Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Daiyan Trisha ‘Kaki’ Panjat Pagar Sekolah, Tiru Dalam Exam Pun Pernah

14-6-2021 02:41 PM| Komen: 22

Ketika calon peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun 2020 meraikan keputusan masing-masing sejak Khamis lalu, pelakon dan penyanyi Daiyan Trisha pula mengimbau kenangan zaman persekolahannya.

Ujar Daiyan atau nama sebenarnya, Daiyan Trisha Mohd Nasaruddin, 28, dia merupakan seorang pelajar yang agak nakal di sekolah.


Kredit foto: IG

Namun kata Daiyan pada masa sama dia tetap memberi tumpuan pada pelajaran.

“Saya nakal juga waktu zaman sekolah tetapi masih pentingkan pelajaran. Saya juga pernah sorok telefon apabila ada spot check.




“Bukan tu je, saya pernah potong dan panjat pagar belakang sekolah untuk masuk ke kelas... bukan nak ponteng.

“Masa tu saya dengan geng semua dah terlambat nak ke kelas, ” katanya kepada mStar. -CARI

Sumber: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : "Aku Kasi Kau Popular,” -Cristina Suzanne Berang, Sebar Gambar Lelaki

Next       : "Islam Tak Pernah Ajar Macam Tu" - Aeril Dituduh Terlalu Manjakan Wawa

Komen Terbaru

Quote Incanto 15-6-2021 10:14 AM
cantik ...sebelum dan selepas ejas

Lain-lain Komen

Quote bulalof 14-6-2021 02:55 PM
apo2 ajo lah...
Quote sharlenetexas 14-6-2021 02:55 PM
Stop ubah muka dik oi. Takut jadi macam nadia cucu bryan dan nadia shahab.
Quote slyfynx 14-6-2021 03:10 PM
So, kesah ke haku?
Quote uori 14-6-2021 03:14 PM
dan sekarang kaki ejas hidung

{:smile
Quote zeed 14-6-2021 04:13 PM
Daiyan sekolah smkj3 ke dik?
Quote kechikchomel 14-6-2021 04:18 PM
zeed replied at 14-6-2021 04:13 PM
Daiyan sekolah smkj3 ke dik?

Adik iolss cakap dia JESS. Masa dia habis sekolah adik iolss baru masuk F1
Quote kechikchomel 14-6-2021 04:19 PM
uori replied at 14-6-2021 03:14 PM
dan sekarang kaki ejas hidung

{:smile

Semua kot di ejas nya.
Quote hashashes 14-6-2021 04:23 PM
Hai la dik kalau sorok handphone time spot check tu pun ko rasa dah nakal
Quote LadyCarefree 14-6-2021 04:35 PM
sharlenetexas: Stop ubah muka dik oi. Takut jadi macam nadia cucu bryan dan nadia shahab.



Nak hampir sama dah
Quote airmineral 14-6-2021 05:04 PM
iols sekola dulu xkose nak susahkan diri panjat pagar sume tu
kalau da lambat pagar da tutup kita balik je la xkose la nak pikir gunting pagar bagai
nak fly pun xkose jugekkk
Quote I.K.A888990 14-6-2021 05:45 PM
sweet giler tgk muka dia. tak kesah la ada adjust ke tak tapi masih sweet
Quote AbukRokok 14-6-2021 07:00 PM
eleh masuk skolah berani la,... cuba panjat pagar kluar skola
Quote user.name 14-6-2021 08:55 PM
Ujar Daiyan atau nama sebenarnya, Daiyan Trisha Mohd Nasaruddin, 28, dia merupakan seorang pelajar yang agak nakal di sekolah.


agak nakal celah mana dekk? sorok talipon masa spot check tu dah nakal? panjat pagar nak masuk kelas tu nakal?
Quote aderaderker 14-6-2021 09:43 PM
Sbg bekas budak asrama,  been there done that, tapi apakah gossipnya disini?
Quote Perawankota 14-6-2021 10:59 PM
Tu je ke nakalnya
Quote Mulotkoyak 14-6-2021 11:10 PM
Sorry xbrape knl
Quote namichan 15-6-2021 01:57 AM
Try hard sangat
Quote minah_selekeh 15-6-2021 03:20 AM
Geli la punya takde modal sampai di usia 28 pun terpaksa throwback zaman sekolah.
Quote 3480 15-6-2021 05:29 AM
Lawa la muka dia.. klu ejas pon mjadi la

Tp ko x cukup nakal lg

Nextttttt

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top