Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Terkinja-Kinja Menari, Pakai Baju Terbelah Dada"

10-6-2021 09:12 AM|Oleh: Saiful| Komen: 102

Daiyan Trisha dihentam gara-gara memakai baju yang menampakkan bahagian dadanya.

Pakaian itu dianggap terlalu seksi dan mencolok mata.

Foto: IG


Penyanyi itu dikritik selepas memuat naik video di TikTok memakai baju tersebut sambil terkinja-kinja menari kata netizen.

Bagaimanapun Daiyan kata baju yang dipakainya itu tidak keterlaluan pun.


"Saya memang tak jangka langsung akan terima komen-komen macam itu. Bagi saya baju itu biasa sahaja, tidaklah mencolok mata.

"Semua orang tahu saya bukanlah seorang yang seksi, saya masih tahu batas-batas pemakaian.

"Kalau saya rasa posting tu ada yang tidak kena, memang saya tidak akan post. Jadi saya post video berkenaan sebab memang saya tak rasa seksi pun," katanya kepada mStar.



Tambah Daiyan dia tak peduli dengan semua komen.

"Saya selalunya jarang spend masa baca komen-komen di TikTok, saya baca sikit lepas tu dah pergi ke Instagram dan Twitter pula.

"Di TikTok memang kita tahu ramai budak-budak sekolah, mereka pun main cakap sahaja.

"Saya rasa sekarang semua orang banyak masa duduk di rumah, sebab itu mereka suka fokus pada benda negatif daripada nak cari benda yang positif."



Penyanyi ini juga sempat berpesan kepada pengguna media sosial supaya tidak terlalu kasar dalam memberi komen.

"Kita kena sentiasa jaga bahasa. Saya buat TikTok ini pun untuk tujuan expand nama dan brand Daiyan Trisha itu sendiri.

"Setiap platform media sosial, saya ada content tersendiri agar jadi lebih relatable dengan semua pengikut." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
5
0
0
Komen: 102
Komen

Previous : Follower Obses Ikut Keknis Bagi Supplement Pada Baby, Astaga

Next       : Esma Daniel Terkejut, Ada Yang Ajak Kahwin Dan Mahukan Anak Bersama

Komen Terbaru

Quote cheezel 15-6-2021 02:45 PM
cantik biasa je.. tak cantik wow macam artis. next pls

Lain-lain Komen

Quote fadz84 10-6-2021 09:16 AM
Mcm2 minah ni buat tp tetap sendu.. mengacara Muzik2 pun sedih.. kadang2 nmpk dia xtau cmne nk tnya soalan kat guest artist.. nmpk awkward & krik2
Quote naina 10-6-2021 09:21 AM
Tak seksi menda baju ckit nak sampai cikpet..cmtu ke definisi tak seksi dia. Kena buat aksi ghairah kot. Tapi dia posing PON dah macam stim je tengok..hidung dia memang beza. Dulu kembang setaman.
Quote Tinot7 10-6-2021 09:28 AM
dia nih dah mula nampak tua la..
Quote makadek 10-6-2021 09:38 AM
Biarla dia nk belanja
Quote slipar_jepon 10-6-2021 09:40 AM
ingat seksi nampak lurah dendam
Quote FY08 10-6-2021 09:46 AM
Tua nanti insap pki tdg litup... Baru buang video/gmba lama ni
Quote husna_amal 10-6-2021 09:47 AM
Dia demand viewers tinggi kena lah korbankan maruah.
Quote kakakgarang 10-6-2021 09:48 AM
buat hidung...
Quote nononcrux 10-6-2021 10:09 AM
Tinot7 replied at 10-6-2021 09:28 AM
dia nih dah mula nampak tua la..

mcm nadia bryan siket la muka dia
Quote Tinot7 10-6-2021 10:11 AM
nononcrux replied at 10-6-2021 10:09 AM
mcm nadia bryan siket la muka dia

muka2 retis mesia dah jadi mcm muka2 retis kat korea.. sumer sama pesen.. acuan sama..
sbb jumpa doktor sama ka?
Quote beni_nikaido 10-6-2021 10:16 AM
comel je dia ni tapi nape x de aura ek?
Quote nyra 10-6-2021 10:34 AM
die ok je tapi betol la..aura tu takde.
Quote Hunnybunny888 10-6-2021 10:38 AM
nyra replied at 10-6-2021 10:34 AM
die ok je tapi betol la..aura tu takde.

Setuju, iols tengok dia ni lawo tapi tak rasa nak follow pun
Quote TomyamPuteh 10-6-2021 10:39 AM
Tgh2 covid menggila, manusia makin hilang akal rupanya.
Quote nyra 10-6-2021 10:43 AM
Hunnybunny888 replied at 10-6-2021 10:38 AM
Setuju, iols tengok dia ni lawo tapi tak rasa nak follow pun

haah. takde daya tarikan. just kenal je la..tapi kalau tanye drama ape die berlakon mmg tak tau.
Quote jijana 10-6-2021 10:45 AM
Muka mcm NB..hidung masih jambu..dua2 takde aura..dok belanjer tik tok acah bbnu..padahal muka kertu..
artis2 ni tiktok yg sedap dipandang..amelia henderson ngan nora danish je..
yg lain gedik lebih..
Quote ImpianSeroja 10-6-2021 10:49 AM
Dah tuan badan ckp tak seksi mcm gitu..mcm mana plak seksi dimata beliau yer..hmmm nexttttt
Quote dudaberhias 10-6-2021 10:50 AM
nauzubillah min zalik... netizen ni pergi ikut tips dr muhaya ke supaya jadi bodoh2 tu?

dah sah2 sheols tak pakai tudung... tapi bila dada dia terbelah buat2 terkejut pulak dan terkinja2 jugak bagi komen pasal dada... ya ampunnn...
Quote cmf_premierleag 10-6-2021 10:53 AM
dudaberhias replied at 10-6-2021 10:50 AM
nauzubillah min zalik... netizen ni pergi ikut tips dr muhaya ke supaya jadi bodoh2 tu?

dah sah2  ...

aku pun heran gak
sah2 DT ni freehair and mmg seksi dr dulu lg
lainla kalo nabila razali ke,iman troye ke,bleh la netizen acah2 tanjat boboi ke hapa kan
lagIpun DT tu retis, kalo nk sopan bagai, pi la apply keje opis sana tu

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top