CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pakai kemain vouge, sekali nenen time" Gelagat Aaisyah Dhia Rana hisap susu botol cuit hati ramai

17-6-2021 11:28 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 10806| Komen: 80

Description: Anak perempuan pelakon, Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Aaisyah Dhia Rana sering menarik perhatian ramai dek kerana kecomelan dan gelagatnya yang gemar berfesyen.



Anak perempuan pelakon, Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Aaisyah Dhia Rana sering menarik perhatian ramai dek kerana kecomelan dan gelagatnya yang gemar berfesyen. 

Sebelum ini Aaisyah dilihat berfesyen mengalahkan model, rupa-rupanya hanya menggunakan seluar tidur sebagai dress.


Dalam posting terbaharu di Instagram aaisyahdhiarana111, Aaisyah atau mesra disapa Ecah yang kelihatan cantik bertudung lilit dan bersubang besar itu dilihat sedang asyik menghisap botol susu. Alamak!


Disebabkan posting "nenen time" itu, ramai merasa terhibur dan juga terkejut kerana Aaisyah yang usianya sudah mencecah 7 tahun tapi rupa-rupanya masih menghisap susu botol.



Rozita, 48, dan Zain, 37, mendirikan rumah tangga pada 11 Disember 2013 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Aaisyah Dhia Rana yang kini berusia tujuh tahun.





Selain Aaisyah, Rozita turut mempunyai dua anak lelaki iaitu Ammar Affendy, 25, dan Aniq Ezzra, 23, hasil perkahwinan pertamanya. - CARI


3

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mopiko 17-6-2021 11:34 PM

anak buah i pun sama dulu.  6 tahun pun masih hisap botol lagi. last2 maknya potong puting sikit bagi rasa angin bila hisap. lama2 dia tak nak hisap
Quote cmf_ctrl 18-6-2021 12:08 AM
lawa anak che ta.masih dicarta pertama anak artis paling cantik buat masa ni
Quote aechae 18-6-2021 12:14 AM
Iols dlu smpai darjah 2 mnum gna sippy cup tu pn sbb botol susu pecah msa umur 6 tahun baling dr tingkat ats rumah ... syokk ooo bgn tido nk g skolah kn capai dlu sippy cup mnum susu b4 mandi...blk skolah kang tonggang lg, mlm nk tido skali lg... abah iols kata xpe jnji minum susu
Quote Manjahati 18-6-2021 12:36 AM
Comey ler kamu ni ecah
Quote irish_ieka 18-6-2021 12:39 AM
comelnyeee ank che ta ni. kalau beranak sorg lagi dpt laki plak confirm hensemmm
Quote Cece1234 18-6-2021 12:55 AM
Cantik betul ecah ni..
Quote awexgaban7 18-6-2021 12:58 AM
Ecah mmg comey… juaraa hang cheq oiii
Quote Nenolen 18-6-2021 01:04 AM
Gambaq Ecah berbaju kurung biru tu anggun sungguh...mcm princess...suka acik tengok...
Quote mayaBB 18-6-2021 01:40 AM
Nenolen replied at 18-6-2021 01:04 AM
Gambaq Ecah berbaju kurung biru tu anggun sungguh...mcm princess...suka acik tengok...


kan..tak puas tengok macam puteri raja walaupun masih kecil. muka dia cantik macam orang english




Quote Tunan 18-6-2021 03:13 AM
aisyah ni nanti awal gak dia akan pakai tudung
at least belasan tahun
Quote Perawankota 18-6-2021 03:36 AM
Harap dah besar nanti pandai jaga kelakuan la ecahh oii
Quote Tinot7 18-6-2021 04:03 AM
Ecah mmg comey...
Quote Purina 18-6-2021 04:04 AM
Comel echa ni..nmpk bijak pun yek..
Alahai  echa..bende ni boleh buat ko kene bahan bila dh besar  nt..
Quote noor2 18-6-2021 06:37 AM
Budak ni x pernah x cantik....akak nampak dia je yg paling cantik.
Quote Lengkong 18-6-2021 07:18 AM
Ecah comey


Quote miss_perfect 18-6-2021 07:34 AM
Sian ecah sebab dapat mak camni. Sanggup la malukan anak kat strangers walaupun dia kecik lagi. Kalau mak dia macam keknis mesti tunjuk semua sisi cantik2 je.
Quote naina 18-6-2021 08:01 AM
Lawo dak.ecah ni muka klasik orang Inggeris. Zain tu kokusen mana? Gaya Ecah letop. Lara xleh buat cmni dia xsesuai. Muka lara budak sgt
Quote KIM.K 18-6-2021 09:09 AM
Sama kita cah. Darjah 1 kelek susu botol lagi. Atok kaka tanya bila nak berenti susu botol, akak jawab kat universiti
Quote Moyangkucing 18-6-2021 09:28 AM
Walaupun tak minat mak dan bapaknya, Ecah ni memang cantik sekali.

Lihat semua komen(80)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:36 AM GMT+8 , Processed in 0.083909 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top