CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Peminat Dapat 9A Dalam SPM, Aedy Ashraf Tepati Janji Bagi 9 Kuntum Ros

17-6-2021 05:12 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3288| Komen: 24|Original author: Oleh: LilRose

Description: Siapa saja tidak teruja mendapat hadiah daripada artis diminati.
Siapa saja tidak teruja mendapat hadiah daripada artis diminati.

Seorang peminat Aedy Ashraf mungkin melompat kegirangan mendapat sejambak bunga ros daripada pelakon itu.


Kredit foto: IG

Menerusi Twitter, Aedy memaklumkan seorang peminat menuntut hadiah seperti dijanjikannya kerana memperoeh 9A dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).



Berdasarkan tangkap layar perbualan mereka, Aedy meminta alamat peminat bertuah itu selepas berkongsi keputusan cemerlangnya.



Sembilan kuntum bunga dikirimkan kepada Aesya bersama nota ucapan maju jaya daripada Aedy.


Kredit foto: Twitter

Mesti riuh sekampung bila Aesya menerima jambangan bunga itu kan? - CARI
3

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 17-6-2021 05:18 PM
Okay.. bila bunga dah kering, buat apa pastu?
Quote dua_chzy 17-6-2021 05:30 PM
Tinot7: Okay.. bila bunga dah kering, buat apa pastu?


Boleh buat bookmark luahan kata2 cintun pehtu kirim balik kat Aedy. Tiap kuntum, lain wording.
Quote Tunan 17-6-2021 05:32 PM
masuk dlm buku
Quote slyfynx 17-6-2021 05:49 PM
Ok, then?
Kene bg bunga poen ke hape ni?
Quote laradelara 17-6-2021 05:54 PM
dua_chzy replied at 17-6-2021 05:30 PM
Boleh buat bookmark luahan kata2 cintun pehtu kirim balik kat Aedy. Tiap kuntum, lain wording. : ...

Jiwang jugak cekgu ni ye. Hihihihi.. Mcm dah prnh buat je
Quote Firis 17-6-2021 06:07 PM
Tinot7 replied at 17-6-2021 05:18 PM
Okay.. bila bunga dah kering, buat apa pastu?

Bleh count love me yes love me not
Quote Perawankota 17-6-2021 06:39 PM
Untung dapat bunga
Quote RumiMenari 17-6-2021 06:44 PM
Someone close ke.. sebab cakap aku engkau je.. 10thn gak beza umur tu.. apa2 pun tahniah dik dpt result 9A {:love
Quote aura77 17-6-2021 06:49 PM
satu sek dgn ank buah aku ni.. ank buah aku pn 8A .. nanti klu jmp ank buah aku.. blh la tanya.. comel tak budak Aesya ni..
Quote LadyCarefree 17-6-2021 07:07 PM
9As bukan 9 A's. LOL. Nasib baik bukan congrates. Hehe

Baguslah tunaikan janji.
Quote Suchi 17-6-2021 07:18 PM
Ada kedai bunga bukak ke? Pelis iols memerlukan bunga seger ni,
Quote Tudungpink 17-6-2021 07:23 PM
Tahniah 9A ...
Quote Vellfire 17-6-2021 07:41 PM
Tahniah dik dpt 9A
Quote kakigojes 17-6-2021 07:46 PM
Aku pun dulu 9A, A1 lagi…. Nasib baik takde IG time tu. Kalau ada rasa dah DM mintak seleb dating 9 hari… ahgitchuw

Lain kali mintak la macam 1A seribu, confirm takde sapa pulok nak layan
Quote kakigojes 17-6-2021 07:47 PM
LadyCarefree replied at 17-6-2021 07:07 PM
9As bukan 9 A's. LOL. Nasib baik bukan congrates. Hehe

Baguslah tunaikan janji.

Power lady!

Takpe lah dimaafkan untuk kesalahan kali ini. Tiber
Quote ImpianSeroja 17-6-2021 08:50 PM
Congrats dpt 9A n bunga
Quote Tinot7 17-6-2021 10:01 PM
dua_chzy replied at 17-6-2021 05:30 PM
Boleh buat bookmark luahan kata2 cintun pehtu kirim balik kat Aedy. Tiap kuntum, lain wording. : ...

Mak aih.. jiwang sehh...
Nih mcm nak menggalakkan deme berkahwin jahh..
Quote Tinot7 17-6-2021 10:01 PM
Firis replied at 17-6-2021 06:07 PM
Bleh count love me yes love me not

He lap me, he lap me not, he lap me, he lap me not.. giteww..
Quote Tinot7 17-6-2021 10:02 PM
kakigojes replied at 17-6-2021 07:46 PM
Aku pun dulu 9A, A1 lagi…. Nasib baik takde IG time tu. Kalau ada rasa dah DM mintak seleb dating 9 ...

Tahniah kaka dan adik nih...

Kaka lagi tere drp iols..

Lihat semua komen(24)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:04 PM GMT+8 , Processed in 0.090078 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top