Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Menyorok Bawah Gaun Pengantin

16-6-2021 01:33 PM Komen: 4
Lelaki di Filipina sanggup berbuat apa sahaja demi memastikan majlis perkahwinan pasangan pengantin berjalan lancar.

Rakaman video yang dikongsi di akaun perancang perkahwinan Roel Lunesa menunjukkan dia keluar dari bawah gaun pengantin perempuan tersebut.


Kredit foto: LadBible

Katanya, tindakannya itu bagi membantu wanita tersebut berjalan ketika upacara perkahwinan berlangsung.

Bercakap kepada Newsweek, Lunesa berkata dia terpaksa membantu pengantin itu berjalan kerana angin kencang ketika majlis tersebut berlangsung.

"Ketika majlis berlangsung pada 6 Jun lepas di Resort Louie Beach di Pinamungajan, angin kencang menyebabkan pengantin perempuan sukar untuk berjalan.

"Dia sentiasa terpijak atas gaun pengantinnya akibat angin," katanya.



Dalam rakaman video tersebut, pengantin perempuan dilihat terhenti beberapa kali bagi membetulkan gaunnya.

Sebelum tiba di hadapan paderi, Lunesa dilihat keluar dari bawah gaun pengantin perempuan dan terus beredar.


Sumber: AWANI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 4
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote esbok 18-6-2021 04:34 PM
Eva_yy_Ellin replied at 16-6-2021 08:22 PM
Soalan serius, macam mana dia bantu pengantin perempuan tu berjalan dari dalam gaun?

Dia jalan membongkok dalam tu sambil tolong angkat skirt kembang tu guna belakang badan dia.Kain tu berat tu,dan jadi lagi berat bila dia meleret atas carpet. Bila dia angkat, tak perlu lah pengantin kene seret the whole bunch tu sorang2.


Dengan kondifen aku tolong jawab

Lain-lain Komen

Quote dani-rox 16-6-2021 01:55 PM
bridezilla dan wedding planner tuyuk jd isu semasa pun boleeeyy
Quote Eva_yy_Ellin 16-6-2021 08:22 PM
Soalan serius, macam mana dia bantu pengantin perempuan tu berjalan dari dalam gaun?
Quote Artemesiaa 18-6-2021 04:24 PM
Macam tu pun ada demi nak semuanya nampak perfact
Quote esbok 18-6-2021 04:34 PM
Eva_yy_Ellin replied at 16-6-2021 08:22 PM
Soalan serius, macam mana dia bantu pengantin perempuan tu berjalan dari dalam gaun?

Dia jalan membongkok dalam tu sambil tolong angkat skirt kembang tu guna belakang badan dia.Kain tu berat tu,dan jadi lagi berat bila dia meleret atas carpet. Bila dia angkat, tak perlu lah pengantin kene seret the whole bunch tu sorang2.


Dengan kondifen aku tolong jawab

Lihat semua komen(4)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top