Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Netizen Trauma Tengok Video Kucing Jilat Puting Jaafar Onn

11-6-2021 09:17 AM|Oleh: Saiful| Komen: 90

Sebelum ini katanya ramai wanita yang ajak Jaafar Onn kahwin.

Namun pelakon ini katanya tak pasti sama ada wanita-wanita tersebut ikhlas atau hanya mahukan hartanya sahaja.

Foto: IG, TikTok


Baru-baru ini nama Jaafar hangat sebab video yang dimuat naik di TikTok.

Tak pastilah apa tujuannya memuat naik video berkenaan tapi apa yang pasti ia menimbulkan persoalan dan keresahan netizen.

Dalam rakaman tersebut, seekor kucing dilihat sedang menjilat puting Jaafar.



Ramai yang kurang senang, lebih-lebih lagi melihat reaksi muka Jaafar.

Geli kata mereka dan ia sekaligus mengundang komen-komen negatif dan lucah.



Difahamkan video tersebut sudah pun dipadam namun netizen yang sempat menontonnya masih 'trauma'.


Setakat ini masih tiada penjelasan daripada Jaafar. Dah kenapa agaknya ya?

Mungkin sekadar bergurau dan bermanja dengan kucing perliharaan. Tak gitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 90
Komen

Previous : Dikatakan Hilang Selepas Ke Gaza, Caprice WhatsApp Ustaz Ebit Lew

Next       : "Cerdik Atau Bodoh, Jodoh Dah Ditentukan,"-Ara Johari

Komen Terbaru

Quote kuchibambam 17-6-2021 02:04 AM
Ewwww...wtf??? Why would he do that..biol

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 11-6-2021 09:20 AM
Tapi tak perlu la buka thread mcm ni
Quote pearl.silver 11-6-2021 09:23 AM
Dia tengah layan stim ke..
Tak sengaja terrpost video tu kt soc med?
Artis lain leak video tumbuk sambal
Dia leak video... Lain dr yg lain..
Quote supermum 11-6-2021 09:24 AM
Hahahha hiburan pagi Jumaat. Aritu beliau mandi buih, now kucing jilat puting. Pitammmm
Quote Orix 11-6-2021 09:25 AM
apa benda aku tgok ni
Quote animcute 11-6-2021 09:27 AM
ya Rabbi video JOnn ni..
gile ke apa ...beastiliaty concept ke ni? kalah bintang hollywood lagi .. at least standard tinggi tak buat porn film.
our society is so terok...
Quote tuntasha 11-6-2021 09:27 AM
Polis tangkap dia!

Ni kira sexual abuse terhadap haiwan ke ni kiranya? Soalan serious.

Quote chandrahusin 11-6-2021 09:28 AM
macam2 hal
Quote animcute 11-6-2021 09:30 AM
Edited by animcute at 11-6-2021 09:33 AM
pearl.silver replied at 11-6-2021 09:23 AM
Dia tengah layan stim ke..
Tak sengaja terrpost video tu kt soc med?
Artis lain leak video tumbuk  ...

esok keluar statement ..   1. staf saya tersalah post video ni sebab kami kongsi password.
2. kucing saya tersalah post video ni sebab kucing ada pegang password saya takut saya lupa
3. account saya dihacked oleh kucing.
4. kucing saya rela jadi kambing hitam sebab dibayar eh sorry saya difitnah
5. kucing saya hanya buat bodoh2 ....
Quote salimrock 11-6-2021 09:35 AM
sama la, mcm mana la aku nak teruskan kehidupan selepas dpt tahu selera seks atok yg hampir 70 tahun ni...

it's bother me...

nasib baik semalam aku kena swab test, hilang sikit memory kucing isap nen JO

oh ye, bila tgk selere JO , member aku ckap 20 tahun dahulu... dia suka trying budak lelaki yg inesen
Quote bambimo 11-6-2021 09:48 AM
Ya Allah aku ingtkan.. Someone yg ada around dia capture video tu
Rupanya dia post sendiri.. Maknanya dia aware la apa benda yg dia post tu..
Quote kakakpositifker 11-6-2021 09:51 AM
ya allah. apa benda ni
Quote bulalof 11-6-2021 10:02 AM
mungkin buang tebiat? masa beliau semakin suntuk?
Quote rospinki 11-6-2021 10:03 AM
sedihnya..moga segera sedar pak japar oiii.
jauh dah ontua renta ni
Quote user.name 11-6-2021 10:10 AM
mohtip siap ada yang buat iklan lagi?


Quote imanjannah 11-6-2021 10:17 AM
ya Allahhh.. kenapa begitu
Quote imanjannah 11-6-2021 10:18 AM
animcute replied at 11-6-2021 09:30 AM
esok keluar statement ..   1. staf saya tersalah post video ni sebab kami kongsi password.
2. kuc ...

hhahhahhahahha...
Quote monreyes 11-6-2021 10:47 AM
terinzal ke bang jaapar?
Quote Tinot7 11-6-2021 10:53 AM
Kesian kucen tuhh
Quote LadyCarefree 11-6-2021 10:55 AM
Orix replied at 11-6-2021 08:25 AM
apa benda aku tgok ni

Low key bestiality kot

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top