CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Lepas Buang Air, Lap Dulu Miss V Sampai Kering,"-Siti Sarah Nak Jual Produk Bantu Wanita

18-6-2021 03:18 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10542| Komen: 132

Description: Penyanyi Siti Sarah meluahkan rasa sedih apabila ada menerima keluhan daripada kaum wanita yang mengalami masalah pada bahagian ‘intim’ serta dalaman mereka.
Penyanyi Siti Sarah meluahkan rasa sedih apabila ada menerima keluhan daripada kaum wanita yang mengalami masalah pada bahagian ‘intim’ serta dalaman mereka.

Bagi Sarah atau nama sebenarnya Siti Sarah Raisuddin, masalah yang sering dihadapi oleh kaum wanita harus dititikberatkan.


Foto: IG

“Ingat lagi kan Sarah pernah pos pasal masalah Miss V di ig story haritu? Sarah nak kongsikan kat sini agar jadi pengajaran dan pembelajaran untuk semua wanita tak kira la yg belum atau sudah berkahwin.

“Sedih sangat bila wanita2 yang alami masalah macam ni, Sarah anggap semua ni macam adik,kakak,ibu Sarah sendiri. Sarah faham ada yang malu nak kongsi dgn orang masalah macam ni. InsyaAllah Sarah baca segala keluh kesah risau korang dalam pos tempoh hari,” tulisnya.


Sebagai wanita, penyanyi berusia 36 tahun ini menasihati agar kaum wanita mengambil berst soal penjagaan pada bahagian tersebut dengan sentiasa menjaga permakanan dan kebersihan.



“Apa yg Sarah baca ada masalah keputihan, gatal, berbau, gelap. Ni antara paling banyak. Apa yang Sarah boleh bagitahu, sebelum korang nak beli jamu, pil2, makan minum daun2 sireh, kacip fatimah semua tu pastikan jaga benda basic dulu! Apa tu?

“Pemakanan! Ia antara punca utama la kenapa Miss V kita bermasalah! Cuba kurangkan gula, makan makanan berkhasiat pulak. Amalkan gaya hidup sihat, jogging ke bersenam ke. Kebersihan tu pon kena jaga!

“Lepas buang air, lap dulu Miss V sampai kering, benda2 tu la yang buatkan Miss V kita berkulat ada bakteria semua. Kalau ada duit lebih boleh beli seluar dalam yang kain lembut dan tak ketat. Please buat ni dulu, buat yg basic dulu ye sayang2 semua,” tulisnya lagi.


Dalam pada itu, isteri kepada pelawak terkenal Shuib ini memaklumkan bakal menghasilkan produk untuk menyelesaikan masalah dalaman wanita.

“Sarah tengah usahakan sesuatu untuk korang, dari tahun lepas buat sample & test kualiti. InsyaAllah sekarang tgh kumpul feedback2 yang bagus. Sarah akan cuba bantu yaaa.



“Doakan Sarah berjaya tu ja Sarah minta di hari Jumaat yg mulia ni. Sarah doakan semua yang bermasalah macam ni dipulihkan dan diberi kesihatan yg baik. Aamin yarabalamin,” tulisnya menerusi entri di Instagram miliknya. -CARI

Sumber: Media Hiburan
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • pseudo_kl

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 18-6-2021 03:28 PM
Kenapa ramai meleis yg bodoh macam ni semua? Tanya retis hal kesihatan? Dahlah retis yg spm pun entah pass ke idok.
Quote LadyCarefree 18-6-2021 03:31 PM
" isteri kepada pelawak terkenal Shuib ini memaklumkan bakal menghasilkan produk untuk menyelesaikan masalah dalaman wanita.

“Sarah tengah usahakan sesuatu untuk korang, dari tahun lepas buat sample & test kualiti. InsyaAllah sekarang tgh kumpul feedback2 yang bagus."

Dia buat produk base on what? Ilmu ada dia ada? Lab mana? Produce macam mana?

