CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Menyorok Bawah Gaun Pengantin

16-6-2021 01:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3740| Komen: 9

Description: Lelaki di Filipina sanggup berbuat apa sahaja demi memastikan majlis perkahwinan pasangan pengantin berjalan lancar.
Lelaki di Filipina sanggup berbuat apa sahaja demi memastikan majlis perkahwinan pasangan pengantin berjalan lancar.

Rakaman video yang dikongsi di akaun perancang perkahwinan Roel Lunesa menunjukkan dia keluar dari bawah gaun pengantin perempuan tersebut.



Kredit foto: LadBible

Katanya, tindakannya itu bagi membantu wanita tersebut berjalan ketika upacara perkahwinan berlangsung.

Bercakap kepada Newsweek, Lunesa berkata dia terpaksa membantu pengantin itu berjalan kerana angin kencang ketika majlis tersebut berlangsung.

"Ketika majlis berlangsung pada 6 Jun lepas di Resort Louie Beach di Pinamungajan, angin kencang menyebabkan pengantin perempuan sukar untuk berjalan.

"Dia sentiasa terpijak atas gaun pengantinnya akibat angin," katanya.



Dalam rakaman video tersebut, pengantin perempuan dilihat terhenti beberapa kali bagi membetulkan gaunnya.

Sebelum tiba di hadapan paderi, Lunesa dilihat keluar dari bawah gaun pengantin perempuan dan terus beredar.


Sumber: AWANI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dani-rox 16-6-2021 01:55 PM
bridezilla dan wedding planner tuyuk jd isu semasa pun boleeeyy
Quote Eva_yy_Ellin 16-6-2021 08:22 PM
Soalan serius, macam mana dia bantu pengantin perempuan tu berjalan dari dalam gaun?
Quote Artemesiaa 18-6-2021 04:24 PM
Macam tu pun ada demi nak semuanya nampak perfact
Quote esbok 18-6-2021 04:34 PM
Eva_yy_Ellin replied at 16-6-2021 08:22 PM
Soalan serius, macam mana dia bantu pengantin perempuan tu berjalan dari dalam gaun?

Dia jalan membongkok dalam tu sambil tolong angkat skirt kembang tu guna belakang badan dia.Kain tu berat tu,dan jadi lagi berat bila dia meleret atas carpet. Bila dia angkat, tak perlu lah pengantin kene seret the whole bunch tu sorang2.


Dengan kondifen aku tolong jawab

Quote heythere123 1-8-2021 10:01 AM
perfectionist sangat tu
Quote heythere123 1-8-2021 10:01 AM
gigih ya demi kepuasan hati klien
Quote heythere123 1-8-2021 10:03 AM
esbok replied at 18-6-2021 04:34 PM
Dia jalan membongkok dalam tu sambil tolong angkat skirt kembang tu guna belakang badan dia.Kain t ...

oh, faham. Kira dia macam jadi pemegang kain tu. Memang sakit kaki nampak gayanya sebab kena jalan sambil bercangkung macam tu
Quote Olumis 22-8-2021 07:18 PM
Macam ni pun ada
Quote imanjannah 23-8-2021 01:32 PM
mcm tarian singa yg dok bahagian belakang tu ye

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 01:05 AM GMT+8 , Processed in 0.084614 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top