CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kembang Tekak! Baby Shima Ramas Najis Demi Nasi Kangkang

14-6-2021 10:40 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4379| Komen: 25|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sebut mengenai amalan syirik nasi tangas atau nasi kangkang, pasti kembang tekak.
Sebut mengenai amalan syirik nasi tangas atau nasi kangkang, pasti kembang tekak.

Mana tidaknya, membayangkan wanita mengangkangkan nasi yang masih berwap panas saja cukup membuat kita berasa geli.



Kredit foto: IG

Bagaimanapun, itu yang dilakukan penyanyi Baby Shima dalam sepotong video dikongsikan di Instagramnya. Nak muntah melihat dia 'memegang' najis di dalam mangkuk tandas untuk menghasilkan nasi kangkang!



Walaupun bukan najis betul dan ia hanya lakonan semata-mata, namun filem pendek itu membuat orang ramai kembang tekak dengan aksi Nor Ashima Ramli itu meramas najis.


https://www.instagram.com/p/CP7zYwqAHpi

Menjawab kritikan ramai, Baby Shima menjelaskan dia berbuat demikian kerana mahu all out menghasilkan karya yang lebih nyata dan sempurna.

"Saya cuba all out supaya ia kelihatan sempurna dan mudah difahami. Saya minta maaf kalau ada yang rasa jijik, saya tak maksudkan apa pun.

"Lagipun saya cuma berkarya kat YouTube, bukan di TV," katanya kepada mStar.

Baby Shima tampil dengan filem pendek di YouTube pada Khamis mengisahkan nasi kangkang untuk menundukkan suami.

Sedar filem itu mendapat kecaman dan kritikan, Baby Shima berharap penonton lebih terbuka dan ambil pengajaran yang mahu disampaikan menerusi filem berkenaan.


Kredit foto: IG

"Cari juga ada ke orang komen kata lakonan saya kayu? Alhamdulillah tak ada... oh ya, kalau kayu tak ada la dipanggil berlakon filem.

"Sebelum buat drama pendek ni, saya dah mula berlakon di Indonesia.

"Tapi kalau ada orang cakap macam tu pun saya tak boleh nak cakap apa, itu pendapat orang... saya hargai pendapat mereka," katanya.



Ada yang tak kembang tekak ke tengok aksi ramas najis dalam lubang jamban tu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mina2215 14-6-2021 10:57 AM
Aku yang baca ni pon dah kembang tekak. Apatah lagi kalau nak tonton tu
Quote slyfynx 14-6-2021 11:16 AM
Jijik la bingai.
Walaupun bukan yang betul.
Perlu ke?
Quote Belibis 14-6-2021 11:18 AM
slyfynx: Jijik la bingai.Walaupun bukan yang betul.Perlu ke?

Mesti la perlu..kalau tak kena label kayu kayan pulak.
Quote JohnyEnglish 14-6-2021 11:19 AM
bukan ka nasi kangkang ni kena kangkang poen masa nasik tgh mendidih tu.ni aku belajar dulu.lani zmn tiktok dh berubah kew
Quote Zizi999 14-6-2021 11:31 AM
JohnyEnglish: bukan ka nasi kangkang ni kena kangkang poen masa nasik tgh mendidih tu.ni aku belajar dulu.lani zmn tiktok dh berubah kew
bukan tu lebel satu ke, hat najis2 ni lebel superior kan. Penah baca kisah2 mistik gitu la kekdahnya
Quote LadyCarefree 14-6-2021 11:38 AM
Jijik jangan tengok. iols xtengok pon. Hehe
Quote Ciktiekus 14-6-2021 12:29 PM
Belibis: Mesti la perlu..kalau tak kena label kayu kayan pulak.


Taik tu mmg xkayu..yg kayu die kot..{:laugh
Quote cicicumel 14-6-2021 12:34 PM
nasi kangkang guna tahik ke? bukan ke guna air wap puxi yg terkangkang ke?
Quote user.name 14-6-2021 12:40 PM
bukan taik betul pon tapi jamban tu ko pakai jamban betul kan? dah ramas2 taik kat permukaan jamban tu lepas tu ko tak basuh tangan kan? so kena yuck yuck yay ke hapa ni?
Quote putu 14-6-2021 01:24 PM
Kesian..buat la macam2 kontroversi pun tetapla sendu
Quote mrsbale 14-6-2021 01:52 PM
Pelakon tahi + prop tahi = ……………….
Quote kiah_mai_pulak 14-6-2021 02:14 PM
sesuai lah dgn kau yg sejenis tahikk kena paksa ramas tahi
Quote ImpianSeroja 14-6-2021 02:27 PM
Quote tipah89 14-6-2021 02:30 PM
ketahian apekah yg aku tengok ini
Quote Drmu 14-6-2021 02:33 PM
Bkn ke xboleh ke berlakon buat buat syirik ni ? Sorry noob. Ada sape2 tau ?
Quote pearl.silver 14-6-2021 03:45 PM
alahai..xkreatifnya
nk tunjuk nasi kangkang, gi tunjuk ramas taik
xde seni org kata
Quote deebiz14 14-6-2021 04:02 PM
Smenjak watak si Imani nasi kangkang syirik tu jadi popular ... da byk plak drama2 sumer ngikut sama.

Enough laa.

Quote Firis 14-6-2021 04:08 PM
Eiii..aku dh la jenis klau tgh mkn org sembang2 psal bnda2 cmni pun cpat je tekak kembang rse nk terkelua smua,yg die slumber je.jijik ye
Quote dewi_rina 14-6-2021 04:37 PM
Oi jijik gila

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.080358 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top