CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Untung Bakal Suami,"- Bergaya Di Rumah, Bentuk Badan Intan Najuwa Dipuji Cantik Langsing

18-6-2021 04:36 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23613| Komen: 154|Original author: Oleh: Saiful

Description: PKP semua orang duduk rumah bermalas-malasan, kadang-kadang pakai baju tidur sahaja.
PKP semua orang duduk rumah bermalas-malasan, kadang-kadang pakai baju tidur sahaja.

Tapi tidak buat Intan Najuwa sebab dia memilih untuk bergaya walaupun berada di rumah sahaja.



Foto: IG

Di Instagram dan TikTok, pelakon ini ada memuat naik video menggayakan beberapa persalinan.

Fuh memang menarik semua bajunya, warna pun terang-terang dari jauh orang dah nampak kecantikannya.

"Which one your favourite colours," tulisnya sebagai kapsyen.



Bukan hanya pakaian yang menjadi perhatian, malah badan Intan yang langsing turut menjadi bualan.

"Cantiknya bentuk badan dia. Ni masa aku remaja dulu sewaktu usia 20-an. Sekarang susah nak turun selera besar."



"She looks confident in red.

???Ya Allah, pinggangnya kecik benar."

"Body cantik pakai apa pun cantik."





Untunglah siapa bakal suamiya nanti. Pandai bergaya belaka, tak jemu mata memandang, kan? -CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lofar11 18-6-2021 04:39 PM
iols suka dia ni, ada aura Mahal n heroin, sbb ramai lg cantik dari dia mcm Puteri aishah tu semua tp ntah tak de aura mahal tu, tak berapa kemas
Quote makadek 18-6-2021 04:39 PM
Dia tk makan nasik ke ...
Quote Nadiabella 18-6-2021 05:35 PM
Selalu keliru dia dgn elvinna
Quote Namasayaomel 18-6-2021 06:19 PM
dia ni anak orka ke? rasa blakon pun kurang...model? pun cam kurang..anyone can clarify on this?. Bag all branded level kayangan..
Quote zehra2 18-6-2021 06:21 PM
rambut intan mmg cantik..
Quote None68 18-6-2021 06:22 PM
Beg branded tu ori ker? Hikhik..
Quote wirazam 18-6-2021 06:27 PM
Edited by wirazam at 18-6-2021 06:28 PM

Lawa sgt dia nih...dah mcm org org kayangan Dan puteri raja...Mohon masuk kelas nyanyian ye dik...baru lengkap CV ko as artis serba boleh...rupa ko mmg dah cantik...
Quote Suchi 18-6-2021 06:31 PM
makadek replied at 18-6-2021 04:39 PM
Dia tk makan nasik ke ...

Frame dia memang kecik dan dia pun kuruih kecik molek.
Berat maybe 38 ke bawah ni.
Umur pun muda lagi kan nikmati laa kekecikan pinggang secekap ini puas2.
Quote conget 18-6-2021 06:36 PM
Cantik betoi si Intan ni.Badan lamsing, rambut kepok, fashion tip top!
Quote Firis 18-6-2021 06:40 PM
Artis perempuan favorite kurex
Quote cheezel 18-6-2021 06:48 PM
dia comel tapi tula kecik cm budak sekolah cam xkena jadi heroin
Quote beatgirlX 18-6-2021 06:58 PM
Rumah dia penthouse ke?
Quote KIM.K 18-6-2021 07:06 PM
Teringat jaman awal 20an body member mmg terletak n slim cam sheol. Pakai jeans bontot pejal
Quote evlinne 18-6-2021 07:08 PM
Kecik sgt ni. Harap cerah n rambut kepok2
Kalau montok sikit lgi lawa. Curve dia dah ada sbb pinggang dia x terlalu straight
Yg penting x kepam
Quote KIM.K 18-6-2021 07:08 PM
cheezel replied at 18-6-2021 06:48 PM
dia comel tapi tula kecik cm budak sekolah cam xkena jadi heroin

sheol kena renovate muka sikit bagi nampak matured macam margot robbie. padahal margot muda dari rupa dia
Quote SweetRehan 18-6-2021 07:15 PM
Pandai bergaya intan najuwa ni
Quote naina 18-6-2021 07:24 PM
Anak dara muda.belia memanglah mantul body kecik kurus..tapi motif dia catwalk ala model paparazi??
Quote anony-mous 18-6-2021 07:29 PM
Mkn la sikit dik. Tu bukan lawa tp keding sgt2. Kepala besar. Up sikit lg dlm 5-10kg mesti montok
Quote xpdckelate 18-6-2021 07:30 PM
sesi tayang menayang..dh kepot nanti tak selera plak nak tayang

Lihat semua komen(154)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:10 AM GMT+8 , Processed in 0.078243 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top