Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Anak Dayah Bakar fotogenik, selalu senyum ketika bergambar buat ramai "geram"

16-6-2021 03:01 AM| Komen: 43




Hampir 7 bulan berpindah ke  Canberra, Australia kerana mengikut suaminya Kapten Hanif yang kini berkidmat disana, pengacara dan penyanyi, Dayah Bakar atau nama sebenarnya Nur Hidayah Datuk Abu Bakar Johar, 31, kini sering berkongsi "moment" indah bersama suami dan anaknya di Instagram untuk tatapan peminat setia di Malaysia.


Sejak akhir-akhir ini gelagat anak lelaki Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri sangat mencuit hati wargamaya terutamanya pengikutnya di Instagram.

Mana tidaknya, baru berusia lebih 11 bulan selepas dilahirkan pada Ogos tahun lalu, Achbar Muhammad Fahri atau mesra disapa Fahri dilihat sering tersenyum ketika bergambar. 





Melihat posting terbaharu Dayah Bakar ini, sekali lagi membuatkan ramai wargamaya membanjiri ruangan komen kerana merasa "geram" dengan kecomelan anak lelakinya itu.




Comel kan, memang fotogenik! Alahai geram. - CARI





Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 43
Komen

Previous : Usaha Elly Mazlein Bantu Golongan Memerlukan Dikecam-"Lantaklah Apa Orang Nak Cakap"-

Next       : Ada Cacing Bergerak-Gerak, Michael Ang Jalani Pembedahan

Komen Terbaru

Quote diradi 23-6-2021 10:42 PM
Suka tgk dayah..very happy go lucky

Lain-lain Komen

Quote opie5662 16-6-2021 03:26 AM
Nasib baik la aku tak tergolong dlm semua org yg geram tu {:run
Quote dudaberhias 16-6-2021 03:32 AM
Iols kalau tengok kucing dan arnab rasa geram nak peluk2 je. Tapi bila tengok anak manusia terus poker face, dari elok2 ceria terus kemurungan.
Quote jiwarasa 16-6-2021 03:58 AM
Husband dia kursus je kan. Agaknya berapa tahun tu. Ramai juga askar kita kat sana baru tahu
Quote Tinot7 16-6-2021 06:49 AM
Tomeynya deme sekuarga
Quote TomyamPuteh 16-6-2021 07:48 AM
Daddy dh dpn mata kan. Apa lg. Sengih la Hari2.
Quote papadomku 16-6-2021 07:54 AM
Comellll..
Quote adeqbun 16-6-2021 08:32 AM
ai jeles je sbb die dpt berpeluang duk aussie yg bebas merata tanpa mask
Quote rain2169 16-6-2021 08:45 AM
Dayah ni penyanyi dan pengacara??
mmmmmm sorry.... I tak kenal....
Quote Kurex 16-6-2021 09:44 AM
Kalau sekadar pasal anak senyum, orang geram, tak payah la bodoh bukak benang gosip!!!!!
Quote beni_nikaido 16-6-2021 09:47 AM
budak sume comel....
Quote rosannazmia 16-6-2021 09:49 AM
Alalalaaaa tomei nyeee
Quote Straya 16-6-2021 09:57 AM
Cute gila anak dia.Baby selalu mana nak senyum
Quote mrsLY 16-6-2021 10:55 AM
budak kan sume comel
Quote ketupatnasi 16-6-2021 11:06 AM
masa senyum, masa tido memang comel belaka. tahniah la mak2 muda yang ghajin menunggu take demi nak shoot anak tengah senyum. ko ingat keje senang?

masa tengah tantrum haaaaa...ko rasa nak masukkan balik je dalam perut
Quote msdummy.2018 16-6-2021 11:43 AM
Dia ni berlakon citer apa?
Quote jiwakacau06 16-6-2021 02:54 PM
Straya replied at 16-6-2021 09:57 AM
Cute gila anak dia.Baby selalu mana nak senyum

ank betty rahmad muka senyum.. dan telatah...comel
Quote LadyCarefree 16-6-2021 04:25 PM
Straya replied at 16-6-2021 08:57 AM
Cute gila anak dia.Baby selalu mana nak senyum

Mostly retis2 punya anak looks like happy babies. Ada la juga nampak baby retis yg macam selow sikit.
Anak Dayah ni antara yg ketara a happy baby.
Quote sikatkutu 16-6-2021 09:01 PM


dia asal dari hos projek 3R sekali jasmine suraya chin, lepas tu jadi hos borak kopitiam tv3.. pernah jadi dj gak kat radio 1M4U fm..berlakon macam tak pernah kot?


Quote msdummy.2018 16-6-2021 09:02 PM
sikatkutu replied at 16-6-2021 09:01 PM
dia asal dari hos projek 3R sekali jasmine suraya chin, lepas tu jadi borak kopitiam tv3.. perna ...

Ok..aku xtgk sma tuh

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top