CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Malique Akhirnya Keluar Gua Kerana Annuar Musa

16-6-2021 11:52 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 8358| Komen: 26|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Dia tiada tapi ada.




Dia tiada tapi ada.

Itulah penyanyi rap yang pernah memeriahkan industri hiburan satu ketika dahulu dan masih dirindui oleh para peminatnya hingga kini.

Malique, yang sentiasa tampil dengan bait lirik puitis sepi tanpa sebarang berita darinya lagi.

Namun, bagi yang merindui hasil karya terbaharunya mungkin boleh mendengar lagu Wilayah Prihatin nyanyian Wany Hasrita, Hael Husaini manakala Malique melontarkan rap nya sebagai pengubat rindu peminat.

Hal ini membuatkan ada yang mengusiknya yang membuat lagu hanya apabila diminta oleh Menteri Wilayah, Tan Sri Annuar Musa sahaja.


Foto :Twitter
Dengan menyebut beberapa nama rakan artis, Aman Ra, Altimet dan Joe Flizow sendiri yang pernah menyeru supaya Malique bergiat aktif dalam dunia seni, namun tiada jawapan sehinggalah panggilan ini.


Foto : Twitter


Bagaimanapun, di Youtube, rata-rata yang membanjiri komen adalah peminat Malique  yang merinduinya walaupun hanya sekadar suara sahaja.

Foto : Youtube

Malique akhirnya keluar gua kerana Annuar Musa, jadi lah dari takda


Siapa peminat Malique atau kumpulan duo Thoo Phat di sini? - CARI







1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bihungoreng 16-6-2021 12:05 PM
Anak2 dia dgn si mauren2 ape tu mesti dh besar2 kan.. eh melisa kan arghh aku xingat
Quote edoraixora 16-6-2021 12:09 PM
Annuar musa seru apa
Quote airmineral 16-6-2021 12:12 PM
kenapa dia xaktif lagi?
Quote fuyupoktek 16-6-2021 12:12 PM
Bila plak anuar musa seru?
Bila plak dia kluar gua? Dia masih buat lagu dlm gua ape
Quote kiah_mai_pulak 16-6-2021 12:15 PM
dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote bloodyamuk 16-6-2021 12:19 PM
bior le die nak hermit...netizen ni teruja macam wow penampakan makhluk ajaib
Quote anggunbeautee 16-6-2021 12:20 PM
Smpai skrg xtau kenapa malique ni ttibe hlg dr dunia seni..sb toophat bpcah ke sbb lain yeh
Quote makkaucun18 16-6-2021 12:23 PM
anggunbeautee replied at 16-6-2021 12:20 PM
Smpai skrg xtau kenapa malique ni ttibe hlg dr dunia seni..sb toophat bpcah ke sbb lain yeh

Search nama dia dkt forum ini and baca thread lepas2. U’ll know why.
Quote mama_neko 16-6-2021 12:39 PM
nak tgk muka bini dia la ni... melissa maureen ni segak sungguh dulu2... last2 laki bini senyap..
Quote dejure 16-6-2021 12:48 PM
Dia ni ada kes dgn kerabat bangsa selatan kan??
Quote kaedahnya 16-6-2021 01:05 PM
apoo eja thoo phat? too phat sudeh sayang oii.
Quote nakkomenjugak 16-6-2021 01:05 PM
Dari zaman belum baligh lagi iols berkenan dengan malique ni {:love{:love
Quote farhana008 16-6-2021 01:20 PM
Bihungoreng replied at 16-6-2021 12:05 PM
Anak2 dia dgn si mauren2 ape tu mesti dh besar2 kan.. eh melisa kan arghh aku xingat

Dua2 nama wife dia melissa maureen.
Quote imanjannah 16-6-2021 01:22 PM
nak tengok bini dan anak2 dia
Quote September14 16-6-2021 01:24 PM
X heran aku dgn si malik ni… trus x muncul pun xpe
Quote Perawankota 16-6-2021 01:51 PM
Bagilah dia ruang.. Sibuk nak suh org tu muncul org ni muncul
Quote AbukRokok 16-6-2021 02:04 PM
seru dengan duit baru kluar
bukan seru kosong2 cari gaduh
Quote bulalof 16-6-2021 02:21 PM
bila nak turun gelanggang spit some rhyme?
Quote mohdcrow 16-6-2021 02:26 PM
Bagusla tak tunjuk muka tapi keluar produk, daripada muka bersepah sana sini tapi produk takde

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 10:12 AM GMT+8 , Processed in 0.086629 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top