CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Da'i Syed Buka Kelas Belajar Bahasa Arab, Ramai Artis Ikut Belajar

17-6-2021 04:56 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5882| Komen: 68

Description: Umum tahu Syed Iqmal memang fasih bertutur dalam bahasa Arab. Kerap juga melihat dia mengajar beberapa perkataan bahasa Arab kepada pengikut Instagramnya dalam video siaran langsung sebelum ini tetapi ...
Umum tahu Syed Iqmal memang fasih bertutur dalam bahasa Arab. Kerap juga melihat dia mengajar beberapa perkataan bahasa Arab kepada pengikut Instagramnya dalam video siaran langsung sebelum ini tetapi sekadar untuk suka-suka.


Namun, baru-baru ini ternampak Syed mengadakan kelas bahasa Arab dengan beberapa selebriti tanah air iaitu Nabila Huda, Alya, Nazim Othman dan Erma Fatima.

Foto: Kosmo

Terkejut juga pada mulanya kerana tiada angin tiada ribut, dia buka kelas dan mengajar rakan artis pula.

Geli hati menonton gelagat mereka ketika belajar dengan Syed, bermacam-macam perkataan aneh yang keluar.


Foto: IG


Itulah namanya proses pembelajaran, jika tidak buat salah, bagaimana untuk belajar daripada kesilapan.



Bagus juga mereka belajar bahasa Arab dengan Syed. Sekurang-kurangnya mereka dapat ilmu baharu selain mengisi banyak masa terluang sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini.




Selepas ini artis mana pula yang hendak buka kelas? Mungkin boleh mulakan kelas memasak atau solekan pula. Kelas lakonan Nabila pun sukses nampaknya. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raline 17-6-2021 01:13 PM
pelir la dia ni.... mcm xda pa2 belakun jerk..artis2 lain boleh rapat2 lak n dia.. pelir la...
Quote selipar_hijau 17-6-2021 01:30 PM
fuh aman2 hidup dia ni setelah rosakkan perempuan2, untong laa
Quote AKAZ85 17-6-2021 02:24 PM
[youtube]P9N6sa4iIbg[/youtube]

Nah kakyung belanja kekacakan setad daie kalau sape2 dah lupa tu...
Quote nakkomenjugak 17-6-2021 02:27 PM
apa cite kes r@pe dia dulu? diammm je
Quote isbritneybich 17-6-2021 02:32 PM
enablers semua. masing2 pun ada kontroversi kan, birds of a feather gitu
Quote slyfynx 17-6-2021 02:37 PM
Ko ialah retis ke?
Muke pun x hensem.
Dah la jahat.
Blah la weh
Quote SweetRehan 17-6-2021 02:43 PM
Meluat..muka dh la x hensem perangai pun x semengah...
Quote laksmanabentan 17-6-2021 02:43 PM
aman2 sajokkkk.... huntong laaaa....
Quote MontanaHannah 17-6-2021 06:14 PM
Itu keyword dia


Dia memang ada aura bad boy yg ramai lembu pandang bijak

sweet talker

perghhhhhhhhhhhhhhh


sampai ikut balik rumah sampai terlentang atas katil org tu dengan pakej kangkang sekali


xsyak lagi !!!!!!!!!!
Quote melinda_kerr 17-6-2021 06:15 PM
Seriously aku xfahm mcmana org boleh buat tak tahu dgn apa dia buat sebelumni..
Quote pencintaABC 17-6-2021 06:23 PM
Stop promoting sexual predator
Quote MissYouSayang 17-6-2021 06:34 PM
Dan2 retis bodoh ni sume pakat bertukar watak jadi alim.pehtu berguru plak dgn ucetad rogol. kalau btul nak berubah, cari la guru yg betul.bukan jenis tangkap muat.sampaikan lgbt si ribughit tu pun netizen anggap dia ucetat
Quote awekjepun 17-6-2021 07:06 PM
melinda_kerr replied at 17-6-2021 06:15 PM
Seriously aku xfahm mcmana org boleh buat tak tahu dgn apa dia buat sebelumni..

Sbb dia ustaz kot.. semua in deny agaknya. So apa perkembangan kes dia?
Quote rogayahtop 17-6-2021 07:25 PM
Retis2 rapist enablers, punca2 kenapa rape culture kat malaysia ni tak akan berubah. Kena dekat anak beranak sendiri baru kau tau.
Quote damsel_fiji 17-6-2021 07:35 PM
mcm mana la pompuan bleh basah berair pack pack puji 2 kata dia ni hensem..muka cam tahik jahhh
Quote RumiMenari 17-6-2021 07:38 PM
Apa nak pelik dengan retis... retis minum air kaki ayah pin pun pernah je kan.. takat perogol yang tak sabit merogol lagi ni apa la sangat...

Btw, video atas yg porumer share tu, iols mampu bertahan sehingga 0.11 je.. mimpi ngeri iols kalau begini boleh terinzal
Quote kakigojes 17-6-2021 07:40 PM
MontanaHannah replied at 17-6-2021 06:14 PM
Itu keyword dia




Tapi kan, tak nampak pun aura bad boy, maybe mata aku tak kero, atau hijab terlindung ah gitcheee…

Nampak aura bab lain ada la.. ooppss
Quote Thecatnextdoor 17-6-2021 08:49 PM
Geliiiiiiiii
Quote tutitutu 17-6-2021 09:57 PM
geli!!! perogol bersiri camni is so dangerous. Sbb dia tak rasa bersalah and aura denial dia tintai.

melayu... bukan nak cakap ape lah... sedangkan bangla yang baru sampai dari bot pun layan..

not my taste lah, wangi lagi kekrul, walaupun akt tak minat dia.

Lihat semua komen(68)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.081566 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top