CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Nak Bercinta Itu Dia Punya Fasal,” - Zara Zya Tak Peduli Tentang Hafreez Adam Dan Azar Azmi

1-7-2021 03:55 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5078| Komen: 25

Description: Ketika gosip cinta antara pelakon Hafreez Adam dan Azar Azmi sedang hangat diperkatakan, ada pula peminat yang mengaitkan nama aktres Zara Zya.
Ketika gosip cinta antara pelakon Hafreez Adam dan Azar Azmi sedang hangat diperkatakan, ada pula peminat yang mengaitkan nama aktres Zara Zya.

Lebih tidak manis apabila mereka membandingkan tentang kesesuaian antara Zara dan Azar untuk bercinta dengan Hafreez.

Foto: IG

Namun bagi Zara Zya atau nama sebenarnya Zainurul Razia Mohd Zanuddin, 36, dia tidak ambil ‘pusing’ tentang hal berkenaan.

“No comment, selepas hubungan kami berakhir saya memang tak ada ambil tahu fasal dia dan tak kisah pun dia nak bercinta dengan siapa.

“Buat masa sekarang ni saya tak berani nak berkongsi apa-apa tentang hal peribadi saya lebih-lebih lagi soal jodoh, nanti jadi bahan bualan orang pula, ” katanya kepada mStar.




Untuk rekod Hafreez sebelum ini pernah mengikat tali pertunangan dengan pelakon Zara Zya pada Oktober 2019 namun hubungan itu tidak bertahan lama selepas mereka putus tunang sebulan selepas itu.



Sementara Azar pula putus tunang dengan penerbit filem, Haz Roslan pada Februari tahun lalu selepas bertunang pada Disember 2019. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 1-7-2021 04:10 PM
Kitaorang pun tak kisah.. tapi tetap jua repot sangkak pemalas bukak benang masa dorang
Quote Puteri19 1-7-2021 04:11 PM
https://m.youtube.com/watch?v=WS-kzA7Lt1o&t=193s
Quote ImpianSeroja 1-7-2021 04:47 PM
Suka Zara berlakon..best
Quote slyfynx 1-7-2021 05:15 PM
Diorang nk main atas katil pun x sape kesah eh.
Wartawan cari je tergedik2 nk post thread
Quote 4cupcakes 1-7-2021 07:00 PM
Abe fizo xlayan azar dah ko.?
Quote nakkomenjugak 1-7-2021 07:30 PM
idgaf gitchewww
Quote amjess 1-7-2021 08:27 PM
Baru kuar statement zara psl ex dia sejak lps putus tunang..sblm ni HA je duk bg statement
Quote AshkieLa 2-7-2021 02:49 AM
yes zara.. flip hair je kat jantan byk bekas jerawat tu...

Quote primarikey 2-7-2021 07:28 AM
AshkieLa replied at 2-7-2021 02:49 AM
yes zara.. flip hair je kat jantan byk bekas jerawat tu...

Aku sorg je ke yg rasa geli tgk pompuan tua buat tik tok...mcm tgedik2...tak padan ngn umo
Klu bebudak remaja nmpk jgk la comelnye
Quote Managerara 2-7-2021 07:47 AM
Zara zya ni personaliti die memang macam bukan artis ke?

Tengok sedapur bersama zara zya tu hmmm boring mengantuk tahap berdengkur..fashunn pun hmm ntahla labu..
Quote 3chanceno 2-7-2021 07:51 AM
primarikey replied at 2-7-2021 07:28 AM
Aku sorg je ke yg rasa geli tgk pompuan tua buat tik tok...mcm tgedik2...tak padan ngn umo
Klu be ...

Masalahnya sis, ramai mak2 budak yg retis &  bukan retis bertiktok bagai

Lagik & lagik & lagik artikel dari reporter cari yg gosipnya apa eh???
Quote missHaidiD 2-7-2021 08:12 AM
Zara zya ni kusam je kan. Sendu da skrg
Quote Acikgomen 2-7-2021 08:47 AM
Managerara replied at 2-7-2021 07:47 AM
Zara zya ni personaliti die memang macam bukan artis ke?

Tengok sedapur bersama zara zya tu hmmm  ...

Acik penah jumpa f2f dgn minah ni. Acik pun tak paham dia buat botox melampau ke apa tah, sbb muka dia kejung gile. Dia gelak pun nampak pelik, bekerut2 dahi acik tgk dia gelak
Kalo dia belakon, mmg taaaaaakk la haku nak tgk
Quote sue_liah 2-7-2021 09:18 AM
suka juga tgk dia berlakon tp tak ada aura la

nape putus masa tu ingatkan sherasi bersama
Quote AshkieLa 2-7-2021 10:05 AM
primarikey replied at 2-7-2021 07:28 AM
Aku sorg je ke yg rasa geli tgk pompuan tua buat tik tok...mcm tgedik2...tak padan ngn umo
Klu be ...

ye ke..?
tak tengok sampai ke situ pun.. memang tak follow retis kat socmed.
just tengok lakonan drama diorg kat tv je...
tp memang lemau tengok org tua or mak org tergedik2 walaupun kadang tu dgn anak2....
pastu share plak kat insta memasing... mcm errrr sikit
Quote lasagna 2-7-2021 10:37 AM
Managerara replied at 2-7-2021 07:47 AM
Zara zya ni personaliti die memang macam bukan artis ke?

Tengok sedapur bersama zara zya tu hmmm  ...

iols terus tukar channel.. boring
Quote imanjannah 2-7-2021 11:01 AM
dia ni berlakon best
Quote masnona 2-7-2021 12:18 PM
Dia la one hit wonder yg smakin layu
Quote kembunghitam 2-7-2021 12:56 PM

menguap weols baca berita sendu dari reporter tersangkak yg pemalas ni..

utk x OT, i think zara zya ni deserves someone btter than mamat char kuew teow tu

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.276978 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top