Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Azhan Rani Tak Nak Kelihatan Kacak Untuk Memenuhi Nafsu Mata

10-6-2021 03:12 PM| Komen: 29

Pelakon Azhan Rani mengenang profil lakonannya dengan mendedahkan dia lebih banyak diberikan watak yang tidak memerlukan dia tampak menarik di kaca TV.


Kredit foto: IG Azhan

Dia bagaimanapun, cuba memberikan yang terbaik menerusi apa sahaja karektor yang diamanahkan.

Bagi bintang drama Nur ini lagi, dia juga tidak mahu untuk kelihatan kacak sekadar untuk memenuhi kehendak orang lain semata-mata



“Tugas ni bukan nak memenuhkan nafsu mata sesiapa untuk menggeletis menggelupur tengok aku. Tapi untuk cuba sebaik mungkin menjadikan watak tu hidup seakan di dunia sebenarnya je.

“Adalah juga kadang2 dapat watak kena bergaya dan kacak. Tapi semampu aku je la. Aku acah2 kacak walaupun. Dah tugas. Kat luar cenggini je. Realiti pun memang ku sedar tak kacak mana pun,” jelasnya lagi.




Dalam pada itu, pelakon berusia 45 tahun ini turut mengimbau situasi dia pernah disoal polis gara-gara disangka warga asing.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 29
Komen

Previous : "Maaf Kalau Video Rayyan Buat Awak Stress & Insecure" - Elfira Loy

Next       : Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa Tuhan Je Tahu"

Komen Terbaru

Quote Addrianna 13-6-2021 09:06 AM
Persaaannya.kau ni kan berlakon sudh bagus tapi attitude kelaut baget bagus.ni lagi salah satu pelakon lelaki aku dh turn off jugak.mulut pun boleh tahan.

Janganlah nampakkan muka,mulut dan perangai sama level

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 10-6-2021 03:21 PM
Kuat merempan meroyan dia ni. Femes ke?
Quote KIM.K 10-6-2021 03:41 PM
Bukan polis ingat dia myanmar ke kat pasar selayang aritu. Mmg tak kacak kan
Quote mohdcrow 10-6-2021 03:50 PM
Sembang macam dah sampai oscar jer lagaknya
Quote dani-rox 10-6-2021 03:55 PM
Quote jalfa 10-6-2021 03:57 PM
Terima hakikat x kacak bang...x yah merempan sgt
Quote mamajawie 10-6-2021 04:01 PM
Pernah ke dia ni KACAK?????{:dot
Quote user.name 10-6-2021 04:15 PM
cobaan nak menjadi hanisah berak hani versi lelaki ke nok? tak habis2 merempan tak kacak lah macam myanmar lah segala?
Quote user.name 10-6-2021 04:19 PM
eh masa ko hambek award ni ko sendiri yang konon2 mewakili mereka yang berbakat tinggi tapi takde pakej yang lengkap ko nasihat supaya hilangkan sentap hilangkan rasa kecil hati? eh hujung2 ko pulak tak habis2 merempan dah kenapa hanat?

Quote dua_chzy 10-6-2021 04:22 PM
dani-rox: &nbsp;&nbsp;<a href="https://64.media.tumblr.com/43b3a407d20acf23e2a84910b93e23e3/4203f06521936891-da/s400x600/d26d277ddb85894e1988c359a711753d90e66c4d.jpg" target="_blank">https://64.media.tumblr.com/43b3a407d20acf23e2a84910b93e23e3/4203f06521936891-da/s400x600/d26d277ddb85894e1988c359a711753d90e66c4d.jpg</a>


HEEELLLL NAWWWWW!!!!!
Quote Kurex 10-6-2021 04:29 PM
Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh
Quote namr 10-6-2021 05:03 PM
ptuihhhh
Quote giyomi 10-6-2021 07:25 PM
masalahnya ko tu bole dinampakkan sebagai kacak ker, rasanya pakar bedah korea pon gibup alter muka ko tu. hakikatnya mmg pahit
Quote anilanil 10-6-2021 07:31 PM
Tuhan itu Maha Adil. Walaupon muka ko tak kacak, ko pandai berlakon. Tinggi & tak buncit utk lelaki baya2 ko.
Quote dudaberhias 10-6-2021 07:33 PM
sambungan puiiihhh puiiiihhh puihhhhhh...
kuatnya berangan... mesti one day dia ni akan melukis dan jual lukisan sambil kejap2 lukis kejap2 gigit berus sampai la ke maghrib...
Quote RumiMenari 10-6-2021 07:34 PM
Hidup ko sepi & sunyi bang.... sebab tu banyak benda ko nak justify..
Quote caramello 10-6-2021 07:41 PM
Apsal ko nk butthurt sgt dgn komen budak tu..klo btul ko x kisah, ko buat bodo je la..ni siap screenshot segala..bajet org minat ko sgt ke pakcik oiii
Quote Suchi 10-6-2021 08:08 PM
Dia ni lakonan bagus tp suka merempan buat iols jd bosan.
Sorang lagi si mikel ang tu ntah apa semenjak 2 menjak ni suka probok2
Korang artis nih boleh tak duk dendiam wat hal sendiri je jangan gaduh dan cari pasal ngn org lain.
Quote Ferr_Remy 10-6-2021 08:33 PM
Die maybe tak kacak tp die ape persona yg trsendiri. Gituuuu
Quote imransulaiman 10-6-2021 11:15 PM
Dia ni kalau tak banyak mulut, aku suka je dia berlakon. Mungkin dah memang dia nak tunjuk sisi kelempuk dia. Itu yang meroyan merempat.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top