Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Sharnaaz Ahmad Kutuk Sup Jolo DS Aliff Syukri, Kena Hentam Balik Dengan DS Shahida

15-6-2021 01:53 PM|Oleh: Saiful| Komen: 125

Sebelum ini Sharnaaz Ahmad ada review Sup Jolo, iaitu produk keluaran Datuk Seri Aliff Syukri.

Memang pedas pelakon ini review, tak sedap langsung katanya!

Foto: IG

Video Sharnaaz di YoTube itu turut mendapat perhatian Chef Wan dan menjadi bualan panas netizen.



Susulan itu, isteri Aliff, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid tampil bersuara membalas kritikan tersebut.

Kata Shahida, setiap orang mempunyai citarasa dan pandangan yang berbeza.


Kredit foto: IG

Katanya dia juga pernah membuat review makanan sebelum ini namun memilih untuk memberi komen yang baik.

Shahida menjawab isu tersebut melalui IG Storynya.

Ada yang pernah rasa ke Sup Jolo ni? Korang team Aliff Syukri ke team Sharnaaz? Komen sikit. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
1
Komen: 125
Komen

Previous : Imej Eksentrik Dikutuk Teruk, Sarah Hilderbrand Tampil Sekolahkan Netizen

Next       : Uqasha Senrose Ucap Terima Kasih Jadikan RASN No.1, Siapa Bakal Anda Rindu?

Komen Terbaru

Quote namichan 18-7-2021 01:15 AM
harga mahal, sedapnya tidak. Sedddih

Lain-lain Komen

Quote EjenAlisya2 15-6-2021 01:58 PM
Dok baca apa yg tinshit hentamnya. Ayat pun berserah je. Padan muka la alep sotong. Si nenas pun makin menjadi. Lantak kome la labu
Quote Burong_Hantuk 15-6-2021 01:59 PM
Alipp laki Bini dah sendu
Quote winky1 15-6-2021 02:05 PM
Shahida .. Ada beza dgn tak kena tekak dgn tak capai std minima lepas di tekak semua orang.
Rm16. 50 tu Shahida ingat murah ke... Patut lepas tekak sekurangnya... Jgn nak lepas Kos tapi tak lepas ditekak...
Quote Pak.dolla 15-6-2021 02:05 PM
Si nenas ni nk tiru caprice kot..cap tu lain lah ada ilmu jg kalau berckp..pakcik ni ckp mcm budak bangang pun ada hahahaha
Quote slyfynx 15-6-2021 02:07 PM
Ape yang hentamnye?

Haish, nape x tulis ayat biase wartawan picisan mcm TinShit jawab PADU ke, hape ke.
Netizen nye komen xde ke?
Quote KucingBiru 15-6-2021 02:10 PM
Memang tak sedap!!

Dah la mahal nak mampus, samyang yang 10 kali sedap lebih murah.

Top alip dgn bini dia mmg menganiaya pembeli dan penjual
Quote missHaidiD 15-6-2021 02:11 PM
Aku tak berapa suka si alip laki bini tp aku lg myampah kt duda serabut tu. Muka dah cm papagomo dah aku tgk. Mulut hangsuang.tp dgn sskjp hilang pulak telo ko kan.
Quote dudaberhias 15-6-2021 02:13 PM
Memang tak sedap, rasa macam rempah je lebih. Lagi sedap bihun pama tu haa... Elok lah kambuih dan terkambuih jah bisnes melayu nak jadi yahudi ni.
Quote msel 15-6-2021 02:14 PM
Shanaz cuba review jugak geng retis hang punya produk? Ke dah ada? Sebab harga kemain mahal produk retis ni.
Quote krustykrab 15-6-2021 02:27 PM
dudaberhias replied at 15-6-2021 02:13 PM
Memang tak sedap, rasa macam rempah je lebih. Lagi sedap bihun pama tu haa... Elok lah kambuih dan t ...

Boleh kot jv dgn mamasabun...kek perisa jolo
Quote mama_neko 15-6-2021 02:33 PM
aku kenai ejen sup ni, kemain puji sedap.. aku tya harga, teruih turn offf.... mahai weh.. aku rasa maksud sharnaaz pedas bodo tu, maybe sbb dia rasa pedas ja, takdak rasa lain, mcm masam, lemak, manis.. flavor profile monotone ja... xdak layering...   kalau 16.90, pi sup hameed dapat sup terangkat cicah roti lagi.. hahahahaha...  kira mmg tak sedap la kot, sbb kalau benda makanan cmni, selalu buh aji sebumbun tapi tak leh rasa sedap lagi...
Quote cikbudu 15-6-2021 02:38 PM
Melebih2 sangat komen nya ponnn siap ngn muka2...
Quote dudaberhias 15-6-2021 02:39 PM
mama_neko replied at 15-6-2021 02:33 PM
aku kenai ejen sup ni, kemain puji sedap.. aku tya harga, teruih turn offf.... mahai weh.. aku rasa  ...

kalau pergi kedai tom yam dapat sebungkus sup ekor utara... siap boleh makan 3 pinggan nasik lagi... choiii...
Quote kechikchomel 15-6-2021 02:43 PM
Ada jugak tertengok video alip sukeri ni lepas lalu lalang kt fb iolss. Kemain beria anak beranak makan.
Iolss nak tengok aminah tu je. Nampak macam ok je. Sukurrrr la kalau aminah tu betul2 ok kat situ.
Quote dudaberhias 15-6-2021 02:43 PM
Edited by dudaberhias at 15-6-2021 02:48 PM
missHaidiD replied at 15-6-2021 02:11 PM
Aku tak berapa suka si alip laki bini tp aku lg myampah kt duda serabut tu. Muka dah cm papagomo dah ...

entahnya... duda tu pun over sejak2 ni... ye la dah takde job takde sape nak ambik...

muka pun serabut... kalau betul dengan azira tu sian si azira kena gigih2 nak mengopek nak cari mulut untuk comolot...
lepastu malam2 raba2 muka laki terus boleh bubuh sabun semua siap buat span untuk cuci pinggan dengan jambang yang penuh macamtu...

edit : perbetul ejaan azira jadi azrina koh koh koh
Quote mama_neko 15-6-2021 02:48 PM
dudaberhias replied at 15-6-2021 02:39 PM
kalau pergi kedai tom yam dapat sebungkus sup ekor utara... siap boleh makan 3 pinggan nasik lagi. ...

dapat sup, nasi, telur dadar ngan teh o ais... hahahahaha..... kenyang pun kenyang... kalau kat tempat kami rm 16 rggt tu boleh dapat sup daging segenggam 2, teh ais 2.. hahahaha... puas makan...
Quote manehnya 15-6-2021 02:49 PM
Oke pulak tgk nanas mcm ni... Kipidap
Quote renko 15-6-2021 02:52 PM
ahhh badigol ni time masuk clan sskjp aritu
diam je jadi bodoh
Quote irvene 15-6-2021 02:57 PM
Edited by irvene at 15-6-2021 03:03 PM

aku try mie congek dia tu. ya ampornn tak sedap lgsg. daging manis letting. aku olter balik, letak serbuk perasa, cili & limau. beli 2 pack, ingat nak mkn yg lagi 1 tu lambat lagi lah. tgk2 nk mkn, eh dh expiry. cpt nau expiry date dia.

eh btw mmg aku x minat selebriti2 di atas itu

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top