CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ain Edruce Baru Faham Perasaan Seorang Ibu, Ramai Kata Muka Anak Ikut Suami

17-6-2021 04:04 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3721| Komen: 20

Description: Anak merupakan rezeki yang ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga, lebih-lebih lagi apabila usia perkahwinan itu sudah memasuki tempoh yang lama.
Anak merupakan rezeki yang ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga, lebih-lebih lagi apabila usia perkahwinan itu sudah memasuki tempoh yang lama.

Bagi pengacara yang terkenal dengan sifat happy-go-lucky iaitu Ain Edruce, cahaya mata pertamanya itu telah mengajar beliau menjadi seorang ibu yang penyayang.

Foto: IG


Ain telah selamat melahirkan bayi perempuan yang diberi nama Soraya pada 20 Mei lalu selepas berbelas jam bertarung nyawa sembil sempat membuat beberapa video TikTok.


Menerusi posting terbaharu yang dikongsikan olehnya di laman Instagram, Ain telah memuat naik satu video Soraya sedang nyenyak tidur sambil menulis caption yang penuh bermakna.

“My little Soraya . Haihhh. Sekarang baru tau perasaan jadi mummy tu cmne. You give us a thousand reason to smile every day.”



Lebih menarik lagi ramai yang menyamakan muka Soraya persis seperti ayahnya iaitu Amirul Hafiz.

Via: Hot fm

Tak kisah lah ikut muka siapa pun, asalkan baby sihat hendaknya kan. -CARI

Sumber: Hot FM

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakigojes 17-6-2021 04:30 PM
Gila kau, cuba bayangkan ada orang komen; eh muka mcm iras your ex la…. Tak ke haru. Ok la iras siapa2 pun. Aku pun pelik, camne orang boleh tau iras muka dekat baby.

Anyway, congrats dapat baby. Kalau boleh jadi full time mummy lagi better kot untuk masyarakat sejagat
Quote kiah_mai_pulak 17-6-2021 04:36 PM
lobang hidung berjarakk sama dgn daddy nya ke? mlss nk tkan play vidoe ig tu
Quote Kurex 17-6-2021 04:37 PM
Eh bod*h, tau tak apa tu gosip??? Lain la kalau muka anak pelakon try hard nak nampak cool ni macam muka leluhur chola atau parashit rohingya, baru boleh kita gosip
Quote Lavender85 17-6-2021 04:42 PM
hehehhehehe comelnya lahai. Semoga membesar dgn sihat ye bambam
Quote slyfynx 17-6-2021 04:43 PM
So pemende gosip.
Dah sperm laki ko yang hasilkan anak.
Kot la anak ko rupe jijan seman, tu baru gosip.
Ini bukan GOSIP
Quote midori_katana 17-6-2021 05:21 PM
Kuku tu elok potong pendek.. nanti kna kulit baby kesian…
Quote ilhamazalea 17-6-2021 06:37 PM
kiah_mai_pulak replied at 17-6-2021 04:36 PM
lobang hidung berjarakk sama dgn daddy nya ke? mlss nk tkan play vidoe ig tu

Koh koh koh.. bulat bby nya
Quote sparkly 17-6-2021 07:54 PM
Congrats sis baby so comel
Quote ImpianSeroja 17-6-2021 08:41 PM
Comel baby
Quote Joysparta 18-6-2021 12:36 AM
Okla tu..bapaknya pun bukan ensem mana pun...
Quote faraway1 18-6-2021 02:37 AM
Penting bukan muka jiran atau posmen
Quote Perawankota 18-6-2021 03:49 AM
Tak kisah lah muka sapa.. Janji sihat dn comel
Quote anony-mous 18-6-2021 03:58 AM
Annoying nya minah ni. Ingatkan dah kahwin beranak, terpadam la dari dunia retis
Quote Timortimur 18-6-2021 08:17 AM
Comelnya baby
Yg penting sihat
Quote Timortimur 18-6-2021 08:18 AM
faraway1 replied at 18-6-2021 02:37 AM
Penting bukan muka jiran atau posmen

Hahaha...kan naya plk
Quote 3chanceno 18-6-2021 08:28 AM
Ini gosipnya apa TT oii??? Bukak benang untuk lepas kuota for the day ke apa???
Quote rosannazmia 18-6-2021 08:47 AM
adehhhh.. Ahkak masuk thread ni hengat nak baca indah2 or cium bau baby.. Sekali pnuh dgn cerca kat TT.. Anywaysss comei jer bb bambam.. Tp kalu ade thread ttg kapel ni mmg iols selalu stay away..
Quote teen_angelJB 18-6-2021 09:29 AM
Seronok dpt kelek baby..me time dgn baby .while semua kerja rumah ada org lain buat..mengndug setiap bulan pun me sanggup.....
Tapi..mengenangkn itu semua mimpi...terus rasa horrible nak baby lagi..haha
Quote Nenasketum 18-6-2021 11:27 AM
Dia ni slalu nak kata laki dia huduh kan, padahal rupa dia ngan laki sama jer aku tengok. Moga anak lagi helok daripada mak ko yang perasan gojes walhal nan hado

Lihat semua komen(20)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.271968 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top