CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Sebak Lihat Elyana, Hadiahkan 10 Helai Tudung

18-6-2021 09:50 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10056| Komen: 111

Description: "Masya-Allah, saya pula nak menangis tengok video ini. Saya kagum sebab Elyana boleh senyum dan ceria dalam kesakitan. Moga Allah kurniakan kesembuhan untuk awak," tulis pengacara popular Neelofa ...
"Masya-Allah, saya pula nak menangis tengok video ini. Saya kagum sebab Elyana boleh senyum dan ceria dalam kesakitan. Moga Allah kurniakan kesembuhan untuk awak," tulis pengacara popular Neelofa yang sebak melihat keadaan terkini penyanyi Elyana yang berada di hospital untuk menjalani rawatan radioterapi.

Elyana menerusi satu hantaran terbaharu di Instagram meluahkan rasa teruja apabila menerima hadiah istimewa iaitu koleksi tudung Naelofar milik Neelofa.



"Saya sangat gembira hari ini. Nak dijadikan cerita saya bawa satu tudung saja ke hospital, tiba-tiba Neelofa bagi saya pelbagai koleksi tudung miliknya.

"Memang rezeki dan sangat bermakna. Terima kasih Neelofa. Saya tak sabar nak lihat koleksi dalam bungkusan ini sambil proses memasukkan susu ke dalam badan," katanya.


Menerusi video yang dikongsikan, Elyana turut memakai koleksi tudung Naelofar dan mengakui selesa memakainya.

Walaupun wajahnya kelihatan sedikit pucat, Elyana dilihat kuat dan sempat memberikan ucapan kepada Neelofa.


"Baru habis radioterapi terus dapat hadiah. Alhamdulillah. Semoga Neelofa murah rezeki dan bahagia selalu," katanya.

Terdahulu, Elyana mengesahkan dirinya menghidap kanser limfoma sejak 10 tahun lalu. Kanser terbabit juga sudah merebak ke rahim, hati dan pangkal peha.

Bagaimanapun, dia tetap positif dan berusaha untuk kuatkan semangat untuk lebih sihat pada hari-hari yang mendatang. -CARI

Sumber: Harian Metro
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raline 18-6-2021 12:21 AM
org tu  dah sakit2 cm tu ko igt dgn TUDUNG kau boleh sembuhkan dia kE? tak kan nk buat marketing murahan lagi?? aku pelir la... dgn jahlop ni
Quote Joysparta 18-6-2021 12:29 AM
Lama dah org tu sakit ...br la nak bg tudung? Nk jugak up nama dia di celah2 org sakit ni..batak betul...
Quote Masukkeluar 18-6-2021 12:35 AM
mungkin niqabis boleh hadiahkan sedozen tudung pada kekanda faz yg baru nak bertudung tu.
hahah lol. konfem sell tudung niqabis terjual
50 juta..
Quote dudaberhias 18-6-2021 12:37 AM
tudung tu hasil dari mana lagi kalau bukan duit duit pembeli, agen2 dan stockist yang kena restock produk2 dia tiap2 bulan semata2 tak nak kena terminate...

sooo???? suci ke tidokkk???
Quote MissYouSayang 18-6-2021 12:37 AM
Nampak sgt jahtudung nk menganjeng elyana yg pakai tudung bile sakit kheunz
Quote awexgaban7 18-6-2021 12:56 AM
Fuhh bab amek peluang teror hajah ni….
Quote RumiMenari 18-6-2021 01:15 AM
So dah suci belum ni?
Quote makkaucun18 18-6-2021 01:21 AM
dudaberhias replied at 18-6-2021 12:37 AM
tudung tu hasil dari mana lagi kalau bukan duit duit pembeli, agen2 dan stockist yang kena restock p ...

ada contract ke? lmao kalau agent , stockist berhenti akan langgar janji dgn company dia eh?
Quote Tunan 18-6-2021 03:16 AM
Joysparta replied at 18-6-2021 12:29 AM
Lama dah org tu sakit ...br la nak bg tudung? Nk jugak up nama dia di celah2 org sakit ni..batak bet ...

elyana kan baru je pakai tudung
pastu dia bgtau dia bawak 1 helai je
salah ke bg tudung byk2'tu
Quote Tunan 18-6-2021 03:17 AM
dudaberhias replied at 18-6-2021 12:37 AM
tudung tu hasil dari mana lagi kalau bukan duit duit pembeli, agen2 dan stockist yang kena restock p ...

mmg itu ke cara nak jd stokis?
Quote Tunan 18-6-2021 03:18 AM
MissYouSayang replied at 18-6-2021 12:37 AM
Nampak sgt jahtudung nk menganjeng elyana yg pakai tudung bile sakit kheunz

elyana sendiri yg mengadu dia bawak 1 tudung laaaaa
nak nganjeng apa nya???
Quote Tunan 18-6-2021 03:19 AM
Raline replied at 18-6-2021 12:21 AM
org tu  dah sakit2 cm tu ko igt dgn TUDUNG kau boleh sembuhkan dia kE? tak kan nk buat marketing mur ...

at least org tu happy.. ko tgk la full video ni..
tau nk kutuk je
ada ko bg apa2 kat elyana tu? ada?
Quote Perawankota 18-6-2021 03:27 AM
OK lah bagi tudung..
Quote evlinne 18-6-2021 03:44 AM
Masa dulu x pernah berbaik dgn kawan2 retis pun
Siap unfollow sume retis sbb x nak ada -ve vibes konon
Quote Purina 18-6-2021 03:44 AM
Bila la  nak hilang dari radar..
Quote fuyupoktek 18-6-2021 03:46 AM
Nmapak sakit sgt elyana. Stay strong sis!
Quote love_warrior 18-6-2021 08:32 AM
Alhamdulillah, yg baik kita puji... Yg salah mmg meminta di kecam kita kecam...
Quote ketupatnasi 18-6-2021 08:46 AM
mestik kna up eh? elyana up jek tak cukup kah?
Quote animcute 18-6-2021 08:47 AM
daripada tudung tak laku tu dikambus belakang rumah (as forumer duda always say) baik la didermakan..ambik berkat dan kesempatan marketing....pasni mentor leh bagi sijil grade A..

Lihat semua komen(111)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 02:52 PM GMT+8 , Processed in 0.079401 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top