CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nak Beg LV, Nazrief Nazri Pening Layan Mengidam Pelik Isteri

14-6-2021 03:34 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9531| Komen: 88|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nazrief Nazri teruja nak bergelar bapa tak lama lagi.
Nazrief Nazri teruja nak bergelar bapa tak lama lagi.

Katanya segala persediaan untuk menyambutnya sudah disediakan memandangkan usia kandungan isterinya kini sudah memasuki 8 bulan.


Foto: IG

"Persiapan untuk baby semua dah beli. Isteri buat research jenis keperluan yang perlu ada, kemudian saya yang pergi beli.

"Tapi sebelum melahirkan anak nanti, isteri minta nak photoshoot. Jadi terpaksalah saya buat studio sendiri, pacak lighting lepas tu tangkap gambar," katanya kepada mStar.



Sementara itu pelakon ini kata isterinya suka mengidam yang pelik-pelik.

"Mula-mula tu normal la mengidam nak makan cempedak goreng, mangga harum manis dan ikan siakap bakar. Paling pelik sekarang dia mengidam beg LV, pelik betul mengidam tu.

"First trimester paling teruk la kerana muntah-muntah, badan lembik, tak boleh masuk dapur bau ikan... semua tak boleh.




"Lepas tu malam-malam sebelum tido saya kena pakai perfume, dia nak bau wangi je. Alhamdulillah sekarang ni dah normal tapi dia cepat penat."

Tambahnya, untuk anak pertama, isterinya Aizatul Akma, akan pilih nama bayinya.




"Isteri yang pilih nama anak kami. Saya kena mengalah kali ni. InsyaAllah peluang anak kedua nanti saya pula akan bagi nama."

Nazrief dan isteri berkahwin pada 15 November 2019. -CARI

Bagus
2

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 14-6-2021 03:37 PM
Jap, kalau aku cakap ikhlas dosa x.
Bini die x lawa.
Quote ImpianSeroja 14-6-2021 03:44 PM
Tak berapa kenal dia nie..iolls bkn kaki drama sgt.. tp apapun tahniah la..semoga Dipermudahkn segala urusan kalian suami isteri
Quote ellejo 14-6-2021 03:47 PM
ermm who?
Quote kakakgarang 14-6-2021 03:48 PM
slyfynx replied at 14-6-2021 03:37 PM
Jap, kalau aku cakap ikhlas dosa x.
Bini die x lawa.

HAHAHHAAHAHAHAHAA bethol jujur...


Quote cmf_premierleag 14-6-2021 03:50 PM
dia ni ke yg pernah peragakan spender kt runway stage?
Quote harkktuih 14-6-2021 03:53 PM
yawnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Quote Boomibulat 14-6-2021 03:54 PM
Tak payah pening..beras kita beli..
lv.png

Quote KucingBiru 14-6-2021 03:55 PM
slyfynx replied at 14-6-2021 03:37 PM
Jap, kalau aku cakap ikhlas dosa x.
Bini die x lawa.

Jujur amat ni. Haha.

Quote pinksarah 14-6-2021 04:01 PM
Bini dia mau LV bag yg berharga 53k lerr..

Bukan mengidam biasa..

Hehehehe
Quote hashashes 14-6-2021 04:05 PM
Macam iras fahrin Ahmad la dia ni kan
Quote BicaraHatiku 14-6-2021 04:05 PM
ni bukan ngidam..ni mengada-mgada
Quote uori 14-6-2021 04:26 PM
ngidam nih bukan selalu pasai makan ke?
Quote dudaberhias 14-6-2021 04:29 PM
Boomibulat replied at 14-6-2021 03:54 PM
Tak payah pening..beras kita beli..

kurlast gittu.. muroh2 jah... cuma LV takde keluar design maxi macamni... chanel jah ada...

iols tak boleh beli beg macamni sebab jual balik tak laku
lepastu beg macamni lepas beberapa bulan terkopek2 kulitnya...
kena beli ori sebagai investment gittew...
Quote LadyCarefree 14-6-2021 04:31 PM
Amboi. Perempuan jenis apa ni?
Quote LadyCarefree 14-6-2021 04:31 PM
slyfynx: Jap, kalau aku cakap ikhlas dosa x.Bini die x lawa.


Betullah tu.
Quote sharlenetexas 14-6-2021 04:33 PM
Nak gitau netizen bahawasanya bininya high taste
Quote user.name 14-6-2021 04:37 PM
hashashes replied at 14-6-2021 04:05 PM
Macam iras fahrin Ahmad la dia ni kan

tak sangat. muka heshe lagi iras pismedon

Quote dua_chzy 14-6-2021 05:36 PM
slyfynx: Jap, kalau aku cakap ikhlas dosa x.Bini die x lawa.


Tapi aku tengok lawa. Lawa dia bukan lawa konvensional - lawa eksotik.
Quote gekkou 14-6-2021 05:39 PM
mengada lah hai
hujung2 kata anak yang mengidam
kalau laki mampu lain lah

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.132972 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top