Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"5 Tahun Naikkan, Sehari Je Hilang" - Nadzmi Adhwa Ralat IG Bisnes Lesap Digodam

10-6-2021 01:56 PM|Oleh: LilRose| Komen: 9

Siapa saja tidak marah dan sedih apabila laman sosial bagi tujuan perniagaan yang dibangunkan selama bertahun lamanya digodam pihak tidak bertanggungjawab. 


Kredit foto: IG

Itulah yang dirasakan pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana.

"5 tahun berusaha naikkan IG AlwadelHijab, dalam masa sehari je hilang semua kena hack.

"Sedih sangat jadi macamni. Dah la PKP, terpaksa mula semuanya dari awal," tulisnya di IG.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Nadzmi menitipkan ucapan penghargaan buat isteri yang setia di sisi ketika berdepan ujian.



Ralat memang ralat, tapi mungkin apa yang berlaku ada hikmahnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 9
Komen

Previous : Serik Putus Tunang, Azar Azmi Nekad Sorok Kekasih

Next       : Azzam Sham Cepat Sentap, Boleh Menangis Kalau Dikritik

Komen Terbaru

Quote ctkusiam 11-6-2021 02:09 PM
Hauk fesyen baju bini dia ada ke org nk beli..

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 10-6-2021 01:58 PM
Ala, ntah2 sendiri konon2 godam untuk raih simpati.
Ye la.
X mampu bayar kete beli hadiah tp tayang kt semua orang sbb nk bg bini salam mngigil kan
Quote dudaberhias 10-6-2021 02:04 PM
entah2 dia yang login app2 dekat play store untuk kutip point untuk dapatkan followers...
ujung2 kata kena hack... iols tidak percaya kata2 lelaki rambut maggi ni...
Quote bakingsoda 10-6-2021 02:44 PM
MO bisnes sampah:
1) tunggang agama
2) tunggang simpati
3) tunggang isu semasa

puikkk
Quote immaryjane 10-6-2021 02:50 PM
Ntah2 jual. MO instafamous skrg, sruh follow account back up. Pastu dh byk followers jual rm600
Quote LadyCarefree 10-6-2021 03:14 PM
immaryjane: Ntah2 jual. MO instafamous skrg, sruh follow account back up. Pastu dh byk followers jual rm600



Yup. Samada dia jual akaun tu nak duit, pastu harap tololwers kesian dan follow akaun baru atau dia bagi access kat 3rd party sbb beli tololwers fake.
Quote SayaSayangMama 10-6-2021 06:33 PM
Couple terpalinggggg
Quote kiah_mai_pulak 10-6-2021 07:38 PM
rengsa betul tgk muka annoying bini dia.. kalau dapat lempang sedas dua puas hati lah jugakk.  yihhhhh
Quote CiliPadiSedap 11-6-2021 12:52 AM
Kat atas komen kaka ni ahli nujum negara. Siapa minat boleh berhubung dengan mereka
Quote ctkusiam 11-6-2021 02:09 PM
Hauk fesyen baju bini dia ada ke org nk beli..

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top