CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Buat Benda Sama, Tidur,"-Elfira Loy Dah Lemas Duduk Rumah

17-6-2021 05:06 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7904| Komen: 72

Description: Sejak kerajaan mengumumkan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 dilanjutkan dua minggu lagi, pelbagai reaksi diberikan oleh rakyat Malaysia termasuklah Elfira Loy.
Sejak kerajaan mengumumkan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 dilanjutkan dua minggu lagi, pelbagai reaksi diberikan oleh rakyat Malaysia termasuklah Elfira Loy.

Foto: IG

“Sejujurnya, saya sudah mula rasa lemas duduk rumah, seperti dalam filem Walking Dead.

“Bangun, buat benda sama dan tidur. Saya sudah tidak tahu mahu buat apa lagi,” tulis Elfira dalam Instagramnya.


Alahai sabarlah Elfira. Pasti ramai yang turut merasai perkara sama. Sudah naik tepu otak memikirkan aktiviti sepanjang PKP.




Nasib baiklah ada Rayyan menjadi teman penghibur ya. Doalah sama-sama agar pandemik Covid-19 ini akan berakhir segera. -CARI

Sumber: Kosmo
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 17-6-2021 05:08 PM
Alahaiiiii orang lain pun rimas la ngok. Mcm kau je yg rimas
Quote shernazz 17-6-2021 05:14 PM
Kau bangun pikir.tido
Orang lain.ba gun pikir mana nak cari duit.pasni..
Ada yang kena buang keje..kurang gaji..menanti saat habis kontrak..
Baik kau masuk tanah
Quote bakingsoda 17-6-2021 05:29 PM
oiii orang lain bangun pikir mana nak cekau duit nak isi perut family. ko bersyukur la sikit!
Quote Mary_jane 17-6-2021 05:46 PM
Serba serbi ada pun bosan ye.
Quote slyfynx 17-6-2021 05:47 PM
Abis orang lain ni ade bonfire ke dalam rumah?
perlu ke bukak thread untuk perasaan setiap retis?
Quote ilhamazalea 17-6-2021 06:36 PM
shernazz replied at 17-6-2021 05:14 PM
Kau bangun pikir.tido
Orang lain.ba gun pikir mana nak cari duit.pasni..
Ada yang kena buang keje. ...

Setuju. Kot lah nk share knowledge ke
Quote exclusive_vvip 17-6-2021 06:40 PM
takpe lah dik, akak harap ko akan diberikan kesibukan tak berpenghujung lepas ni, sampai ko berharap ko ada masa lapang pulak..
Quote exclusive_vvip 17-6-2021 06:42 PM
Edited by exclusive_vvip at 17-6-2021 06:44 PM

rimas siot, dengan org2 suka mengeluh sepanjang PKP ni..rimas duduk rumah lah,stress dgn anak2 lah,itu lah ini lah(anggap je lah ni rezeki korang dapat mengadap muka anak2 24jam,lepas covid ni 2-3 jam je korang mengadap anak2..balik keje kol 6-7pm,esoknya kol 7am anak dah ada kat sekolah)...kecuali yg hilang kerja @ pendapatan tu i bagi chance gak kalu nak mengeluh pun..
Quote stingerstake 17-6-2021 06:47 PM
batang laki yg kau  dok ngadap hampir hari hari sejak kawen, bila nak try batang baru?...kalau pakai prinsip kau yg mudah bosan menda sama?
Quote LadyCarefree 17-6-2021 06:56 PM
shernazz replied at 17-6-2021 04:14 PM
Kau bangun pikir.tido
Orang lain.ba gun pikir mana nak cari duit.pasni..
Ada yang kena buang keje. ...

Hehe khenzsssss
Quote LadyCarefree 17-6-2021 06:57 PM
Eh kejap. Bukankah dia sibuk masak sambal untuk jualan?
Quote TomyamPuteh 17-6-2021 06:58 PM
Comel sggh la anak dia.
Quote nakkomenjugak 17-6-2021 07:00 PM
dah dapat laki kaya, anak tu layan jelaa. sujud syukur tak payah susah2 pikir mana nak carik duit. tak ramai orang dapat sambar rezeki macam kau. masing2 bergolok gadai, perah otak pikir camne nak bagi family makan time2 lockdown ni. duduk jela diam2 layan family. haiihh aku caras gak laki kau kangg. tak duduk diam kau nanti.
Quote sparkly 17-6-2021 07:01 PM
abis tu nak buat apa lagi? Dah namanya lockdown. Yg gelabah sgt apasal
Quote stingerstake 17-6-2021 07:04 PM
LadyCarefree replied at 17-6-2021 06:57 PM
Eh kejap. Bukankah dia sibuk masak sambal untuk jualan?

Masak sambal buat jualan ala 'main main' ,lebih utk upload di instastory to portray isteri mitali, dgn buat sambal utk jualan demi kelangsungan hidup...layeen...banyak layeennya...
Quote KIM.K 17-6-2021 08:30 PM

iols tengok apak yg comel
Quote Suchi 17-6-2021 08:44 PM
Untungla sampai boring tak buat apa iols sampai tak cukup masa terkejar2 ngn pdpr anak lagi. Nak gak duk dendiam kat umah layan movie sampai lebam tp kena cari duit la sbb bukan kayangan cam koram.
Quote naina 17-6-2021 08:50 PM
Kan. Setuju dengan semua forumer diatas. Dia sangat bertuah. Bangun dah takyah fikir nak cekau duit mana nak maintain bayar bil tiap bulan, nak lauk apa yg mengenyangkan dan berjimat. Dia malas masak boleh la.order food panda je..
Anak PON kecik lagi tak kalut pdpr..
Quote makkaucun18 17-6-2021 09:01 PM
stingerstake replied at 17-6-2021 06:47 PM
batang laki yg kau  dok ngadap hampir hari hari sejak kawen, bila nak try batang baru?...kalau pakai ...

hahak savage.
dia ni mcm kanak2 ribena. taktaw camne hubs
di bleh kenan.
sebab atas nama artis kot kihkihhi

Lihat semua komen(72)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 04:29 PM GMT+8 , Processed in 0.236864 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top