Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Semua Hantaran Di Instagram Dipadam, Rizalman Merajuk Dengan Netizen?

17-6-2021 08:44 AM|Oleh: rikuren| Komen: 207


Nampaknya desas desus pereka fesyen terkenal Datuk Rizalman Ibrahim yang berubah sejak akhir-akhir ini telah menjadi kenyataan. 

Jika sebelum ini dia berkongsi jadual  pemadaman akaun Facebook, terbaru akaun Instagramnya pula telah ditetapkan sebagai 'private’. 




Kredit foto: Instagram Rizalman via murai.my

Selain itu, tinjauan mendapati semua hantaran terbaharu termasuklah yang dimuat naik pada 2021 turut dipadam. 


Kredit foto: Instagram Rizalman 

Yang tinggal hanyalah hantaran dibuat pada 28 Oktober 2020. Selain itu, info serta gambar profilnya turut ditukar.




Kredit foto: Instagram Rizalman via murai.my - Gambar profil lama

Meninjau ruang sembang media sosial, netizen berteka-teki tindakan Rizalman ini mungkin kerana berasa kecil hati dengan netizen berikutan isu dikecam hebat oleh mereka di laman sosial apabila dia dikatakan tidak menghargai pemberian ikan salmon oleh peminatnya.

Isu pereka fesyen itu diiringi polis ketika mendapatkan suntikan vaksin turut dipertikaikan netizen.

Rizalman dicemuh kerana dikatakan tidak layak diangkat sebagai ilmuan atau pendakwah dek ciri-ciri biadabnya ketika berkata-kata.

Rizalman sebelum itu sempat memuat naik satu perkongsian dipercayai reaksinya berhubung kecaman dan cemuhan warganet terhadapnya mengenai isu berbangkit kebelakangan ini.




Kredit foto: Utusan Malaysia

Ada yang kata Rizalman merajuk dan berhati tisu, atau mungkinkah netizen yang melampaui batas? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 207
Komen

Previous : Mulia Hati Ibu Neeelofa, Beli 3 Ekor Ayam Agih Kepada Tukang Sapu

Next       : Kes Saman Fitnah Eizlan Yusof Dan Hans Isaac Tak Selesai, Rujuk Pusat Mediasi

Komen Terbaru

Quote opie5662 24-6-2021 03:34 PM
sugarlovebutter replied at 24-6-2021 12:21 AM
Komen2 tuh ade la..tp namun nk buat baju ng tokRI xmau die...rsnye tokRI ni dominant la, msti semu ...


Klu aku jadi designer pon aku taknak design baju tokti.. Klu ikut taste die ngan sangdewi tu kg.com sangat... Buat busuk nama je.. Habababbahahaha... Maybe sbb tu tokri tak kose nk design baju utk die sbb nk ikut taste kg.com tu.
Tgk je la baju dayah zubit tu.. Hauk sgt...

Lain-lain Komen

Quote tipahketipung 17-6-2021 08:51 AM
Edited by tipahketipung at 18-6-2021 04:18 AM

Memang makin biadap pon..
Tazkirah pagi2 pastu mulut popet popet mengata caci org.
Akak tak sembah vvip dan manusia lah dik.
Sorry…. mak org lain tak ajar anak kejar harta lepas tu sesenang hina org!






Quote JohnyEnglish 17-6-2021 08:54 AM
dia pondan ka jantan tulen?
Quote chentadearhati 17-6-2021 08:57 AM
Terciduk teruk Kali ni
Quote Themilo 17-6-2021 08:58 AM
JohnyEnglish replied at 17-6-2021 12:54 AM
dia pondan ka jantan tulen?

pondan acah-acah naungan VIP.
Quote imransulaiman 17-6-2021 08:58 AM
JohnyEnglish: dia pondan ka jantan tulen?

Pondan tulen kot {:thief
Quote Nenasketum 17-6-2021 08:59 AM
There is something in the atmosphere lah aku rasa yang effect bapuk2 tu suma. Daripada Bam Jat, Piey, Awana sampai lah bapuk ni
Quote slyfynx 17-6-2021 09:19 AM
Perlu ke bukak lagi thread?
Dah ade pat belas ratus thread ponen ni merajuk
Quote clarizsa 17-6-2021 09:20 AM
Laaa tak jadi pindah ke
Awat ig baru tak laku ka tu
Merangkak balik p ig lama gak kan
Kelakar la buRItt ni
Quote captainQUE 17-6-2021 09:25 AM
Baguslah Tu, delete account Tu lagi Bagus. Kurang ajar sangat Dia ni tak Boleh di tegur. Abis segala dm peminat Dia tegur elok2 tu dia pegi up Lepas Tu Boleh Dia suruh follower tu diam Tak tegur perangai Dia ni. Macam firaun dah rasa.
Quote JohnyEnglish 17-6-2021 09:32 AM
Themilo replied at 17-6-2021 08:58 AM
pondan acah-acah naungan VIP.

camana pondan boleh ada anak pulak.ka ank angkut?
Quote lavendernovella 17-6-2021 09:36 AM
Nenasketum replied at 17-6-2021 08:59 AM
There is something in the atmosphere lah aku rasa yang effect bapuk2 tu suma. Daripada Bam Jat, Piey ...

Dalam ramai2 orang kat malaysia, pasti ada yang doanya diterima.
Quote kiah_mai_pulak 17-6-2021 09:38 AM
dh tu acik2 kepammsss teksss melayut nk kena mggelabah teksssss ke tak dgn berita tahik mcm ni?
Quote kiah_mai_pulak 17-6-2021 09:39 AM
JohnyEnglish replied at 17-6-2021 09:32 AM
camana pondan boleh ada anak pulak.ka ank angkut?

anak angkut je. tp pondan2 mcm cepwan, neknil, nekJO tu elok je ada anak dari sperma sendiri. tak pelik pun
Quote Cleocatra 17-6-2021 09:39 AM
Baru kena kecam ripondan dah jadi gini
Kalau orang boikot
Mau terjun bangunan

Kerana mulut badan pun bole binasa wahai ripondan
Quote JohnyEnglish 17-6-2021 09:41 AM
kiah_mai_pulak replied at 17-6-2021 09:39 AM
anak angkut je. tp pondan2 mcm cepwan, neknil, nekJO tu elok je ada anak dari sperma sendiri. tak  ...

aku tggu pondan kurek pulak beranak ka tak
Quote lifeline 17-6-2021 09:49 AM
captainQUE replied at 17-6-2021 09:25 AM
Baguslah Tu, delete account Tu lagi Bagus. Kurang ajar sangat Dia ni tak Boleh di tegur. Abis segala ...

fRIaun

dia kan semua benda yg ada RI nk kena kapitolllkannnn
Quote makneng 17-6-2021 09:51 AM
Haha.. Esok ig dah up semula.. Satu benang baru timbul.. Kosserlah
Quote Kurex 17-6-2021 09:57 AM
Kan dah ada benang ni.................. Tak buat research ke
Quote missHaidiD 17-6-2021 10:05 AM
Betol2 terkesan ye ponen tua ni. Kalau tak terkesan takde la menggelabah semacam kan. Ingt mulut puaka ko bole lawan netizen ke

Lihat semua komen(207)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top