CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Amy Search Cucuk Vaksin Sambil Nyanyi Lagu Fantasia Bulan Madu

19-6-2021 02:06 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 4412| Komen: 39|Original author: Oleh: kp5x

Description: Pelakon Nabila Huda memuat naik di laman instagramnya satu hantaran video detik bapanya yang juga penyanyi rock terkenal Amy Search menerima suntikan pertama vaksin di IDCC Ideal Convention Centre Sh ...

Pelakon Nabila Huda memuat naik di laman instagramnya satu hantaran  video detik bapanya yang juga penyanyi rock terkenal Amy Search menerima suntikan pertama vaksin di IDCC Ideal Convention Centre Shah Alam. 

Kredit foto : Instagram Nabila Huda
Menariknya di dalam video berdurasi kira-kira 20 saat kiriman isteri Amy itu, Amy, 62 yang kelihatan tenang sempat lagi menyanyikan lagu hitnya, Fantasia Bulan Madu. 

"Demi cintaku padamu, ke mana pun kau kan ku bawa, ke hujung dunia, ke bintang kejora" 

Sayangnya proses suntikan hanya beberapa saat, hanya tiga rangkap lagu tersebut yang sempat dinyanyikan oleh penyanyi rock legend tersebut. Untung petugas kesihatan yang bertugas ketika itu dapat mendengar nyanyian 'live' daripada Amy. -CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annadonna 19-6-2021 02:12 PM
Nyanyi tu nak cover takut sebenarnya
Quote Belibis 19-6-2021 02:12 PM
Aku tumpang serammmm..
Quote adeqbun 19-6-2021 02:13 PM
Seriusla ape sbnrnye yg takut sgt kene cucuk ni..ai bkn nak kompang..tp ai oenah cucuk 3 hari berturut2..xde hal pon
Quote acikhan 19-6-2021 02:16 PM
dulu masa pregnant manjang kena cucuk tiap bulan + cucuk insulin pun ye jugak, da sebati da lali tp after 4 taun nie n kena ambik vaksin jd takut pulak ngan jarum padahal idok lerr sakit pon
Quote annadonna 19-6-2021 02:18 PM
adeqbun replied at 19-6-2021 02:13 PM
Seriusla ape sbnrnye yg takut sgt kene cucuk ni..ai bkn nak kompang..tp ai oenah cucuk 3 hari bertur ...

Aku ni takut ular. Then kawan aku ambik ular belit kat leher dia sambil cakap "serius aku tak paham kenapa ko takut ular. Makhluk tuhan kot" so kesimpulannya tak payah pertikaikan phobia dan paranoid org lain. Masing masing dgn gen masing2
Quote delia3003 19-6-2021 02:23 PM
Yg jenis takut jarum mesti ada rasa takut. Igt zaman sekolah, ada yg sampai menangis takut jarum. Iols nasib baik ok je bab ni.
Quote Tinot7 19-6-2021 02:55 PM
Ramainya penonton abil...
Quote Tinot7 19-6-2021 02:56 PM
annadonna replied at 19-6-2021 02:18 PM
Aku ni takut ular. Then kawan aku ambik ular belit kat leher dia sambil cakap "serius aku tak paha ...

Ular apa tuhh???
Quote mawardia 19-6-2021 03:05 PM
Kalau aku jd doctor aku halau laki kau keluar.
Quote nakkomenjugak 19-6-2021 03:05 PM
Iols dengan nada Hamdan Ramli

"Bila lagi giliran saya?"
Quote Kurex 19-6-2021 03:09 PM
Nak gosip apa sebenarnya ni?
Quote sleepandream 19-6-2021 03:14 PM
dekat dinding belakang tu siap ada sign no camera....
Quote ImpianSeroja 19-6-2021 03:16 PM
Untung nya sudah..iolls masih menunggu giliran
Quote RumiMenari 19-6-2021 03:19 PM
Part apaknya nyanyi tu ok je.. asalkan tak buang masa frontliner.. gigih nak tunjuk fobia.. i pun takut tp ko daftar utk amek vaksin, mmg ko sedia maklum kena cucuk la kan.. podah aa rerama
Quote Skuau 19-6-2021 03:27 PM
annadonna replied at 19-6-2021 02:18 PM
Aku ni takut ular. Then kawan aku ambik ular belit kat leher dia sambil cakap "serius aku tak paha ...

betul...aku x tau...camner aku boleh phobia/geli/takut ngn menate berbulu...cam hanjeng,tikus,kucing(caya tak).
Quote beta_carotene 19-6-2021 03:31 PM
anjengnya laki sheols .. perlu ke buat bising mcm pasar malam
Quote pearl.silver 19-6-2021 03:38 PM
Misi tu pi tunjuk jarum dah siap cucuk kat abil

Klu i, sblum cucuk, tgh cucuk ok je
Misi tunjuk je jarum. Dah siap cucuk. Terus pitam.
Quote Perawankota 19-6-2021 04:47 PM
Aku bab2 cucuk tak takut.. Tapi nak jumpa doktor gigi mmg takut..
Quote matagua 19-6-2021 05:26 PM
Sayangnya proses suntikan hanya beberapa saat, hanya tiga rangkap lagu tersebut yang sempat dinyanyikan oleh penyanyi rock legend tersebut.


TIGA RANGKAP?  bukan 3 baris je ke dia nyanyi? setahu gua satu rangkap ada 4 baris.  
Gua yg fail BM ke penulis ni yang salah tulis?

Lihat semua komen(39)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:46 PM GMT+8 , Processed in 0.085456 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top