Kumpul feedback pun yg bagus2 je eh?
Quote dudaberhias 18-6-2021 03:33 PM
dah memang takde doktor puan ke dekat malaysia ni sampai retis capuk muka tapai basi pun deorang pergi tanya perihal apam hangit dan apam basi masing2?

dan pernah tengok apam retis tu dah ke? entah2 lagi teruk dari apam sendiri... nak kata apam balik pun tidak, nak kata apam isi kelapa pun tidak, nak kata apam beras pun tidak, nak kata apam batik pun tidak?? entah2 blue waffle?
Quote slyfynx 18-6-2021 03:35 PM
Bijik boboh mana yang tanya pasal poen dgn pompuan chucky nih?
Ko ialah sape untuk jd rujukan?
And ko ialah sape untuk 'hasilkan' produk.
That's why orang malas nk belajar betul2 skrg.
Sbb jadi retis semua boleh buat.
x payah belajar tinggi2
Beli je dr china, repackaged.
Ko rase die cantik ke? die pakai ke produk bodoh die?
Quote cicicumel 18-6-2021 03:37 PM
Mesti miss v Gred A untunglah
Quote kotakominami 18-6-2021 03:41 PM
Kenapa lately byak betul dgor ayat 'saya nak bantu anda'...
Quote Ferr_Remy 18-6-2021 03:42 PM
Bodohnye sape2 yg pm die tny pasal kak pap masing2. Die bukan dr la bongok.
Quote cikX87 18-6-2021 03:44 PM
konon nak bagitau pepek dia tu wangi lah tu. ala korang niiiiii. tak paham paham.
Quote sofinamini 18-6-2021 03:50 PM
dudaberhias replied at 18-6-2021 03:33 PM
dah memang takde doktor puan ke dekat malaysia ni sampai retis capuk muka tapai basi pun deorang per ...

ini win ! betul tu . dh mcm lupus dh dr kt mlaysia nie. ye tau dr busy dgn covid . tu yg dkt retis suam suma kuku nie pg tya bincang masalah mcm nie . yihhh amat tidak sesuai kan kak dud
Quote laksmanabentan 18-6-2021 03:51 PM
cikX87 replied at 18-6-2021 03:44 PM
konon nak bagitau pepek dia tu wangi lah tu. ala korang niiiiii. tak paham paham.

hahahahahhahahahahaa......
komen ni wowwww sgtt....
hahahahaha.......
Quote bluebutter 18-6-2021 04:09 PM
Product mcm mcm ni doctor gynae tak recommend kan. lebih membuat infection. mcm mcm perangeii artis artis malaysia ni.
mcm dia pulak yg belajar jadi doctor...
Quote Katanya 18-6-2021 04:15 PM
kotakominami replied at 18-6-2021 03:41 PM
Kenapa lately byak betul dgor ayat 'saya nak bantu anda'...

Dia belajar soft sell bawah pokok
Quote dua_chzy 18-6-2021 04:17 PM
Anak2 mak pak low IQ sampai menurun ke keturunan sapa la semua yang DM Sarah tanya soklan2 yang patut dijawab oleh gynae saja. Mai gawdddddddf
Quote Boomibulat 18-6-2021 04:34 PM
Suib pun kena keluar produk penjagaan 'encik P' pulak..
Quote user.name 18-6-2021 04:43 PM
apa ke pekat sangat muhaya kau sampai gegeh dm si chucky nih nak bagitau spender basah la selalu berbau la kurang seks la bagai?
Quote yondu 18-6-2021 04:46 PM
dia ni sendiri nampak busuk. Camne nak tlg org lain pulekk
Quote 3chanceno 18-6-2021 04:50 PM
Dah tahun 2021 ramai lagik wanita tanya retis dari gynae bab kesihatan terutama miss v???8

banyak produk di pharmacy yg ada piawaian atau ranya ahli pharmacist la!!!

Bodoh dah tak  boleh diajar ke camna???

Quote 3chanceno 18-6-2021 04:51 PM
kotakominami replied at 18-6-2021 03:41 PM
Kenapa lately byak betul dgor ayat 'saya nak bantu anda'...

Marketing phrases esp for orang yg senang ditipu!!!!
Quote sweetpea911 18-6-2021 04:53 PM
LadyCarefree replied at 18-6-2021 02:28 PM
Kenapa ramai meleis yg bodoh macam ni semua? Tanya retis hal kesihatan? Dahlah retis yg spm pun enta ...

I was surprised sebab penah baca org bertelingkah kat fb psl melayu x beli toilet roll.. sbb pmpuan ni ckp dia beli.. beramai2 plak laki pmpuan duk mengata akak tu ingat x basuh..pelikk sgt dgr melayu pakai toilet roll.. so selama ni diorg cuci terus pakai balik panty ke basah2 gitu.. so x pelik la org yg duk ngadu kat sarah ni

Lihat semua komen(132)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 02:50 PM GMT+8 , Processed in 0.083137 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top