CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Nampak Macam Terkencing, Seluar Jeans Basah Kini Jadi Trend

15-6-2021 10:56 PM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 3280| Komen: 19|Original author: Oleh: rikuren

Description: Fesyen sering berubah mengikut pada peredaran zaman.



Fesyen sering berubah mengikut pada peredaran zaman. 

Terbaru, syarikat Wet Pants Denim berasal dari Amerika Syarikat melancarkan beberapa rangkaian 'seluar jeans basah'.

Jika sebelum ini agak malu apabila memakai baju atau seluar yang ada kesan makanan atau minuman tertumpah di seluar dan nampak seolah-olah seperti terkencing, kini ianya menjadi trend.


Kredit foto:wetpantsdenim.com

Gaya ini menjadi pilihan terkini orang ramai termasuklah beberapa selebriti Hollywood seperti Liam Neeson dan Pierce Brosnan.



Kredit foto: wetpantsdenim.com

'Nampak Basah, Rasa Kering' -  seluar jeans ini boleh dibeli dalam tiga warna dan gaya iaitu warna biru, kelabu dan putih. Setiap satunya dijual pada harga RM300 sepasang.

Namun, untuk mendapatkan harga yang lebih murah sekitar RM123 sepasang, pelanggan boleh menghantar jeans mereka kepada syarikat tersebut untuk mendapatkan corak berkenaan.

Stail ke idok? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ferr_Remy 15-6-2021 11:06 PM
Hahahaha baik buat sndiri kah3
Quote Gomea 16-6-2021 12:21 AM
Buruk.         
Quote nakkomenjugak 16-6-2021 07:21 AM
300??? aku buat sendiri natural style free je
Quote kaoru44 16-6-2021 08:55 AM
Geli plak tgok..siap ada wrna kuning..
Quote meisapoya 16-6-2021 02:25 PM
Kencing nanti jirus air kat seluar.
Quote Cece1234 16-6-2021 03:23 PM
kaoru44 replied at 16-6-2021 08:55 AM
Geli plak tgok..siap ada wrna kuning..

Itulah..kuning tu dah mcm tercirit je..
Quote sparkly 16-6-2021 04:13 PM
astaga buat malu jer pakai seluar mcm ni
Quote azie5zoe 16-6-2021 04:43 PM
Nasib ler taknak dibubuhnya warna merah kat situ.
Quote kaoru44 16-6-2021 05:11 PM
Cece1234 replied at 16-6-2021 03:23 PM
Itulah..kuning tu dah mcm tercirit je..

mcmana boleh tcetus idea ni?
Ke mmg tkencing..tp cover kata fesyen tbaru..terus kluar produk?
Quote Artemesiaa 17-6-2021 06:14 PM
Kowser kalau dah rupa itu
Quote mawar_pink 19-6-2021 07:09 AM
pelik2 fesyen skrg ni....tp bila ada selebriti yg pakai, konpem2 la ada peminat yg mengikut...
Quote ImpianSeroja 28-6-2021 01:22 PM
Ini pun jd fesyen..hmmm tenat tenat
Quote Lavender85 28-6-2021 03:47 PM
amboi . mcm2 la haha
Quote temah8 28-7-2021 06:26 PM
geli je nengok nyaaaa
Quote gideoncross 28-7-2021 10:06 PM
ImpianSeroja replied at 28-6-2021 01:22 PM
Ini pun jd fesyen..hmmm tenat tenat

Tenat tu tenat tpi klau retis yg mkai pstu retis tu fanbase bsar, mmg fans pun bakalan ikut.
Quote gideoncross 28-7-2021 10:07 PM
mawar_pink replied at 19-6-2021 07:09 AM
pelik2 fesyen skrg ni....tp bila ada selebriti yg pakai, konpem2 la ada peminat yg mengikut...

Yg ni btul 101%.
Quote gideoncross 28-7-2021 10:08 PM
azie5zoe replied at 16-6-2021 04:43 PM
Nasib ler taknak dibubuhnya warna merah kat situ.

Lgi2 klau kat blakang, mmg mngundang bala.
Quote heythere123 31-7-2021 05:26 PM
ni free2 je la kena kutuk. Pelik2 deme ni
Quote heythere123 31-7-2021 05:27 PM
nak follow trend konon, nanti free2 je malu

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.085203 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top