CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Nak Cium Tapak Kakinya,"-Zamani Menyesal Malukan Keluarga

15-6-2021 11:29 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5146| Komen: 28

Description: "Andai dapat saya putarkan waktu, jika arwah ibu saya masih hidup, saya nak mohon ampun dan maaf kepadanya kerana memalukan nama keluarga. Saya nak cium tapak kakinya,".
"Andai dapat saya putarkan waktu, jika arwah ibu saya masih hidup, saya nak mohon ampun dan maaf kepadanya kerana memalukan nama keluarga. Saya nak cium tapak kakinya,".

Demikian kata penyanyi, Zamani baru-baru ini meluahkan kekesalannya kerana pernah terbabit dalam penyalahgunaan dadah yang merosakkan nama serta maruah keluarganya.

Foto: Harian Metro

Zamani ketika muncul dalam program bual bicara Rumah No 107 yang bersiaran Jumaat lalu berkata, dia sudah terjerumus dengan najis dadah sejak di bangku sekolah lagi.

"Terus terang saya cakap, saya terbabit dengan dadah sejak di bangku sekolah. Dari jenis dadah yang kurang kuat hinggalah paling kuat, semua saya dah cuba," katanya.



Zamani berkata, dia malu dengan sikapnya ketika remaja kerana mengecewakan ibu bapanya.

"Kalau dia (ibu) masih ada, saya malu dengan dia. Saya rosakkan diri saya sendiri. Keluarga saya adalah orang yang baik-baik dan bapa saya tak pernah mengajar saya jadi begini.



"Mereka sudah mendidik saya dengan baik, namun saya sendiri yang tersasar. Saya tak pernah menyalahkan kawan-kawan saya atau orang lain kerana apa yang berlaku adalah atas kehendak saya sendiri," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EjenAlisya2 15-6-2021 12:13 PM
Maka abg adek dah insaf ke belum
Quote rosannazmia 15-6-2021 12:18 PM
Haila abd adek, seensem2 org ko ni dulu
Quote mesmerize 15-6-2021 12:21 PM
wow dari zaman sekolah... ingatkan lepas putus ngan retis bernombor..
Quote miss_perfect 15-6-2021 12:26 PM
Sejak sekolah dah mendadih

Aduhhh....sebab tu la efek sakit2 sampai sekarang
Quote imanjannah 15-6-2021 12:27 PM
dari sekolah ye, semua jenis dadah dah cuba masih lagi ka sekarang ni?
Quote SweetRehan 15-6-2021 12:49 PM
Semoga abg adek sudah insaf dan x mendadih lg...
Quote sleepandream 15-6-2021 01:00 PM
one good thing about penyanyi BBNU skrg ni takda berita pasal dadah...
penyanyi dulu lepas sorang...sorang...
Quote Nenasketum 15-6-2021 01:12 PM
sleepandream replied at 15-6-2021 01:00 PM
one good thing about penyanyi BBNU skrg ni takda berita pasal dadah...
penyanyi dulu lepas sorang.. ...

Ada rasanya, more to designer drugs sebab tekong drugs suka hantar manusia macam Addy Kanna berkawan dengan depa. Scammers, drugs, prostitutions, depa satu group. Drugs untuk kurus, untuk sado theb slowly bbnu akan graduate kepada yang otai macam heroine.
Quote Thunderclouds 15-6-2021 01:23 PM
mesmerize replied at 15-6-2021 12:21 PM
wow dari zaman sekolah... ingatkan lepas putus ngan retis bernombor..

Yihhh...dh mkn seblom artis bnombor lgiii..sbb tu arwah ayah dia reject wat menantu.
Quote Thunderclouds 15-6-2021 01:27 PM
Antara penyanyi yg i tetap suka wpun mdadih. Sora dia tetappp sedap. Harap2 dh brenti. Syg diri tu,dh bbini pulak.
Quote DayangKirana 15-6-2021 01:29 PM
semoga terus kuat..
bukan senang nak stop dadih ni..lagi2 kalau dah berpuluh tahun mendadih..
Quote Managerara 15-6-2021 01:46 PM
Thunderclouds replied at 15-6-2021 01:23 PM
Yihhh...dh mkn seblom artis bnombor lgiii..sbb tu arwah ayah dia reject wat menantu.

Sape duk fitnah siti jadi punca haritu??

Hayoooo

As parents mesti dah nampak true color abg adek ni..
Quote mesmerize 15-6-2021 01:54 PM
Edited by mesmerize at 15-6-2021 01:55 PM
Thunderclouds replied at 15-6-2021 01:23 PM
Yihhh...dh mkn seblom artis bnombor lgiii..sbb tu arwah ayah dia reject wat menantu.

kalau ai bukan penyanyi bernombor n masa tu couple ngan zamani yg masa tu tengah ngetop pun, ai pun akan mintak putus chuols .. maksud ai orang biasa macam ai pun tak sanggup, apatah lagi penyanyi bernombor yang ada segala2nya masa tu. skrg i paham kenapa diorang couple 6 tahun tapi last2 putus. lama tu 6 tahun.. mungkin penyanyi bernombor dah banyak kali bagi peluang tapi disia-siakan..
Quote dewi_rina 15-6-2021 01:59 PM
Sayang la dulu kemain hensem badan tegak je masa Isabella 98

Awatla
Quote Pak.dolla 15-6-2021 02:01 PM
Siapa yg jual kat dia ms sekolah tu?
Quote ImpianSeroja 15-6-2021 02:07 PM
Harap nya sudah insaf dan terus istiqamah.past is past..janji jgn buat lagi.
Gudluck bro
Quote Thunderclouds 15-6-2021 02:07 PM
Managerara replied at 15-6-2021 01:46 PM
Sape duk fitnah siti jadi punca haritu??

Hayoooo

Hahaha..rata2 entertainment reporter time tu dh tau. Open secret. Mmg btol2 syg kot depa b2, couple pn lama. Tp arwah ayh dia pn pulis,mau nya nk buat menantu org mdadih? Dh putus tu,p caras laki skarang pn pak dia xbg. Tua,laki org pulek. Tp sbb dia wat ketegaq dh dlu pn rejek abg adek,ni nk rejek lg. Tu smpi wat pc bgtau 1malaya arwah pak dia restu nk kawen org tua. Cita lamaa...suma pihak yg tlibat pn dh move on. Doa yg baik2 ja
Quote hotmak 15-6-2021 02:09 PM
rempit nya caption gambar, tu mesti bukan dia sendiri yg tulis
Quote Thunderclouds 15-6-2021 02:13 PM
mesmerize replied at 15-6-2021 01:54 PM
kalau ai bukan penyanyi bernombor n masa tu couple ngan zamani yg masa tu tengah ngetop pun, ai pu ...

Kalau dh cinta mati mmg akn terima kekurangn. Sbb seblom kawen kn,yg busuk pn dok kata wangi. Tp pak & abg dia mmg jg dia bbetoi. Jarang sgt2 relationship ngn addicts ni pengakhiran dia baik. Ada,tp jarang dengaq. Last2 putus ja la. Masing2 dh move on,dh bahagia. InsyaAllah.

Lihat semua komen(28)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 02:32 PM GMT+8 , Processed in 0.281704 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top