CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Selesa Dengan Michael Ang Tapi Zul Ariffin Tak Nak Terlalu 'Manja'

17-6-2021 02:41 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2376| Komen: 7

Description: Pelakon, Zul Ariffin mengakui selesa bekerja bersama pengarah, Michael Ang lebih-lebih lagi menerusi drama terbaru berjudul Love, Elsa.
Pelakon, Zul Ariffin mengakui selesa bekerja bersama pengarah, Michael Ang lebih-lebih lagi menerusi drama terbaru berjudul Love, Elsa.

Jelas Zul, Michael merupakan seorang yang sangat berdedikasi dan dia juga menghormati setiap permintaan para pelakonnya.



Kredit foto: IG

“Michael Ang seorang pengarah yang bagus. Tak boleh disangkal lagi. Ramai yang tak tahu, dia seorang yang sangat menghormati polisi setiap pelakon dia, seperti apa yang mereka selesa dan apa yang tidak.

“Dia sangat memahami dan memberi ruang kepada para pelakon. Dia akan mengambil kira mengenai apa sahaja berdasarkan situasi.

“Apa yang saya paling suka mengenainya, dia selalu memudahkan setiap perkara di set pengambaran meskipun kita berdepan dengan pelbagai masalah,” katanya kepada MH.


Kredit foto: Curi Curi Klik


Tambah Zul, sepanjang berlakon di bawah arahan Michael, dia tidak berasa terlalu tertekan kerana segala urusan mereka akan dipermudahkan.

“Sebagai pelakon saya rasa seperti tiada tekanan dan lebih relak. Saya dah berkerja dengan Michael ni lama. Dia akan bagi segalanya.

“Saya percaya sesiapa sahaja pelakon yang bekerja dengan dia, pasti mereka ingin kembali berkerja bersamanya satu hari nanti,” jelasnya lagi.

Pelakon berusia 34 tahun itu berkata sedemikian ketika majlis sidang media drama, berjudul Love, Elsa secara virtual pada Rabu.



Bagaimanapun, Zul berpendapat, setiap pengarah memiliki cara kerja berbeza dan kerana itu dia sebolehnya tidak mahu terbawa-bawa dengan keselesaan yang telah diberikan oleh Michael.

“Kadang kala saya perasaan, bila kita selalu berkerja di bawah arahan Michael, nanti kita akan terbawa-bawa kerana dia akan beri banyak keselesaan. Jadi bagi saya, kita kena rasa pengalaman berkerja dengan orang lain juga.


Kredit foto: Curi Curi Klik

“Bila Michael selalu memudahkan segalanya, nanti kita akan fikir produksi lain juga begitu, namun setiap set berbeza. Sebagai pelakon, kita juga kena merasai cara kerja, kreativiti dan vibes orang lain,” ujarnya lagi.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RumiMenari 17-6-2021 03:18 PM
MA kan ibu peri pelakon2 sampai ke jinjang pelamin.. mungkin bamjul cuba try nasib
Quote Kurex 17-6-2021 04:40 PM
Takpelah... Zul ripin memang suka berdikari sebab tu taknak jadi manja, dia nak berusaha utk lebih berjaya...
Quote bedahmenjuyah 17-6-2021 04:43 PM
Kurex ni kalau julripin semua boleh. Kalau heroin dia habis kena maki
Quote kakigojes 17-6-2021 07:49 PM
Edited by kakigojes at 17-6-2021 07:50 PM
Kurex replied at 17-6-2021 04:40 PM
Takpelah... Zul ripin memang suka berdikari sebab tu taknak jadi manja, dia nak berusaha utk lebih b ...


Aduhh… kenapa dengan mata aku ni, aku baca “selera” dengan Mich……….
Quote ImpianSeroja 17-6-2021 11:16 PM
Yang berkenan kat bamjol nie tang lakonan aje..seb baik x kayu
Quote Joysparta 18-6-2021 12:34 AM
Tua dah ZA ni...rimas tgk dia berlakon..mulut tu berat je nak bukak...
Quote mohdcrow 18-6-2021 01:26 AM
Pung pang pung pang last2 keluar benda lebih kurang jugak

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 10:07 AM GMT+8 , Processed in 0.075488 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top