CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rizalman Sentap Dengan Netizen Ke Sampai Deactivated FB?

15-6-2021 10:27 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 27241| Komen: 167|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Desas-desus mengenai pereka fesyen, Rizalman yang berubah akhir-akhir ini dikuatkan lagi dengan kemas kini terbaharunya di IG Story.



Desas-desus mengenai pereka fesyen, Rizalman yang berubah akhir-akhir ini dikuatkan lagi dengan kemas kini terbaharunya di IG Story.

Dengan paparan e-mel mengenai jadual pemadaman akaun Facebook peribadinya menimbulkan tanda tanya para pengikutnya.

Sudahlah sebelum ini Rizalman, 50, seakan-akan merajuk apabila tidak lagi rancak mengemaskini IG Story, malahan ruangan feed juga berbeza menimbulkan persoalan.

Sentap dengan netizen kah?



Foto :Twitter


Ianya dipercayai bermula dengan kecaman netizen terhadap pereka fesyen itu yang memberikan salmon (hadiah daripada pengikutnya) kepada kucing belannya. Ia seolah-olah menghina pemberian tersebut.

Seterusnya, isu Rizalman diiringi polis ketika mendapatkan suntikan vaksin turut dipertikaikan netizen.

Justeru, kemas kini di Instagramnya juga berlainan seolah-olah menjawab persoalan tersebut. Tetapi, lain pula penerimaanya daripada netizen.


Foto :IG

Foto : IG

Ada yang kata Rizalman merajuk dan berhati tisu, tetapi ada juga berpendapat ini masa sesuai untuknya berehat. Anda rasa bagaimana? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 15-6-2021 11:03 PM
Baguslah. Delete je semua.
Quote nena9042 15-6-2021 11:08 PM
Dia nak cuba cakap berkias dia level rasul & nabi ke yang membawa ilmu dakwah sangat berharga sampai semua orang akan mencari cari IG dia? Hurmmmm
Quote ninnamina 15-6-2021 11:13 PM
Sentap jugak akhirnya. Ingatkan yg jenis suka bahan orang ni kuat.. tapi lagi sensitip rupanya.
Quote ImpianSeroja 15-6-2021 11:16 PM
Tak lama tu..nnt buka la balik tu...wait n see
Quote Bumbu 15-6-2021 11:18 PM
Nak monopos kot
Quote MeghanK 15-6-2021 11:18 PM
nena9042 replied at 15-6-2021 11:08 PM
Dia nak cuba cakap berkias dia level rasul & nabi ke yang membawa ilmu dakwah sangat berharga sampai ...

penah baca kias dia ala2 pemberi syafaat gituh..hebat bukan
Quote nena9042 15-6-2021 11:19 PM
MeghanK replied at 15-6-2021 11:18 PM
penah baca kias dia ala2 pemberi syafaat gituh..hebat bukan

Amboiii tokriak. Hati hati le, salah perasan naya je di akhirat sanaaa
Quote Masukkeluar 15-6-2021 11:20 PM
poyo gila dan perasan
Quote None68 15-6-2021 11:20 PM
Ponen mmg gitew
Quote emera 15-6-2021 11:22 PM
MeghanK replied at 15-6-2021 11:18 PM
penah baca kias dia ala2 pemberi syafaat gituh..hebat bukan

Bunyi mcm dah gila je dia ni.
Quote imrb 15-6-2021 11:30 PM
aku tak terkesan langsung malah bersyukur kurang sekor jantan keberet
Quote MeghanK 15-6-2021 11:32 PM
emera replied at 15-6-2021 11:22 PM
Bunyi mcm dah gila je dia ni.

spisis npd jugak kot
Quote little_sis 15-6-2021 11:40 PM
Reti sentap ker.. ce buat bodo xyah layan
Quote incess.my 15-6-2021 11:46 PM
Ntah2 ko yg mengelupoh lps ni, nak update IG, nak menjual segala mak nenek buRIt hang kat mana lagi.!! Penjilat juboq hang ramai bergentayangan di medsos
Quote naina 15-6-2021 11:47 PM
Gigih ya beRIak sana sini. Kemain sekali kena kat dia terus senyap delete medsoc. Terudkan netijen. Dia rasa bagus sgt reta banyak dah tu sampai xmo buat baju merajuk bila ramai designer skng
Gigih Suh cari IG private dia. Phuii
Quote epal_putih 15-6-2021 11:52 PM
Businessman kut.. takkan tutupnya ig 1.2 m tuh... lepas pkp ada la tuh...
Quote kakbedah 15-6-2021 11:53 PM
Lepas ni gigih org DM si Faizul tu tanya TokRiak kan
Quote nazurah 16-6-2021 12:03 AM
Sejak dia makin galak menonjolkan sisi perempuan dia iols mmg dah x berkenan dan unfollow heols. Apo… perasan mak2 segala bagai, ampa jantan kut. Takmo la kita sama tanggung dosa… baik cabut sesiap, nak tazkirah pun tagune… satgi dia block hang pastu dia letak kat IGS
Quote awenda507 16-6-2021 12:24 AM
Pondan tua yg propa

Lihat semua komen(167)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 05:38 PM GMT+8 , Processed in 0.164209 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top