CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Pelik! Sekumpulan Lelaki Di Gurun Tengah Buat Ritual Apa Tu?

14-6-2021 09:09 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1927| Komen: 11

Description: Sebuah gambar misteri mengejutkan pengguna Google Earth apabila dia menemui gambar itu yang dirakam di sebuah gurun.
Sebuah gambar misteri mengejutkan pengguna Google Earth apabila dia menemui gambar itu yang dirakam di sebuah gurun.

Menerusi hantaran di laman TikTok, Jason Cline membuat pendedahan dan dia merasakan sesuatu yang aneh berlaku di dalam gambar tersebut.



Kredit foto: TikTok/jason_cline

Gambar itu ditemui ketika dia membuat carian di Nevada dan secara tidak sengaja menjumpai gambar sekumpulan lelaki berpakaian putih yang berada di tengah-tengah gurun.

Malah, dia juga mendakwa kawasan itu seperti bandar berhantu kerana tidak berpenghuni.



Jason membuat kajian yang mendalam mengenai gambar aneh itu dan mendapati ia seolah-olah sedang melakukan ritual.





Daily Star melaporkan, sesetengah warganet beranggapan ia hanya patung atau sebuah arca yang disusun dalam bulatan dan ditinggalkan di lokasi itu.


Sumber: Era.je

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airfilterkotor 14-6-2021 09:21 AM
TikTok user.
Quote nazzse 14-6-2021 09:22 AM
Edited by nazzse at 14-6-2021 02:06 AM

Dah ada jawapan pun apa bendalah tu. Lambat betul wartawan cari ni. Cerita 2 3 hari lepas dah kot
Quote edayildiz 14-6-2021 09:23 AM
frontliners pakai ppe kot
Quote noor2 14-6-2021 09:26 AM
nazzse replied at 14-6-2021 09:22 AM
Dah ada jawapn pun apa bendalah tu. Labat betul cari ni

Apa sebenarnya tu....
Quote harkktuih 14-6-2021 09:34 AM
celah mana tau tu semua lelaki?
Quote sarah82 14-6-2021 09:42 AM
Tu kan arca... Choiiii..
Quote nazzse 14-6-2021 10:08 AM

Ini kak noor

https://www.mirror.co.uk/news/us ... spots-line-24268272
Quote Simunggu 14-6-2021 10:32 AM
org berbaris mau ambil vaksin barangkali...
Quote JohnyEnglish 14-6-2021 11:16 AM
dh ada 3 mggu lps citer ni
Quote noor2 14-6-2021 12:58 PM
nazzse replied at 14-6-2021 10:08 AM
Ini kak noor

https://www.mirror.co.uk/news/us-news/google-earth-user-spots-line-24268272

Tq info nazzse...
Quote imanjannah 15-6-2021 08:12 AM
uikss apa tuuuu

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 05:52 AM GMT+8 , Processed in 0.088762 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top