CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zul Ariffin Takut Terlebih Ramah, Uyaina Arshad Pula Kata Abang Zul Suka Menyakat

18-6-2021 03:51 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 2477| Komen: 9|Original author: Oleh: Saiful

Description: Setiap kali bergandingan bersama dengan mana-mana heroin, mesti akan timbul gosip bercinta.
Foto: IG


Setiap kali bergandingan bersama dengan mana-mana heroin, mesti akan timbul gosip bercinta.

Disebabkan itu pelakon ini kata dia risau untuk bersikap ramah.



"Bagi saya, gosip ini sesuatu yang nak diperkatakan. Tapi ada saja gandingan saya dengan pelakon wanita seperti Mira Filzah yang tidak digosipkan. Benda ini sudah lama ada dalam industri.

"Jadi, sebelum saya masuk industri ini... saya sudah bersedia dengan perkara itu. Tapi ada kala saya jadi takut nak jadi ramah sangat... sebab takut orang fikir bukan-bukan dan kita pula jadi tak selesa.

"Terutama orang yang baharu dalam industri tiba-tiba terpalit gosip dengan kita... kesian dekat mereka. Macam saya, sudah lama dalam industri dan saya sudah biasa,"katanya kepada mStar Online.




Baru-baru ini Zul bergandingan dengan Uyaina Arshad dalam drama Love Elsa.

Menurut Uyaina pula, pada mulanya dia gentar dengan aktor bertubuh sasa ini.

"Mula-mula gentar tapi lama-kelamaan saya rasa okay, Zul banyak membantu di set penggambaran jadi proses lakonan kami berjalan lancar."



Tambah aktres ini lagi, Zul adalah seorang yang suka menyakat.

"Abang Zul suka menyakat. Kalau ikut rasa hati saya, nak bercakap dengan dia pun saya takut."

Mula-mula takut, lama-lama bergurau senda eh termesra pula.Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote PristineOne 18-6-2021 04:10 PM
Abes laa si Uyaina ni kena maki ngan Kurex jap lagi..
Quote Kurex 18-6-2021 04:33 PM
Ngadenya kau pompuan panggil abg zul!!! Kau ni berlakon pun ntah apa2. Nama pun ntah apa2,  bakat pun mcm ada tak ada je! Kalau ye nak berlakon, kau ketepikan la pandai mengayat ke apa ke, jadi sorang yg professional.melainkan diri kau tu sejenis garit , tak berbakat, takde gred!!!!!
Quote Kurex 18-6-2021 04:37 PM
Berlakon pun nk cover2, sama mcm mira basic. Padahal tak tau sudut mana yg cantik sampai tahap nak cover cun. Padahal muka sejenis garang. Jenis pompuan cover ni memang dapat watak pompuan yg mula2 jual mahal padahal berdenyut2 cikpet? Sebab pengarah tau apa sangat la lakonan kau. tu je watak yg kau dapat. Contoh terdekat si pompuan basic tu. Tak professional langsung!!! Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh bodoh
Quote Megikari 18-6-2021 05:23 PM
Aku follow gak drama ni sebab anak dara aku minat. Tapi aku x berkenan betul la wardrobe diorang. Kejadah duduk malaysia tp pakai brlapis2. Hero dgn heroin sama je dressing over nau. Tu blm tudung si uyaina. Ada 1 scene uyaina ni bjalan menuju ke rumah dia dengan pakai skirt paras betis, stokin gelap, n jaket labuh.. Sebijik mcm nun
Quote rosannazmia 18-6-2021 05:26 PM
Kena tengok ke drama ni?? Ade kat wetv ke?viu? Iflix?
Quote naina 18-6-2021 05:35 PM
Kenapa dia pakai tudung bawal pin belakang lepastu lepas? MMG trend ke atau memang watak dia camtu atau dia sendiri cipta kononnya kelainan? Btw dia sure dah poolish habis kulit dan wajah dia kan. Sebb mula dulu tengok dia kat WHI aku macam.. sapa ni paling tak lawa sekali dari pengacara yang lain..tapi rezeki dia lain macam ya..maybe pandai bawa diri kot selain pung Pang result exam dia yg straight As tu
Quote anony-mous 19-6-2021 01:45 AM
Ok sikit la Uyaina ni dari si rose tu berlakon lg hauk. Suprisingly i boleh tgk Uyaini ni but not juripin. Kenapa pipi heols pelik?? Ada muscle tmbahan kiri kanan
Quote RumiMenari 19-6-2021 02:00 AM
Teruk sendu cerita ni sampai kena buka thread selalu..

#selamatkanbamjulkurex
Quote Rogue98 19-6-2021 02:06 AM
Zul ni patut jadikan diri dia lebih exclusive. Cukup lah berlakon drama2 bodoh kisah cinta cliche berlakon dgn artis2 bbnu or low class.
Uyaina?....eweeeee.....geli tgk kening n expression muka dia....dia jadi host pun I tukar channel ..

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:18 PM GMT+8 , Processed in 0.069444 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top