021 02:47 AM
Rumah kecik pastu beli pokok. Sekadar untuk berlagak la tu.
Dia ni tak kelakar langsung. Ada forummer cakap dua2 laki bini ni katik. Patut la competitive semacam.
Quote msberrycoklat 4-7-2021 12:21 PM
Dia mcm terlampau nk tunjuk ke-bimbo-an dia. She’s proud of it. Dari zmn blogging kan gigih nk channel aura becky bloomwood. But now dh masuk anak 4 patut tone down skit bimbo tu… dok buat video ckp2 dgn bunga lebih dari bbnu gaya dia  
Quote chempaka_lily 6-7-2021 07:32 PM
Tapi bukan ke kalau anniversary diorg couple tu, tiap bulan dia ingat & celebrate. Tetiba wedding anniversary lupa pulok
Quote cikrosienona 6-7-2021 09:34 PM
cm_vungtau replied at 4-7-2021 02:47 AM
Rumah kecik pastu beli pokok. Sekadar untuk berlagak la tu.
Dia ni tak kelakar langsung. Ada forumm ...

Haha yeah orang katik ni ada napoleon syndrome kan. Diorang kompetitif sebab terpaksa compensate kekaktikkan diorang

Vivy xdelah katik sgt, she’s petite.
Quote Kitty_catz 7-7-2021 01:17 PM
addina replied at 2-7-2021 10:34 AM
fv diorg ni dh nak tutup ke? i bc one of vendor terleak email fadza tp dh delete la.

apooooooooooooooooooooooooooooo

cepat tumpahkan teh!
Quote Kitty_catz 7-7-2021 01:19 PM
cm_vungtau replied at 4-7-2021 02:47 AM
Rumah kecik pastu beli pokok. Sekadar untuk berlagak la tu.
Dia ni tak kelakar langsung. Ada forumm ...

ye... mmg... meols lagi tinggi dr laki sheols yg berkerak itewww

tinbo tu lagi la... pakai stilettos pun tak mampu cecah telinga meolsss
Quote hashashes 7-7-2021 01:20 PM
Kitty_catz replied at 7-7-2021 01:17 PM
apooooooooooooooooooooooooooooo

cepat tumpahkan teh!

Maybe nak cease kan operation few physical outlet kot, nak focus online balik
Quote Kitty_catz 7-7-2021 01:21 PM
cikrosienona replied at 6-7-2021 09:34 PM
Haha yeah orang katik ni ada napoleon syndrome kan. Diorang kompetitif sebab terpaksa compensate k ...

petit ke? kut pi obersea muat baju kanak2 riang tau dia tu
Quote Kitty_catz 7-7-2021 01:22 PM
hashashes replied at 7-7-2021 01:20 PM
Maybe nak cease kan operation few physical outlet kot, nak focus online balik

cheh.. kut katup sapo nak bayau balik duit khazanah sama pnb?

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 11:45 PM GMT+8 , Processed in 0.074739 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top