CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Enggan Dicop Artis Kayangan, Kamal Adli Tangguh Nikah Tapi Kalau Tak Surut Juga...

14-6-2021 01:07 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6710| Komen: 56|Original author: Oleh: LilRose

Description: Menghormati Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Kamal Adli dan Uqasha Senrose menangguhkan perkahwinan mereka.
Menghormati Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Kamal Adli dan Uqasha Senrose menangguhkan perkahwinan mereka.

Jelasnya kepada Kosmo!, dia tidak mahu bernikah secara dalam talian kerana mahu majlis kahwinnya menjadi satu peristiwa yang akan dikenang sampai ke akhir hayat.



Kredit foto: IG

"Kita tangguh dahulu (perkahwinan) kerana tak mahu nanti ada isu-isu berbangkit. Kita hormat lockdown, bila dah dibenarkan merentas negeri (yang saya pun tak tahu bila), kita akan kahwin seperti yang dirancang.

"Sebab apa? Sebab, kita dah bayar semuanya. Memang tak boleh pull out (tarik balik) duit.

"Tak naklah nikah online ke apa atau yang boleh datang 40-30 orang. Apa yang nak dikenang nanti. Pada waktu sama, kita hormat lockdown dan tunggu kes Covid-19 negara reda," katanya.

Pasangan selebriti itu merancang melangsungkan majlis akad nikah dan resepsi di sebuah pusat peranginan tanah tinggi terkemuka bergantung kepada situasi pandemik Covid-19.




Nampak gayanya, kalau jumlah kes harian masih tidak surut, Kamal dan Uqasha akan melaksanakan apa yang wajib dahulu.

"Kalau tak disebabkan lockdown, saya dan Uqasha nikah minggu depan rasanya. Patutnya minggu depan kami nikah.

"Kita hold (tangguh) dulu tengok macam mana situasi Covid-19 negara. Kita hormat kesusahan orang lain sebab macam saya cakap tadi, tak nak orang cakap artis kayanganlah atau benda-benda macam itu.

"Kalau lockdown ini berlanjutan panjang sangat, saya mungkin akan memilih buat apa yang wajib dahulu iaitu bernikah. Sekarang ini, kita tangguh dulu dan tengok macam mana keadaan," ujarnya.



Semoga segala urusan berjalan lancar dan majlis perkahwinan Kamal dan Uqasha akan dikenang sehingga ke akhir hayat tanpa kontroversi. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raman 14-6-2021 01:26 PM
Kahwin je la yang wajib dulu
Quote nordin84 14-6-2021 01:28 PM
tunggula ko qasha sampai jd ungka.jantan ginibmmg suke delay.. nasib intan dpt pucuk muda. pkp ke ape tetap nikah
Quote slyfynx 14-6-2021 01:32 PM
Xpe.
nnt leh buat video lg
Quote irvene 14-6-2021 01:39 PM
nk bt dekat bukit tinggi ek? mcm krisis tan. syiokk.
Quote Rainrein 14-6-2021 02:12 PM
Nikah je la dulu. Setelkan yang wajib. Jantan ni pongggg.
Quote sukacactus 14-6-2021 02:16 PM
Nikah je la dl
Nnt dah reda covid ni, buat la majlis
Quote ImpianSeroja 14-6-2021 02:33 PM
Ok baiklah
Quote tipah89 14-6-2021 02:34 PM
tunggula sampai mereput kamal
Quote bedahmenjuyah 14-6-2021 02:35 PM
Niat nak menghalalkan hubungan tu bagus dah. Tp dua2 dah basi jadi segera la nikah k. Nanti covid dah reda buat la kenduri 7 hari 7 malam takde sapa kesah. Duit korang.
Quote tompok78 14-6-2021 02:42 PM
bedahmenjuyah replied at 14-6-2021 02:35 PM
Niat nak menghalalkan hubungan tu bagus dah. Tp dua2 dah basi jadi segera la nikah k. Nanti covid da ...

betul tu....
Quote nordin84 14-6-2021 03:35 PM
jgn lps ni putus sudah.. masing2 pun pegang rekod kasanova
Quote puteribaya 14-6-2021 03:38 PM
nordin84 replied at 14-6-2021 03:35 PM
jgn lps ni putus sudah.. masing2 pun pegang rekod kasanova

doa yg baik2..biasan doa tu melantun pada sipendoa..moh doa baik2
Quote Firis 14-6-2021 04:13 PM
Somehow aku rase kamal ni blum fully lupakan intan,first love kan,well bak kata lagu alyah tak mungkin kerana syg cuma kdang aku terkenang
Quote codenamedream 14-6-2021 04:18 PM
Firis replied at 14-6-2021 04:13 PM
Somehow aku rase kamal ni blum fully lupakan intan,first love kan,well bak kata lagu alyah tak mungk ...

Sejak bila intan first love kamal
Quote bazlina 14-6-2021 04:20 PM
hmmm...dia ni jenis yang suke delayed nikah eek
Quote bakingsoda 14-6-2021 04:46 PM
nikoh je la dulu, kenduri tunggu buat skali ngan  akikah anak  
Quote Firis 14-6-2021 04:49 PM
codenamedream replied at 14-6-2021 04:18 PM
Sejak bila intan first love kamal

Bukan ke weii?adeii sbb aku pnah baca dulu2 kamal bg tau intan first love die
Quote codenamedream 14-6-2021 04:58 PM
Firis replied at 14-6-2021 04:49 PM
Bukan ke weii?adeii sbb aku pnah baca dulu2 kamal bg tau intan first love die

Before intan,  kamal couple dgn shiera (bini zahiril adzim)  

Before shiera,  kamal couple dgn mungkin senah,  tipah,  minah
Quote Firis 14-6-2021 05:01 PM
codenamedream replied at 14-6-2021 04:58 PM
Before intan,  kamal couple dgn shiera (bini zahiril adzim)  

Before shiera,  kamal couple dgn  ...

Propa sungguh first love kekdah nye

Lihat semua komen(56)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.069346 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top