CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ditanya mengenai Daiyan Trisha, Aedy Ashraf tiba-tiba "auto lag" buat-buat line sangkut

13-6-2021 11:12 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 8445| Komen: 61

Description: Semalam satu video dikongsikan di Instagram aedydaiyan memaparkan perbualan antara pelakon Aedy Ashraf, Elfira Loy bersama dua lagi individu.



Semalam satu video dikongsikan di Instagram aedydaiyan memaparkan perbualan antara pelakon Aedy Ashraf, Elfira Loy bersama dua lagi individu. 

Dalam "Live IG" itu, Elfira Loy atau mesra disapa El bertanyakan soalan kepada Aedy Ashraf mengenai pelakon dan penyanyi, Daiyan Trisha.

"Aedy, asal orang asyik tanya you Daiyan sihat ke? Daiyan mana? kenapa? i tertinggal boat ke?" soal Elfira Loy.

"Kenapa? patutlah kita tak sambung cerita Qalisya sebab you dah ada Daiyan" tambah El lagi.

Tiba-tiba Aedy Ashraf kelihatan tersenyum malu dan tanpa memberi sebarang jawapan, dia pula acah-acah "line tak clear".


Rata-rata netizen memuji reaksi spontan Aedy, tak kurang juga ada yang "speku" dan membuat andaian Aedy dan Daiyan sedang bercinta?



Soalnya sekarang betul ke mereka bercinta sedangkan sebelum ini kalau tak salah Aedy sudah mempunyai kekasih hati?

Kredit foto : EH

Daiyan pula dikaitkan bercinta dengan pelakon Ben Amir apabila tersebar sekeping gambar memaparkan Daiyan dan Ben Amir sedang makan disebuah kafe pada tahun lalu.
Jadi buat masa sekarang agak sukar untuk mengaitkan mereka sedang bercinta, tapi kalau betul sedang bercinta pun apa salahnya kan kalau masing-masing masih belum berpunya.

Kredit foto : Astro Shaw
 
Untuk info, Aedy dan Daiyan pernah digandingkan dalam drama bersiri premium Projek: Anchor SPM yang memulakan tayangan di saluran Astro Citra pada Mac lalu. - CARI


1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alepmama 13-6-2021 11:16 PM
DT tu kadang tengok mcm in love dgn abang ummi nazira kekdahnye
Quote jiwarasa 13-6-2021 11:32 PM
Berapa umur daiyan ngan aedy.. Kalau betul pun why not! Hok aloh setakat makan berdua ngan ben amir je cakap bercinta. Korang tak pernah makan berdua ke ngan kawan lain jantina?
Quote eizarz 13-6-2021 11:38 PM
dt hidung jambu sebelum otter....
Quote ReginaGeorge 13-6-2021 11:45 PM
Dia ramnut pendek nampak mcm budak bawah umur. Lagi handsome dan jantan bila rambut panjang{:kill
Quote wnwa05 13-6-2021 11:50 PM
eizarz replied at 13-6-2021 11:38 PM
dt hidung jambu sebelum otter....


kurang asam. tak ada la jambu mana..biasa je kot



Quote RumiMenari 14-6-2021 12:10 AM
Iols suka je aedy ni berlakon dari dulu, dari bulan, oh my english & terbaru ni budak tebing.. tp iols paling tak boleh blah time gossip nak keluar MV cumi cumi
Quote edayildiz 14-6-2021 12:11 AM
aedy pun dh nk 29..daiyan xsilap 28..ok leteww
Quote hashashes 14-6-2021 12:15 AM
alepmama replied at 13-6-2021 11:16 PM
DT tu kadang tengok mcm in love dgn abang ummi nazira kekdahnye

Abang ummi tu ada taste ke ngan pompuan
Quote Iimaukasturi 14-6-2021 12:15 AM
Ala.. Jgn la dgn daiyan.. Kita minat awk tau sejak anak anak ramdhan..nak2 bila awk bakar rumah tu.. Hurmm
Quote RumiMenari 14-6-2021 12:23 AM
edayildiz replied at 14-6-2021 12:11 AM
aedy pun dh nk 29..daiyan xsilap 28..ok leteww

Rasa mcm sebaya je diorang ni
Quote ImpianSeroja 14-6-2021 12:30 AM
Helok jer kalau mereka berdua..hihi
Quote cmf_premierleag 14-6-2021 12:51 AM
akak layan gak aedy ni belakon
tkde la kayu kayan
since tentang bulan lg dh tgk dia belakon
ms tu blom sunat lah kut
Quote silampumeja 14-6-2021 12:56 AM
Aedy ngan dt? Bukan dah kuar ngan gf dlu masa event majalah eh ke apa
Quote nesloice 14-6-2021 01:03 AM
perasan lah kau hahaha
Quote Siputjelly 14-6-2021 02:34 AM
jiwarasa replied at 13-6-2021 11:32 PM
Berapa umur daiyan ngan aedy.. Kalau betul pun why not! Hok aloh setakat makan berdua ngan ben amir  ...

diorang sebaya, both 27 y/o
Quote rogayahtop 14-6-2021 02:38 AM
wnwa05: kurang asam. tak ada la jambu mana..biasa je kot <a href="https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/871867316824285119/3A7AFE93F844BF870A1BD18DD1B03549F" target="_blank">https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/871867316824285119/3A7AFE93F844BF870A1BD18DD1B03549F</a> ...


cute time ni. muka unik sgt. sayang dok tune makeup sampai jd klon pilipin skrg
Quote Perawankota 14-6-2021 04:47 AM
Aku bet daiyan akan carik yang anak orka.. Dgn aedy ni cinlok je ni.. Nanti lama2 diamla
Quote puccafan 14-6-2021 07:43 AM
Luasnya mulut aedy ni. Macam pintu gua
Quote dhyayaya 14-6-2021 07:52 AM
Takda maknanya, gf aedy ni munah rashid.

Lihat semua komen(61)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.086094 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top