CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Usia Kandungan Ayda Jebat Dipertikai

14-6-2021 09:46 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7555| Komen: 36|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ada pula yang mempertikaikan usia kandungan Ayda Jebat.
Ada pula yang mempertikaikan usia kandungan Ayda Jebat.

Netizen tersebut mempersoalkan tentang kehamilannya merana baru sahaja berkahwin pada awal Hanuari lepas.



Foto: IG

"Aku rasa macam Ayda baru sahaja kahwin tetapi tiba-tiba mengandung. Sebenarnya dia sudah lama kahwinkah dan aku tak perasan?" tulis netizen tersebut melalui Twitter.

Tidak berdiam diri, isteri kepada Nabil Mahir ini menjawab,

"Saya nikah pada 1 Januari 20221. Hari ini, 12 Jun 2021, sekarang saya kandungan saya pula berusia lima bulan dua minggu.

"Tiba-tiba mengandung? Tolong buat kiraan sendiri."




Bukan itu sahaja, Ayda sempat memuat naik status, berbaur perigatan kepada umum.

"Bila lambat kahwin "bila nak kahwin". Bila kahwin muda "dah gatal sangat ke". Bila hamil cepat "eh tiba-tiba mengandung?

"Betul ke hamil, cepat eh? Bila lambat dapat zuriat "bila nak mengandung" Syukur, cermin dan lalui kehidupan sendiri," tulisnya.



Sementara itu, Ayda juga sempat memberi pesanan kepada makcik-makcik bawang.




"Sekarang bukan mak cik sahaja bergelar mak cik bawang tetapi umur muda pun nak jadi begitu.

"Baik dia baiki kehidupan, fikir positif dan bahagiakan mak dan ayah dahulu sebelum membuat ciapan dan meninggalkan komen yang yang tidak pasti. Sedih!"-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miss_perfect 14-6-2021 10:01 AM
Dia search nama sendiri  ke ada org tag dia?
Quote MakcikLaksa 14-6-2021 10:06 AM
Netizen ni pon.. Korg xingat ke smp lebam2 mata si aida ni xtido malam asyik nk kongkek je punyela dia usaha nk anak cpt. Smp nmpk mcm tak terurus dh lps kwen hahaha usaha dia membuahkan hasil
Quote rosannazmia 14-6-2021 10:07 AM
Asal akak nak tgk perut dia je sbb mesti comei dia prgnat, sudahnye menyesal tgk sbb tekan video tik tok dgn shubby dia
Quote anony-mous 14-6-2021 10:13 AM
Ayda ni lawa, dah kahwin makin lawa tp sbb perangai dia tu , nampak kureng trus lawa nya
Quote anony-mous 14-6-2021 10:13 AM
rosannazmia replied at 14-6-2021 10:07 AM
Asal akak nak tgk perut dia je sbb mesti comei dia prgnat, sudahnye menyesal tgk sbb tekan video tik ...

I pon menyesal video baju pink ok sikit. Jeles iols cute jah perutnya pdahal dah 5 bulan
Quote gekkou 14-6-2021 10:18 AM
orang menyampah sbb perangai
so jadi la mcm2 isu timbul dan kata2 negative timbul
cer duduk diam2 usah terkinja
Quote mawarkhayalan99 14-6-2021 10:47 AM
miss_perfect replied at 14-6-2021 10:01 AM
Dia search nama sendiri  ke ada org tag dia?

iols syak dia search nama dia sendiri. org tu takde tag dia pun lepastu dia yg panas bontot huhuhu
Quote babycc 14-6-2021 10:53 AM
Kulit die lain mcm.. dulu mcm x seputih ninrasanya..
Quote babycc 14-6-2021 10:54 AM
Lg 1...knp 12nd???? Kan 12th... aduiiiii
Quote codenamedream 14-6-2021 10:58 AM
babycc replied at 14-6-2021 10:54 AM
Lg 1...knp 12nd???? Kan 12th... aduiiiii

Anggap jer typo sis.  
Quote cik_ingeniare 14-6-2021 11:09 AM
Dik aida oi.. buat tak pedulik jaa org yg duk pertikai tu haa.. ekau enjoy jaa pregnancy journey kau tuuu.. jaga diri bebanyak dik
Quote nurul_akmar 14-6-2021 11:18 AM
nape dia 5 bulan kicik shj perut.. jeles2
Quote JohnyEnglish 14-6-2021 11:20 AM
pasti baby ko bangga tgk tiktok lps beranak nti
Quote virgo19 14-6-2021 11:47 AM
Geli tengok laki dia, dah nak jadi bapak orang pun terkinja2 konon comel. Matang la sikit. Ayda takpe la nak jadi comel pun sbb pompuan ok je nak buat2 comel.
Quote dewi_rina 14-6-2021 12:07 PM
Gelinya tengok laki dia, hensem lagi anak zarina pulut kuning
Quote dewi_rina 14-6-2021 12:11 PM
babycc replied at 14-6-2021 10:53 AM
Kulit die lain mcm.. dulu mcm x seputih ninrasanya..

Consume aurawhit* katanyaaaa
Quote ImpianSeroja 14-6-2021 02:45 PM
Xpela Ayda..anggap je la nie dugaan PKP
Quote TomyamPuteh 14-6-2021 02:59 PM
Tp aku tgk muka nabil laki Aida kt luar mmg comel. Saiz badan mcm bdk form 3 je.
Quote cikperiukkera 14-6-2021 03:06 PM
Wuvv?!!!!

Lihat semua komen(36)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 10:19 PM GMT+8 , Processed in 0.084845 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top