Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Untung Bakal Suami,"- Bergaya Di Rumah, Bentuk Badan Intan Najuwa Dipuji Cantik Langsing

18-6-2021 04:36 PM|Oleh: Saiful| Komen: 154

PKP semua orang duduk rumah bermalas-malasan, kadang-kadang pakai baju tidur sahaja.

Tapi tidak buat Intan Najuwa sebab dia memilih untuk bergaya walaupun berada di rumah sahaja.


Foto: IG

Di Instagram dan TikTok, pelakon ini ada memuat naik video menggayakan beberapa persalinan.

Fuh memang menarik semua bajunya, warna pun terang-terang dari jauh orang dah nampak kecantikannya.

"Which one your favourite colours," tulisnya sebagai kapsyen.



Bukan hanya pakaian yang menjadi perhatian, malah badan Intan yang langsing turut menjadi bualan.

"Cantiknya bentuk badan dia. Ni masa aku remaja dulu sewaktu usia 20-an. Sekarang susah nak turun selera besar."



"She looks confident in red.

???Ya Allah, pinggangnya kecik benar."

"Body cantik pakai apa pun cantik."





Untunglah siapa bakal suamiya nanti. Pandai bergaya belaka, tak jemu mata memandang, kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 154
Komen

Previous : Kuota Vaksin - Michael Ang Cadang Jual Vaksin RM2k Pada Golongan Kayangan

Next       : Siapa Asad Motawh Mengada Pasang ‘Lampu Biru’ Elak Kesesakan Jalan Raya?

Komen Terbaru

Quote wirazam 3-7-2021 03:25 PM
Potpouri replied at 28-6-2021 10:29 AM
Antara pelakon yang aku tak minat nak tengok kalau jadi heroin. Kalau nampak je dia aku switch chann ...

Watak dia pun semua watak anak gadis baru grad or umur belas belas...takde lagi nampak dia berlakon ala ala isteri beranak tiga empat or wanita korporat discus bisenss juta juta lagi..

Lain-lain Komen

Quote lofar11 18-6-2021 04:39 PM
iols suka dia ni, ada aura Mahal n heroin, sbb ramai lg cantik dari dia mcm Puteri aishah tu semua tp ntah tak de aura mahal tu, tak berapa kemas
Quote makadek 18-6-2021 04:39 PM
Dia tk makan nasik ke ...
Quote Nadiabella 18-6-2021 05:35 PM
Selalu keliru dia dgn elvinna
Quote Namasayaomel 18-6-2021 06:19 PM
dia ni anak orka ke? rasa blakon pun kurang...model? pun cam kurang..anyone can clarify on this?. Bag all branded level kayangan..
Quote zehra2 18-6-2021 06:21 PM
rambut intan mmg cantik..
Quote None68 18-6-2021 06:22 PM
Beg branded tu ori ker? Hikhik..
Quote wirazam 18-6-2021 06:27 PM
Edited by wirazam at 18-6-2021 06:28 PM

Lawa sgt dia nih...dah mcm org org kayangan Dan puteri raja...Mohon masuk kelas nyanyian ye dik...baru lengkap CV ko as artis serba boleh...rupa ko mmg dah cantik...
Quote Suchi 18-6-2021 06:31 PM
makadek replied at 18-6-2021 04:39 PM
Dia tk makan nasik ke ...

Frame dia memang kecik dan dia pun kuruih kecik molek.
Berat maybe 38 ke bawah ni.
Umur pun muda lagi kan nikmati laa kekecikan pinggang secekap ini puas2.
Quote conget 18-6-2021 06:36 PM
Cantik betoi si Intan ni.Badan lamsing, rambut kepok, fashion tip top!
Quote Firis 18-6-2021 06:40 PM
Artis perempuan favorite kurex
Quote cheezel 18-6-2021 06:48 PM
dia comel tapi tula kecik cm budak sekolah cam xkena jadi heroin
Quote beatgirlX 18-6-2021 06:58 PM
Rumah dia penthouse ke?
Quote KIM.K 18-6-2021 07:06 PM
Teringat jaman awal 20an body member mmg terletak n slim cam sheol. Pakai jeans bontot pejal
Quote evlinne 18-6-2021 07:08 PM
Kecik sgt ni. Harap cerah n rambut kepok2
Kalau montok sikit lgi lawa. Curve dia dah ada sbb pinggang dia x terlalu straight
Yg penting x kepam
Quote KIM.K 18-6-2021 07:08 PM
cheezel replied at 18-6-2021 06:48 PM
dia comel tapi tula kecik cm budak sekolah cam xkena jadi heroin

sheol kena renovate muka sikit bagi nampak matured macam margot robbie. padahal margot muda dari rupa dia
Quote SweetRehan 18-6-2021 07:15 PM
Pandai bergaya intan najuwa ni
Quote naina 18-6-2021 07:24 PM
Anak dara muda.belia memanglah mantul body kecik kurus..tapi motif dia catwalk ala model paparazi??
Quote anony-mous 18-6-2021 07:29 PM
Mkn la sikit dik. Tu bukan lawa tp keding sgt2. Kepala besar. Up sikit lg dlm 5-10kg mesti montok
Quote xpdckelate 18-6-2021 07:30 PM
sesi tayang menayang..dh kepot nanti tak selera plak nak tayang

Lihat semua komen(154)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top