CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Petugas Kesihatan Gelabah TV Di Pusat Pemberian Vaksin Tayang Filem Lucah

10-6-2021 10:07 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2486| Komen: 11

Description: Video tular di media sosial menunjukkan filem lucah ditayangkan di televisyen (TV) di pusat pemberian vaksin Covid-19, di Costa Rica.
Video tular di media sosial menunjukkan filem lucah ditayangkan di televisyen (TV) di pusat pemberian vaksin Covid-19, di Costa Rica.

TV itu secara tiba-tiba menyiarkan filem berkenaan, di mana sebelum itu menayangkan khidmat awam di kemudahan perubatan.

Kejadian berlaku di Bandar San Jose pada Isnin.


Petugas kesihatan cuba mematikan TV yang menayangkan filem lucah secara tiba-tiba. 
Foto ViralPress

Menurut Daily Star, ketika kejadian, orang awam sedang menunggu di dalam khemah perubatan untuk giliran mereka mendapatkan suntikan vaksin.

Keadaan itu menggemparkan orang ramai, sementara petugas kesihatan cuba untuk mematikan TV yang kelihatan bersambung dengan komputer.

Petugas bagaimanapun berjaya mematikan TV tersebut dengan mencabut 'plug' dan memohon maaf kepada orang awam di atas kesulitan yang berlaku.

Bagaimanapun, tidak dipastikan sama ada insiden berkenaan berlaku secara tidak sengaja atau angkara gurauan (prank).

Siasatan sedang dijalankan bagi mengesan individu yang memainkan video tersebut.


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tipahketipung 10-6-2021 10:15 AM
Edited by tipahketipung at 10-6-2021 02:32 AM

Bideo lesbian pulek tu sib baik baru light2 je 1st base tanggal coli.

Quote axl_bach 10-6-2021 10:16 AM
Benda ni ibarat ko buka video bermanfaat yg org share tp audio diubah boh efek pompuan mengerang ketika seks...jenuh gelabah nk cover.....
Quote Decaffeinated 10-6-2021 10:17 AM
Berita basi dalam WhatsApp
Quote JunkMail 10-6-2021 10:18 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Acik KKM layan lesbo porn pulek... Fetish ke?
Quote kelapaparut 10-6-2021 10:20 AM
ingat ke kat maeps serdang
Quote tipahketipung 10-6-2021 10:35 AM
JunkMail replied at 10-6-2021 02:18 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Acik KKM layan lesbo porn pulek... Fetish ke?

ada le tu koleksi2 tak delete.
Quote tikusmontok 10-6-2021 11:20 AM
JunkMail replied at 10-6-2021 10:18 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Acik KKM layan lesbo porn pulek... Fetish ke?

Costa rica kat msia ke dol?
Quote whadda 10-6-2021 02:43 PM
Oo ingatkan ppv malaysia tadi
Quote ChildrenOfBodom 10-6-2021 03:02 PM
Boss: Turn on the TV, play Covid clips

Staff: What? I can't hear you clearly, I got an ear infucktion. play  Cock Vid clips? Okay

Miscommunication....

It happens.
Quote mayathidup90 10-6-2021 10:52 PM
Hahahaha nasib bukan dekat Malaysia
Quote Suchi 10-6-2021 11:18 PM
Ada nampak member iols yg anti kkm sindir pasal video ni kat fb.
Dia siap sindir konon katanya sibuk sgt kes banyak tp sempat plak layan video tak senonoh gitu.

Ropanya kat negara lain adoilaah

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:24 AM GMT+8 , Processed in 0.069069 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top