CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bayi Tular, HTML Nama Diberi

13-6-2021 12:50 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3109| Komen: 25

Description: Seorang bayi yang baru dilahirkan menjadi perhatian netizen selepas ibu bapanya menamakannya sebagai Hypertext Markup Language (Bahasa Penanda Hiperteks) atau HTML, lapor portal Coconut semalam.
Seorang bayi yang baru dilahirkan menjadi perhatian netizen selepas ibu bapanya menamakannya sebagai Hypertext Markup Language (Bahasa Penanda Hiperteks) atau HTML, lapor portal Coconut semalam.

Bayi lelaki dengan nama penuh Hypertext Markup Language Rayo Pascual itu dilahirkan kelmarin di sebuah hospital di Bulacan.


HTML menjadi sensasi internet kerana keunikan namanya. - Mac Eightyfive Pascual/Coconut

Namanya itu dikatakan diinspirasikan daripada pekerjaan bapanya yang merupakan seorang pembangun laman web.

Bayi tersebut menjadi tular beberapa jam selepas ibu saudaranya memuat naik gambarnya di Facebook dengan menulis nama penuhnya.

Rata-rata netizen teruja dengan nama bayi itu sambil berseloroh menggunakan namanya.

“Bayi ini akan menggodam Pentagon (di Amerika Syarikat) apabila dia besar kelak. Begitulah namanya,” tulis seorang netizen.

“Apa khabar HTML? HTML awak apa?” tulis seorang lagi netizen.


Sumber: Kosmo
1

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 13-6-2021 12:52 PM
iols terpaksa google di manakah letaknya Bulacan{:laugh
Quote supernaturalee 13-6-2021 12:56 PM
airmineral replied at 13-6-2021 12:52 PM
iols terpaksa google di manakah letaknya Bulacan{:laugh

Ape hasilnya


Quote insulin 13-6-2021 12:57 PM
Adik ini mengucapkan kepada korang semua:

<html>
<head>
</head>
<body>
   <h1>Hello World<h1>
</body>
</html>
Quote shernazz 13-6-2021 12:58 PM
Kenapa kau masak.sayur.tak.letak.belacan..haha
Adoi..nostalgia nya html masa.study dedolu...
Quote Skuau 13-6-2021 01:05 PM
mmm...pinoy ni...dh cam indon la plak...
Quote airmineral 13-6-2021 01:15 PM
supernaturalee replied at 13-6-2021 12:56 PM
Ape hasilnya

somewhere in filipina
Quote anony-mous 13-6-2021 01:17 PM
airmineral replied at 13-6-2021 01:15 PM
somewhere in filipina

Ingatkan di yendon sana
Quote Tinot7 13-6-2021 01:33 PM
Keciannya.. nnt dia kat skolah camne la agaknya...
Quote white_musk 13-6-2021 01:38 PM
Tahun lepas ada bayi pinoy nama Covid Rose...

Mesti comel baby itu sekarang
Quote KBW2 13-6-2021 01:50 PM
Skuau replied at 13-6-2021 01:05 PM
mmm...pinoy ni...dh cam indon la plak...

mmg lebih kurang sama sebenarnya
Quote makneng 13-6-2021 03:17 PM
Paling suka marquee taq nak buat text begerak
Pastu nak berlagak dgn member kelas.. Letak CSS la hape la..supaya UI jadi meletops. Kenangan btl

Semoga dek HTML jadi programmer terulung satu hari nanti.. Gittew
Quote supernaturalee 13-6-2021 03:34 PM
airmineral replied at 13-6-2021 01:15 PM
somewhere in filipina

Owh
I thought somewhere over the rainbow


Quote ninja9 13-6-2021 03:44 PM
supernaturalee replied at 13-6-2021 03:34 PM
Owh
I thought somewhere over the rainbow

[youtube]V1bFr2SWP1I[/youtube]
Somewhere over the Rainbow - *****"IZ" Kamakawiwo&#699;ole
... aku terpaksa censor separuh nama penyanyinya... sensitif



Quote noor2 13-6-2021 05:51 PM
Usah la menganiaya anak.... Kat kg akak ada nama lelaki ni Masam.
Quote supernaturalee 13-6-2021 07:06 PM
ninja9 replied at 13-6-2021 03:44 PM
Somewhere over the Rainbow - *****"IZ" Kamakawiwoole
... aku terpaksa censor separuh nama ...

Israel...so what??
Dh itu mmg nmnya



Quote ResellerMaxis 13-6-2021 07:07 PM
shernazz replied at 13-6-2021 12:58 PM
Kenapa kau masak.sayur.tak.letak.belacan..haha
Adoi..nostalgia nya html masa.study dedolu...

Kenapa iol xpaham?
Quote shernazz 13-6-2021 07:49 PM
ResellerMaxis replied at 13-6-2021 07:07 PM
Kenapa iol xpaham?

Haha..tu dialog tu..cite p.ramlee kot
Dia cakap cam.tu
Kenapa.masak.sayur tak.letak.belacan
Quote ResellerMaxis 13-6-2021 07:54 PM
shernazz replied at 13-6-2021 07:49 PM
Haha..tu dialog tu..cite p.ramlee kot
Dia cakap cam.tu
Kenapa.masak.sayur tak.letak.belacan

Hahaha. Patut xpaham. Lebih 10 tahun dah x tengok cerita p ramlee
Quote noor2 13-6-2021 07:54 PM
ninja9 replied at 13-6-2021 03:44 PM
Somewhere over the Rainbow - *****"IZ" Kamakawiwoole
... aku terpaksa censor separuh nama ...

Sedapnya suara.....

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-10-2021 12:56 AM GMT+8 , Processed in 0.086325 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top