CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lelaki Beli Cermin Online, Tapi Yang Sampai Sungguh Tak Dijangka!

15-6-2021 10:49 PM| Diterbitkan: missroses87| Dilihat: 3749| Komen: 12|Original author: Oleh: missroses87

Description: Membeli-belah dalam talian menjadi salah satu pilihan ramai hari ini. Apatah lagi dengan situasi pandemik kini yang memerlukan kita untuk kurang keluar rumah jika tiada urusan penting. Ini kerana bimb ...



Membeli-belah dalam talian menjadi salah satu pilihan ramai hari ini. Apatah lagi dengan situasi pandemik kini yang memerlukan kita untuk kurang keluar rumah jika tiada urusan penting. Ini kerana bimbang jika dijangkiti virus yang boleh membawa maut ini.


Biarpun begitu, boleh dikatakan aktiviti membeli secara dalam talian sudah menjadi amalan dalam masyarakat kita hari ini. Walau bagaimanapun, ada beberapa langkah dan tip untik membeli online ini. Antaranya adalah melihat komen pembeli, harga dan sebagainya.

Namun, ia juga bergantung kepada nasib. Kalau tidak bernasib baik jadilah seperti lelaki dalam video yang tular ini. 


Dalam perkongsian rakaman di TikTok oleh @aasbsdr5, dia membeli cermin online. Namun, apa yang sampai sungguh tak disangka! Cermin yang diterimanya sungguh mengecewakan! 




Alahai kesian! Perkongsian rakaman lelaki beli cermin online ini meraih lebih 400 ribu tontonan dan 75 ribu like (ketika artikel ditulis). Rata-rata warganet terhibur dengan perkongsian ini. - CARI

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ferr_Remy 15-6-2021 11:07 PM
Hahahahahahaha
Quote ninnamina 15-6-2021 11:12 PM
Haha so funny.. kalau moody boleh tatap cermin ni
Quote None68 15-6-2021 11:22 PM
Dah la sensorang dlm bilik ni ketawa x hengat!
Quote esbok 16-6-2021 02:14 AM
bahaya cermin ni

pakai tudung, bole terbelit leher
Quote nakkomenjugak 16-6-2021 07:27 AM
Hahahahah seronok mekap pakai cermin ni {:laugh
Quote Carcosa 16-6-2021 08:20 AM
Hahahahhaha sorry meols tertawa
Quote matchstick 16-6-2021 12:51 PM
Sblm ni mcm dh ada kes lebih kurang gini..tapi yg tu cermin yg dia beli mmg utk decoration dinding yg org susun byk2 tu kalo tak silap.
Quote Cece1234 16-6-2021 03:24 PM
Hahahaha lawak..
Quote papadomku 16-6-2021 03:54 PM
Cermin ngejek. Hahahaha
Quote heythere123 1-8-2021 10:08 AM
aduhai, kesiannya
Quote heythere123 1-8-2021 10:09 AM
harap la dia refund, kesian pulak dapat barang lagutu
Quote heythere123 1-8-2021 10:10 AM
kalau benda macam tu mungkin beli dekat kedai lagi puas hati la kan? boleh tengok live

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.074358 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top