CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Punggung Ini Buat Saya Popular" - Wanita Beli Insurans RM1.6 Juta Lindungi 'Aset'

17-6-2021 05:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4218| Komen: 38

Description: Seorang wanita dengan punggung terbesar di Brazil membeli insurans untuk anggota badannya itu pada harga lebih £280,815 (RM1.6 juta), lapor akhbar The Sun kelmarin.
Seorang wanita dengan punggung terbesar di Brazil membeli insurans untuk anggota badannya itu pada harga lebih £280,815 (RM1.6 juta), lapor akhbar The Sun kelmarin.

Vanessa Ataides, yang memiliki punggung berukuran 126 sentimeter (sm) itu merupakan pemegang rekod kedua di dunia di belakang seorang wanita dari Amerika Syarikat (AS) dengan punggung  bersaiz 2.4 meter.



Kredit foto: The Sun/News Flash

“Saya menjadi popular disebabkan punggung ini. Ia adalah yang terbesar di Brazil. 

“Jadi, adalah lebih baik jika saya melindunginya dengan insurans,” ujarnya.

Tambah model kecergasan itu, dia mempunyai pasukan jurulatihnya tersendiri yang memberi fokus kepada bahagian punggungnya.

“Setiap hari, saya bangundari tidur pada pukul empat pagi untuk bersenam.

“Sasaran jangka pendek saya adalah untuk mendapatkan punggung yang bersaiz 130 sm,” katanya.


Selain mempunyai jadual senaman yang ketat, Ataides turut memakan enam sajian berprotein sehari untuk membina otot.

“Saya mempunyai diet terancang, terutama bagi membesarkan punggung ini supaya ia boleh menjadi yang terbesar di dunia,” katanya. 


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 17-6-2021 05:43 PM
Dah mcm ketumbuhan {:freak
Quote jerukkedondong 17-6-2021 05:44 PM
Jadah apa nak punggung besar2 ...
Quote naina 17-6-2021 05:44 PM
Tu punggung original la kan
Sebb nak kata paling besar rasa berlambak lagi punggung selambakk
Quote Artemesiaa 17-6-2021 05:48 PM
Manusia ni macam2 minatnya
Quote Kurex 17-6-2021 06:04 PM
Dari kau fokus dekat bontot tu, baik kau fikir macam mana nak repair muka tu
Quote matchstick 17-6-2021 06:18 PM
Kelebihan punggung besar ni bila duduk rasa lebih selesa mcm ada extra kusyen ke camne..
Quote ninja9 17-6-2021 06:25 PM
kelebihan punggung beesar mcm ni boleh buat duit... bila ada yg terpesona boleh lah buat review  sesambil goyang punggung..
Quote CiliPadiSedap 17-6-2021 06:37 PM
punggung besar lepas tu pakai high heel. stupido
Quote nakkomenjugak 17-6-2021 06:41 PM
tercabar black women kalau tengok ni.
Quote krustykrab 17-6-2021 06:43 PM
Gambo tgh menyapu ty dah serupa kuda berbadan dan berkepala.manusia
Quote MissYouSayang 17-6-2021 06:51 PM
Jubur besar ni biasenya senang beranak
Quote TomyamPuteh 17-6-2021 06:53 PM
Mcm2 hal. Bibir besar la, apa la.
Quote kivio 17-6-2021 06:55 PM
Geli weh nengok.
Macam tumor dah.
Quote glump 17-6-2021 06:56 PM
Kalau 126cm tu ukurlilit punggung..melambak je wanita do malaysia mempunyai saiz sebegitu malah  ada lebih besar Dan punggung itu Tanpa gym routine hehe
Quote KIM.K 17-6-2021 07:20 PM
Katang nye kak
Quote xpdckelate 17-6-2021 07:22 PM
seksa plak nampak
Quote sukacactus 17-6-2021 07:31 PM
Tiada apa yg cantiknya di mata aku
Quote helicornia 17-6-2021 07:32 PM
tak sakit ke pinggang tu
Quote sparkly 17-6-2021 07:35 PM
Mcm bontot lembu

Lihat semua komen(38)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.138142 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top