CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dalam Bilik Air Pun Jadi! Kesian Aliff Syukri Makin 'Ting Tong' Efek PKP

30-6-2021 03:44 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6427| Komen: 38

Description: Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menzahirkan luahan rasanya terhadap Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 yang dikuatkuasakan di seluruh negara ketika ini.
Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menzahirkan luahan rasanya terhadap Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 yang dikuatkuasakan di seluruh negara ketika ini.


Kredit foto: IG Aliff


Kongsi Aliff menerusi kapsyen panjang lebar di Instagram, dia mengakui kian bosan untuk duduk di rumah kerana ia secara tak langsung boleh menjejaskan komitmen bisnesnya yang melibatkan beratus-ratus kakitangan.

Dia pada masa sama turut simpati dengan pelbagai kisah yang menimpa sesetengah individu ketika ini.



Bagaimanapun meninjau ke ruangan komen, warganet memberikan pelbagai reaksi terhadap perkongsian pengasas kosmetik yang pernah melahirkan beberapa single lagu itu.




Antaranya, ada yang berseloroh bertanya sama ada video tarian yang dimuatnaik adalah kesan sampingan dos suntikan vaksin dan sebagainya.



Paling menarik perhatian, ada juga yang kagum memlihat ruang bilik airnya yang ‘mega’ dan luas!


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AshkieLa 30-6-2021 03:48 PM
yelatuh..
ko kalau tak PKP pun
memang sejenis lapar perhatian...
Quote Kurex 30-6-2021 03:49 PM
Ni bukam tingtong, ni attention seeker
Quote slyfynx 30-6-2021 04:11 PM
Seriously...
Korang ni kene bayar ke untuk buat artikel bodoh mcm ni?
Buat ape famouskan orang2 bodoh mcm ni.
Rimas la.
Biar la die nk terjun tiruk pun.
Bg attention buat ape.
Tu yang die nk.
Quote ImpianSeroja 30-6-2021 04:36 PM
Ada2 aje la toklip nie..sengaja bg org kecam . kurang kasih sayang ke tok oii
Quote PinkyPie 30-6-2021 04:44 PM
Adik alip nama naik dalam jamban, dia pun nak gak dlm jamban
Quote djzara81 30-6-2021 04:50 PM
Aku lagi kesian org yg berkurung dok menyewa bilik or rumah kecil. Pi mai pi mai dlm tu gak. TokRi patut bersyukur rumah mcm yistana, bebas main sorok2 lagi. Bosan2 pi tdo chalet sendiri ye idok..
Quote kiah_mai_pulak 30-6-2021 04:51 PM
tingtong tahikk kau lahh
Quote fido_dido 30-6-2021 04:59 PM
elokla bolayan je attention seeker ni..tak payah la bukak thread sampah mcm ni
Quote sleepandream 30-6-2021 05:17 PM
sebenarnye nak tayang bath tub heshe jahh
Quote I.K.A888990 30-6-2021 05:37 PM
isteri dia ni pn bole kira agak ting tong juga la kan sampai sanggup setia dgn si alip ni..hmmmm
Quote nakkomenjugak 30-6-2021 06:57 PM
yikesssss.
Quote lattehazelnut 1-7-2021 06:06 AM
I.K.A888990 replied at 30-6-2021 05:37 PM
isteri dia ni pn bole kira agak ting tong juga la kan sampai sanggup setia dgn si alip ni..hmmmm

Dulu i rasa normal sikit..
Xtau lah kebodohan boleh dijangkiti atau mmg selama ni camtu tp xtunjuk..
Quote imanjannah 1-7-2021 07:25 AM
lantak ko la alip.. nyampahhh
Quote yusryimran 1-7-2021 08:23 AM
Diam lh kau belut Karen.
Quote bulalof 1-7-2021 08:25 AM
makin tua makin baghal.
Quote kakakpositifker 1-7-2021 08:34 AM
bestnya lahai bilik air ampaaaaaaa
Quote laksmanabentan 1-7-2021 08:46 AM
djzara81 replied at 30-6-2021 04:50 PM
Aku lagi kesian org yg berkurung dok menyewa bilik or rumah kecil. Pi mai pi mai dlm tu gak. TokRi p ...

semoga Allah betul2 tarik nikmat apa yang dia ada tu kann...
biar dia betul2 tahu camna hidup orang lain yg lebih daif...

Quote None68 1-7-2021 08:48 AM
Attention seeker la anak beranak ni..
Quote yondu 1-7-2021 09:31 AM
dulu mcm kesiannya tgk bini dia dpt laki camni. Tp da lama2 i jd x kesian sbb bini pun sama kebulur perhatian.

Dlm kes laki bini ni, betul la org tua ckp, jodoh cerminan diri kita.

Lihat semua komen(38)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 07:19 PM GMT+8 , Processed in 0.083034 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top