CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Bersalin Mei Lepas, Suami Miera Liyana Tak Bagi Kecoh-Kecoh

17-6-2021 05:26 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12130| Komen: 64|Original author: Oleh: Saiful

Description: Senyap-senyap sahaja, Miera Liyana rupa-rupanya dah pun selamat melahirkan bayi sulungnya pada 16 Mei lepas.
Senyap-senyap sahaja, Miera Liyana rupa-rupanya dah pun selamat melahirkan bayi sulungnya pada 16 Mei lepas.

Kata pelakon ini, dia tiada niat pun nak sembunyikan berita tersebut namun lebih selesa untuk fokus kepada proses bersalin.

Foto: IG

"Ini pengalam kali pertama saya bergelar ibu, jadi saya mahu semunya berjalan lancar dan tak terganngu dengan hal lain.

"Bukannya tak nak kongsi tapi kalau boleh biarlah saya melalui momen-momen itu tanpa media sosial. Saya nak fokus, sampai masanya nanti saya akan kongsi segala-galanya,"katanya kepada Astro Gempak.

Foto: Gempak

Miera juga tak mahu mendedahkan secara terperinci identiti bayinya itu.

Malah suaminya juga meminta agar tidak menunjukkan muka bayi sehingga berusia empat bulan.


"Cukup empat bulan baru kami akan tunjuk muka bayi, buat masa sekarang biarlah jadi tanda tanya dulu."

Kongsi Miera lagi, semasa bersalin suami ada menemani di sisi.



"Lebih tenang apabila ada suami di sisi walaupun ahli keluarga tak dibenarkan melawat, saya akur dengan situasi semasa."

Wah tahniah diucapkan. Mesti ramai tak sabar nak tengok muka baby kan? -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cheezel 17-6-2021 05:29 PM
bagusnya. xde pun kecoh2. tau2 dah deliver..  ni tidak setiap alahan nk cerita
Quote awanearisu 17-6-2021 05:34 PM
Suaminya dah pernah merasa pengalaman beranak kecil, isteri bersalin berkali-kali. Sudah tentulah tidak menghairankan dan mengujakan.
Quote lofar11 17-6-2021 05:36 PM
laki dia ni ada 7org anak perempuan kan, ni anak perempuan lg ke? ptt ler Laki tak teruja Tiberr
Quote tokchik 17-6-2021 05:40 PM
Handsome juga laki dia nie
Quote Mary_jane 17-6-2021 05:40 PM
Biarlah isteri tu teruja. Kan 1st time bagi dia.
Quote 3chanceno 17-6-2021 05:42 PM
lofar11 replied at 17-6-2021 05:36 PM
laki dia ni ada 7org anak perempuan kan, ni anak perempuan lg ke? ptt ler Laki tak teruja Tiberr

Ada 7 orang anak perempuan???? Berapa istri dia sebelum Miera nie???
Quote MissYouSayang 17-6-2021 05:47 PM
Dah tau diri tu pencaras buat apa nak kecoh2.kena la sedar diri.haha
Quote lofar11 17-6-2021 05:49 PM
3chanceno replied at 17-6-2021 05:42 PM
Ada 7 orang anak perempuan???? Berapa istri dia sebelum Miera nie???

mira no 2, 1st wife anak semua perempuan tak sure 6anak perempuan or 7 perempuan, laki nya blum pernah ada anak Boy
Quote lofar11 17-6-2021 05:50 PM
3chanceno replied at 17-6-2021 05:42 PM
Ada 7 orang anak perempuan???? Berapa istri dia sebelum Miera nie???

mana2 porumer yg arif kot blh bg info?? yg penting katanya semua anak girl, 6 ke 7org ntah
Quote laradelara 17-6-2021 05:51 PM
Bahagia ke kahwin & beranak atas penderitaan org lain? Yg laki pun tak simpati pada bini 1st
Quote 3chanceno 17-6-2021 05:53 PM
lofar11 replied at 17-6-2021 05:50 PM
mana2 porumer yg arif kot blh bg info?? yg penting katanya semua anak girl, 6 ke 7org ntah

Ok thank u

1bini 6 or 7 anak????ya ampun....

Gambar somi dia ada angle nampak benor dah berusia!!
Quote naina 17-6-2021 05:58 PM
Betolke masih laki orang
Wow buat majlis kahwin dan baby shower ibarat macam duda dan dara gituhh. Tanpa selindung ehhh nak sensitif bagai jaga hati orang. Btw laki dia nampak tua betol. Geli aku
Quote kakigojes 17-6-2021 06:05 PM
awanearisu replied at 17-6-2021 05:34 PM
Suaminya dah pernah merasa pengalaman beranak kecil, isteri bersalin berkali-kali. Sudah tentulah ti ...

Kan… Tapi ok la, ikut badan, tak kecoh pun org kecohkan… nasib artis la…
Quote masmn 17-6-2021 06:10 PM
3chanceno replied at 17-6-2021 05:53 PM
Ok thank u

1bini 6 or 7 anak????ya ampun....


anak dengan first wife tu 5 org, semua ppuan.
Quote noor2 17-6-2021 06:14 PM
Geli dgn laki orang ni...
Quote melinda_kerr 17-6-2021 06:31 PM
Laki die bukan keje serba dinamik ke
Quote uori 17-6-2021 06:44 PM
awanearisu replied at 17-6-2021 05:34 PM
Suaminya dah pernah merasa pengalaman beranak kecil, isteri bersalin berkali-kali. Sudah tentulah ti ...

sian si bini mesti excited sebab first baby kan. dahlah muda lagi.


OT jap. dp chuols tu film somewhere in time kan?
salah satu top 10 movies of all time iols
cukup duit nanti nak feeling2 melawat Grand Hotel kat Mackinac Island.
susah betul nak move on dari film nih waktu first time tengok
Quote nakkomenjugak 17-6-2021 06:47 PM
Baguslah... dah boleh berundur dari dunia seni. tangkap shark iks, checked. Anak, checked.
Quote guesswho09 17-6-2021 06:49 PM
Bkn ke dia baru je kawin
ke i salah org

Lihat semua komen(64)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.160451 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top