CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nampak Burung Bergoyang, Zizan Razak Nasihat Aliff Syukri Pakai Seluar Dalam Ketat

17-6-2021 01:06 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15388| Komen: 88|Original author: Oleh: LilRose

Description: Dalam pada orang ramai menyampah dengan Datuk Seri Aliff Syukri, ramai juga yang terhibur dengan gelagat usahawan popular itu di laman sosial.
Dalam pada orang ramai menyampah dengan Datuk Seri Aliff Syukri, ramai juga yang terhibur dengan gelagat usahawan popular itu di laman sosial.


Kredit foto: IG


Terbaru, Aliff nampaknya mencuba untuk menjadi 'TIkToker' pula. Sampai 10 kali melakukan latihan hanya untuk menghasilkan video TikTok.

"Selain menjadi penyanyi nombor 1 Malaysia, saya juga boleh menjadi seorang TikToker. Lihatlah usaha saya ni. 10 kali saya practice," tulisnya.



Namun, apa yang menarik perhatian dan lebih melucukan adalah komen ditinggalkan pelakon dan pelawak popular Zizan Razak.


Kredit foto: IG

Rupa-rupanya ada sesuatu yang menonjol ketika Aliff galak menari.

Dalam masa sama, orang ramai mendoakan Aliff baik-baik sahaja melihatkan keadaan fizikalnya kini semakin kurus.


Kredit foto: IG

Aduhai, tak kering gusi dibuatnya. Mesti mata mula mencari lepas baca komen Zizan kan? - CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote uori 17-6-2021 01:33 PM
taguna dengan aku2 sekali gigih tengok sama atas dasar kaji selidik

{:laugh
Quote imanjannah 17-6-2021 01:37 PM
uori replied at 17-6-2021 01:33 PM
taguna dengan aku2 sekali gigih tengok sama atas dasar kaji selidik

{:laugh

hahhahaa.. tgok komen terjuntai2.. video tu aku malas nak click.. hhaha
Quote sfrnna 17-6-2021 01:46 PM
Macam terencat je. Kalau video ni viral dan aku x kenal dia. Sure aku igt dia ni terencat. Bawak2 la perangai elok sikit. Anak2 dah besar nanti malu kot tgk bapak camni...
Quote meteorspeed 17-6-2021 01:54 PM
Ewwww aku pun baru tgk... Kenapa jadik gitu.. Seluar dalam kan bagi tak jadik gitu..
Quote kuzaime 17-6-2021 01:57 PM
Macam manalah bini dia rela ngadap hari2 perangai terencat macam ni pun x taulah..
Quote laksmanabentan 17-6-2021 02:00 PM
sfrnna replied at 17-6-2021 01:46 PM
Macam terencat je. Kalau video ni viral dan aku x kenal dia. Sure aku igt dia ni terencat. Bawak2 la ...

setuju.... menarik mcm out of tempo..
gerakkan haru biru.. memek muka yucckkks....

Quote BabyOnEarth 17-6-2021 02:02 PM
hahaha bodo la zizan. pasal komen dia aku terjebak nak tengok tiktok si alip ni
Quote nakkomenjugak 17-6-2021 02:03 PM
Aiii jijanggggg tajam mata kau hahah
Quote dudaberhias 17-6-2021 02:06 PM
tak kuasa pun nak tengok zakar ponen...
kecik jah saiznya pun...

sian tinshit, orang lain hari jumaat gentel2 laki... yang ni kena gentel2 duit dia je sebab tu je yang boleh di harapkan dan mampu beri kebahagiaan...
Quote dudaberhias 17-6-2021 02:09 PM
tiktok dia ni semua terencat... dia ingat orang semua suka tengok tiktok2 dan video terencat serta kebodohan semua tu la kot... mula2 boleh la orang layankan... lama2 naik menyampah dah sebab kami punya iq 3 digit... bukan 2 digit...
Quote MadameOnion 17-6-2021 02:20 PM
kuzaime replied at 17-6-2021 01:57 PM
Macam manalah bini dia rela ngadap hari2 perangai terencat macam ni pun x taulah..

duit berkepukzzzz sis
Quote jebatmaspunyer 17-6-2021 02:22 PM
selagi ada view, selagi tu berbaloi dia rasa buat video Tiktok
Quote kakakpositifker 17-6-2021 02:23 PM
tak faham lah dia ni kenapa mcm ni? bini dia betul2 lah kuat. cinta kan dia. tah alh. laki mcm ni.
Quote Suchi 17-6-2021 02:24 PM
dudaberhias replied at 17-6-2021 02:06 PM
tak kuasa pun nak tengok zakar ponen...
kecik jah saiznya pun...


Abis yg kuar 4-5 orang mai mana plak hahah takkan calit ngn jari jaahh memang boleh pun kalau benda alah tu benih yg sihat dan kuat ditambah tanah yg subur plak senang la dia bercambah.
Quote dudaberhias 17-6-2021 02:36 PM
Suchi replied at 17-6-2021 02:24 PM
Abis yg kuar 4-5 orang mai mana plak hahah takkan calit ngn jari jaahh memang boleh pun kalau bend ...

pakai syringe je kot kaka
nauzubillah min zalik
Quote tokchik 17-6-2021 02:39 PM
Cinonit ja
Quote imransulaiman 17-6-2021 02:40 PM
meteorspeed: Ewwww aku pun baru tgk... Kenapa jadik gitu.. Seluar dalam kan bagi tak jadik gitu..


Dia tak pakai seluar dalam.. Tu lah pasal...
Quote AshkieLa 17-6-2021 02:40 PM
dudaberhias replied at 17-6-2021 02:36 PM
pakai syringe je kot kaka
nauzubillah min zalik

hahahah... bengong duda.
mengekek aku gelak petang2 ni...
Quote slyfynx 17-6-2021 02:47 PM
X abis2 dengan ramai terhibur.
Bongok la penulisan mcm ni.
Yang sokong pun same je xde akai

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.084221 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top