Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ayda Jebat bocor rahsia suami, dedah Nabil masih simpan cincin tunang bekas kekasih

10-6-2021 06:15 AM| Komen: 46



Sekejapnya masa berlalu, pejam celik sudah hampir 6 bulan pelakon dan pengacara terkenal, Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah mendirikan rumah tangga dan kini pula Ayda sudah berbadan dua. 

Pasangan merpati dua sejoli ini kerap menjadi bualan netizen dek kerana "kegilaan" mereka dan sentiasa "happy go lucky".

Memetik portal Hotfm, baru-baru ini Ayda Jebat telah membuka ruangan ask me a question kepada pengikut di laman Instagram miliknya untuk bertanyakan apa sahaja soalan mengenai suaminya. Hmmm lain macam ni!

Antara soalan yang diterima adalah adakah Nabil seorang yang kuat cemburu? Ini jawapan Ayda.



Haaa nampaknya Nabil lebih kepada manja daripada cemburu ya!

Bukan itu sahaja, ada juga soalan berkaitan bekas kekasih Nabil, tetapi tidak pasti "bekas kekasih" yang mana satu, adakah kekasih lama yang juga seorang pelakon, iaitu Sarah Hildebrand?

Lihat jawapan "slumber" Ayda :

"Nabil pernah putus tunang kan sebelum ni" ??“ netizen



Tampil menjawab ringkas, Ayda memberitahu bahawa suaminya itu tidak pernah putus tunang kerana tidak ada jodoh bersama pelakon berkenaan.

Namun apa yang mengejutkan, Ayda meminta Nabil untuk menyimpan cincin tunang bersama bekas kekasihnya itu sebagai tanda kenangan!

Malah, penyanyi yang popular dengan lagu Parah ini mendedahkan kepada umum bahawa Nabil tidak pernah putus tunang tetapi pernah putus cinta beberapa kali, namun tidak lagi selepas berkahwin dengannya.


 
Sporting juga ya Ayda dalam bercakap mengenai "kisah lama" suaminya itu!

Apa-pun, mungkin itulah salah satu kelebihan yang ada pada Ayda yang membuatkan Nabil sayang dan jatuh cinta pada isterinya itu. Semoga pasangan ini terus kekal bahagia hingga ke Jannah. - CARI






Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 46
Komen

Previous : Follower Obses Ikut Keknis Bagi Supplement Pada Baby, Astaga

Next       : "Terkinja-Kinja Menari, Pakai Baju Terbelah Dada"

Komen Terbaru

Quote aduh2sayang 16-6-2021 09:23 PM
nakkomenjugak replied at 13-6-2021 03:03 AM
Sape nak laki kau tu nyahhhh??? Taste2 pendalaman sangat. Kalau Chris Evans tu paham laa jugakkk


in honeymoon mood kot.biasa la mesti lain macam sayangnya. nak berkepit aje




Lain-lain Komen

Quote jiwarasa 10-6-2021 06:48 AM
Ceh cincin nak bagi ex gf, ingatkan simpan cincin ex gf bagi dia.. Btw baru tau nabil dulu couple dengan sarah hildebrand
Quote slyfynx 10-6-2021 06:49 AM
Eh, x sape kisah lah.
Bersungguh korang wartawan cari bukak thread pasangan tersangkak ni kenapa.
Walaupun nama ko xde cari macam Lilrose jgk.
Pasni bukak lg, cite masak makan sarapan ape pulak ye
Quote helicornia 10-6-2021 07:14 AM
ya tuhan. sehari sampai 2 benang. dr sumber yg sama Ask me. cerita pun benda yg sama. wartawan cari sangkak ni dh tkde modal ke
Quote miracle_forever 10-6-2021 07:21 AM
selalunya orang pregnant mengidam makanan.. sheols ni mengidam attention eh? segala benda nak citer kat netizen
Quote LiveYourLife 10-6-2021 07:26 AM
jiwarasa replied at 10-6-2021 06:48 AM
Ceh cincin nak bagi ex gf, ingatkan simpan cincin ex gf bagi dia.. Btw baru tau nabil dulu couple de ...

Ye ke??? Nabil ni hensem he in person.. tgk kt ig tak berkenan hahahah
Quote rosmahisham 10-6-2021 07:40 AM
Menang tanpa bertanding konon..sape je yg heran dgn laki ko tu..
Quote Carcosa 10-6-2021 07:47 AM
Bodohnya nye si Jebat ni.
Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding nak dpt laki kau yg mcm budak terencat akal tu? Rupa below par, perangai mcm otak tak betul. Kalau kau bertanding pun, kau akan menang jugak. Sbb kau bertanding dgn diri kau je. Laki kau tu, dia offer wang pampasan pun, takde sapa hingin.
Quote ninja boy 10-6-2021 08:15 AM
Kira perempuan berkahwen itu semua berlawan sesama sendiri berebut jantan, yg andartu kira kalah tanpa bertanding terutama perempuan gemuk berkerak ka, sebegitu lah
Quote azimodin 10-6-2021 09:13 AM
Carcosa: Bodohnya nye si Jebat ni.Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding nak dpt laki kau yg mcm budak terencat akal tu? Rupa ...


Exactly, dia ni typical "pick-me girl", rasa hebat sangat la dapat laki nan hado tu. Asal berlaki la ni.
Quote naina 10-6-2021 09:28 AM
Carcosa replied at 10-6-2021 07:47 AM
Bodohnya nye si Jebat ni.
Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding  ...

Hahahaha.pedasnya nyahhh
Quote kakakgarang 10-6-2021 09:56 AM
sumpah belagak nek mat aris ni.. jilake.. nyah jgn nk sembang kencang sgt...

tggu je la nnti..

menang tanpa bertanding tahi awok!!!
Quote ladyzens 10-6-2021 10:05 AM
paling bahagianyaaaaa lahhhh diaaa tuuuu
Quote dewi_rina 10-6-2021 10:18 AM
Lol setakat wuvv ko tu ambik jelah, takde sape hingin nak bertanding
Quote slipar_jepon 10-6-2021 10:21 AM
banyak plak cite korang ni. sapu minyak la, cincin tunang la. tak semua benda perlu share la. semak pulak aku si ayda ni .
Quote TomyamPuteh 10-6-2021 10:52 AM
Keluar la sehari 4 5 benang pon psl Ayda jebat. Aku blh je hadap.
Quote mantan 10-6-2021 11:13 AM
apa menda la perasan menang bagai pompuan ni
Quote Carcosa 10-6-2021 12:27 PM
azimodin replied at 10-6-2021 09:13 AM
Exactly, dia ni typical "pick-me girl", rasa hebat sangat la dapat laki nan hado tu. Asal berlak ...

Berangan pun iya. Mcm dpt kawin dgn Bill Gates lah, berangan dia. Kaya sgt ke si budak mentally challenged tu? Choi.
Quote Mopiko 10-6-2021 01:28 PM
Carcosa replied at 10-6-2021 07:47 AM
Bodohnya nye si Jebat ni.
Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding  ...


jebat tu apak dia..jangan lah libatkan apak dia lak sis..sabar2

Quote Mopiko 10-6-2021 01:33 PM
motif menang tanpa bertanding?? nak tuju kat siapa sebenarnya ke nak bagitahu apa

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top