CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dahsyatnya Fitnah Mr D, Ustaz Pun Tertipu" - Suhaimi Saad Kata Siapa Tu?

17-6-2021 12:22 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6941| Komen: 43|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nama Suhaimi Saad sinonim dengan isu bumi rata. Nampaknya, isu itu masih menjadi kegemarannya.
Nama Suhaimi Saad sinonim dengan isu bumi rata. Nampaknya, isu itu masih menjadi topik kegemarannya.


Gambar hiasan


Dalam kemas kini terbaru di Instagram, Suhaimi menyelar golongan yang masih tidak percaya bahawa bumi datar walaupun menghafal surah al-Kahfi.

Menerusi hantarannya itu, dipercayai ia ditujukan kepada seorang individu yang dipanggilnya Mr D, dipercayai seorang ustaz.


Kredit foto: IG

"Baca cerita pemuda Al Kahfi lari selamatkan iman, tapi selesa dan rilek je dengan apa yang nabi dah pesan.

"Dahsyatnya fitnah Mr D, ustaz pun tertipu," tulisnya.



Kredit foto:

Siapakah Mr D yang disebut Suhaimi Saad tu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nellyberry 17-6-2021 12:32 PM
Mr D tu Dajjal.
Quote sharlenetexas 17-6-2021 12:49 PM
Sohai mendajalkan anak2 takpe pulak.
Quote nazurah 17-6-2021 12:52 PM
kalau bumi ni flat.... masa matahari terbenam tu nyorok bawah bumi ke apa?
ahahahaa... i kenot brain la mamat serabai ni
Quote pencintaABC 17-6-2021 12:55 PM
nazurah replied at 17-6-2021 12:52 PM
kalau bumi ni flat.... masa matahari terbenam tu nyorok bawah bumi ke apa?
ahahahaa... i kenot brai ...

Menyorok belakang rumah sohai kat kelate nu..kan negeri serambi mekoh
Quote Mina2215 17-6-2021 01:19 PM
Muka SS kat situ ploles sangat
Quote Samerosie 17-6-2021 01:24 PM
Mina2215: Muka SS kat situ ploles sangat

Dah reti pakai filter kan sejak dua menjak ni.  Tengok la leher tu putih padahal gambar before2 berkerak.
Quote RumiMenari 17-6-2021 01:28 PM
Mina2215 replied at 17-6-2021 01:19 PM
Muka SS kat situ ploles sangat

I baru nak cakap... perlukan filter utk terbitkan nur diwajah hahaha
Quote missinpiece 17-6-2021 01:32 PM
Ade ke benang pasal dia dok tayang mengajar anak2 Rukun Negara sehari dua ni? Iols nak join sekaki hencap
Quote Boomibulat 17-6-2021 01:41 PM
Harap2 bkn ustaz 'D' ni yg dimaksudkan..
[youtube]a8nk3HkmGQg[/youtube]

Quote nakkomenjugak 17-6-2021 02:05 PM
Kepala ko tu bulat. Harap ada yang boleh kasi datar.
Quote slyfynx 17-6-2021 02:45 PM
Die ni satu hal la.
Masalah nye tololwers tu yang aku lg sakit jiwa
Sokong dengan beli CD.
X dpt CD kene blok pun redha je
Quote AshkieLa 17-6-2021 03:02 PM
si bodoh nak ajar orang jadi bodoh macam dia....
Quote lavendernovella 17-6-2021 03:10 PM
Mmg takder sapa terlepas fitnah dajal akhir zaman ni. Melainkan orang2 yang terasing.
Quote cupu 17-6-2021 03:12 PM
Sape la 214 yg like tu..jijik sgt
Quote Firis 17-6-2021 03:20 PM
Boleh tk klau wat article psal dia ni tk yah letak pic?geli weii tgk muka dia
Quote Moyangkucing 17-6-2021 03:34 PM
Firis replied at 17-6-2021 03:20 PM
Boleh tk klau wat article psal dia ni tk yah letak pic?geli weii tgk muka dia

kalau tak letak pic kurang sikit nampak keji dia. letak pic baru la rasa nak lempang..
Quote dewi_rina 17-6-2021 03:40 PM
Kemain flawless gambar dia, kita pun tertipu
Quote Firis 17-6-2021 04:02 PM
Moyangkucing replied at 17-6-2021 03:34 PM
kalau tak letak pic kurang sikit nampak keji dia. letak pic baru la rasa nak lempang..

Hahaha,msalah nye geli weii.aku mnyampah gile tgk muka dia mcm muka jantan pervert
Quote MadameOnion 17-6-2021 04:14 PM
bila babi berkata kata

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:31 PM GMT+8 , Processed in 0.738211 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top