Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Jelita Di Usia 45 Tahun, Noryn Aziz Kongsi Rahsia

11-6-2021 10:32 AM| Komen: 84

Penyanyi Noryn Aziz berkongsi antara rutin cantik yang diamalkannya sejak meniti usia 30-an.

Menurut Noryn, petua yang dinamakan sebagai ‘facial ice” ini yang dipraktikkan setiap pagi bagi menyegarkan kulit wajah.


Foto: IG

Perkara tersebut dikongsikan bintang yang sinonim menerusi lagu Fantasi Oh Realiti ini menerusi Instagram

“Noryn nak share with you my ‘petua’ that i do every morning without fail. Tapi ni sikit je, kalau nak tahu lebih, nanti i share dekat my YouTube Chanel. Nak tak?,” tulisnya.




Menerusi video tersebut, Noryn turut merendamkan wajahnya sekitar 10 hingga 15 saat, bergantung kepada ketahanan masing-masing.



Sehingga kini, video tersebut sudah pun mendapat tontonan lebih 30,000 kali. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 84
Komen

Previous : Dikatakan Hilang Selepas Ke Gaza, Caprice WhatsApp Ustaz Ebit Lew

Next       : Penarik Sebelum Tidur, Syatilla Melvin Tayang Koleksi Baju Tidur Seksi Untuk Suami

Komen Terbaru

Quote NonaNaga 14-6-2021 02:44 AM
nazurah replied at 13-6-2021 06:29 AM
Sejak dia kahwin baru ni mcm x nampak anak dia. Raja B amik ke?

Ntah lah u.. I x polo IG she is... Raja Bahrin tu anak kat Otolia dulu pun dia amik bawak balik merentas lautan api... Ini plak dgn wanita tempatan hehe

Lain-lain Komen

Quote Samerosie 11-6-2021 10:39 AM
Peliknya dagu tu.  
Quote Tinot7 11-6-2021 10:40 AM
Umo 45?
Dia nampak kertu..
Quote rospinki 11-6-2021 11:12 AM
u nmpk 10 tahun lagi tuwa..kalu nmpk muda 10 tahun baru la power.
Quote rospinki 11-6-2021 11:17 AM
u nmpk 10 tahun lagi tuwa..kalu nmpk muda 10 tahun baru la power.
Quote bulalof 11-6-2021 11:19 AM
entah apa2 entah...
Quote dudaberhias 11-6-2021 11:21 AM
yang gambar dengan turban tu nampak macam nenek dah...
tips jelita? more to tips macam mana nak bergaya supaya nampak lebih tua dan setaraf suami kita yang lagi tua...

harris alif atau mawar fareeda boleh praktikkan ni...
Quote bakingsoda 11-6-2021 11:36 AM
tapi nampak tua cam nenek je teringat dulu ada sorang minah kokesen share petua awet muda mandi ais tapi muka dia tua je
Quote ImpianSeroja 11-6-2021 11:39 AM
Muda dulu mmg cantik..manis jer
Quote minnie_mouse 11-6-2021 12:28 PM
Tang mana nampak mudanya.. Terpeleot ka mata kata dia muda.. Sora dia pon mcm nenek ja.. Dagu dh mcm ahli sihir..
Quote salimrock 11-6-2021 12:34 PM
petua utama ialah makeup yg tebal/...

takde makeup aku rasa muka nenek ni,  40 tahun dulu orang umur 41-42 dah jadi nenek tau
Quote kaseh80 11-6-2021 12:37 PM
Jelita ke ??????????
Quote Cleocatra 11-6-2021 12:45 PM
Wow dagunya bersegi..
Sedari rahim ibunya kah begitu...
Quote hareeeesah 11-6-2021 12:50 PM
Hahaha aduh muda lagi amy mastura & kak ziana. Ni macam nenek nenek je.. dresing pun acik acik sangat. Dulu selalu confused umur dia dengan atilia betul ke sebaya tp dia ni dah rupa macam mak atilia salamiah hassan tu..
Quote irsa 11-6-2021 12:51 PM
Awet muda??? Ermmm
Quote rainbowrainz 11-6-2021 12:53 PM
Ada anak tak
Quote Joysparta 11-6-2021 01:08 PM
Lorrr...igt dah 50 something dia ni...
Quote Ivysaur 11-6-2021 01:11 PM
She looks like a witch hahahaa
Quote gam_gajah 11-6-2021 02:09 PM
Tak pernah tgk muka dia ni takde filter. Dh filter pun nmpk tak muda mana
Quote fara_lily 11-6-2021 02:13 PM
Muda lg amy mastura n geng celepets

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top