CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Bogel Campak 2 Anak Dari Tingkap Sebab Kepenatan

14-6-2021 01:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2452| Komen: 14

Description: Seorang ibu tanpa seurat benang di tubuhnya didakwa mencampak bayi perempuan yang baru lahir dan anak lelakinya di pangsapurinya di Brownsville, Brooklyn.
Seorang ibu tanpa seurat benang di tubuhnya didakwa mencampak bayi perempuan yang baru lahir dan anak lelakinya di pangsapurinya di Brownsville, Brooklyn.


Kredit foto: Paul Martinka/New York Post


Dalam kejadian jam 11.20 pada Sabtu lalu, polis berkata, Dejhanay Jarrell, 24, mencampak kedua-dua anaknya melalui tingkap sebelum dia sendiri melompat keluar dan memukul mangsa.

Media tempatan melaporkan kejadian dipercayai berpunca akibat suspek terlalu terlalu kepenatan menjaga dua anak bersendirian, lapor Mirror.



Jirannya, Carl Chin, 41, mendakwa dia bergegas ke lokasi kejadian untuk menyelamatkan kedua-dua mangsa sebaik menyaksikan kejadian menyayat hati itu.


Jabatan Polis New York (NYPD) berkata, bayi berkenaan dibawa ke hospital dalam keadaan parah manakala anak lelakinya mengalami cedera ringan.



Jarrell yang ditahan pihak polis berdepan pertuduhan melakukan keganasan termasuk dua percubaan membunuh. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ifanonline 14-6-2021 01:45 PM
tekanan mental kpd wanita is real...sama juga tekanan2 mental kpd andartu
Quote darkness 14-6-2021 01:48 PM
Stress jaga anak ni..lagi2 sorang2. Laki hanya tau sebar sperma kemudian cari pompuan yg sudi disebarkan sperma
Quote sukacactus 14-6-2021 01:54 PM
Postpartum depression kot ni
Kesian aku pada semua yg terlibat
Quote tagas 14-6-2021 02:08 PM
ifanonline replied at 14-6-2021 01:45 PM
tekanan mental kpd wanita is real...sama juga tekanan2 mental kpd andartu

Kahh

bodo2 ego mantul2 kan bam

tu pasal tak laku
Quote nad014 14-6-2021 05:15 PM
kalau tahu kita yg jaga sorang , stop beranak ,pullstop
Quote Artemesiaa 14-6-2021 05:19 PM
Meroyan ler tu partner tah mana menghilang tak tolong jaga anak sama
Quote any42 14-6-2021 05:35 PM
kesian ank2
Quote I.K.A888990 14-6-2021 05:58 PM
kalau tak ada hati nak jaga anak jgn la buat anak
habis cerita
Quote primarikey 14-6-2021 10:33 PM
Lakinye mane
Quote Suchi 14-6-2021 11:19 PM
Adoi siannya baby, tu gambar si mak ngan baby ke tu?
Quote gideoncross 15-6-2021 03:34 AM
Bnci btul kat andartu nmpknya.
Quote cikrosienona 15-6-2021 05:19 AM
She needs help, patut kita semua jangan kecam. Mana ada mak yang nk anak dia cedera.

Anak anak ni nnt mesti child services amek
Quote Tinot7 15-6-2021 06:14 AM
[youtube]ULkq4TpW1ls[/youtube]
Quote imanjannah 15-6-2021 08:07 AM
Allah.. siannya.. {:cryrun{:cryrun{:cryrun

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 05:06 AM GMT+8 , Processed in 0.103842 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top