CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lepas Zara Zya, Che Ta Pula Buat Hal

9-6-2021 06:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6357| Komen: 30

Description: Selepas Zara Zya dihujani kecaman, Che Ta pula dilihat mempromosikan produk sama di Instagramnya.
Selepas Zara Zya dihujani kecaman, Che Ta pula dilihat mempromosikan produk sama di Instagramnya. 

Kapsyen dan produk yang sama tetapi videonya sedikit berbeza. Apapun, ia tetap memaparkan aksi lelaki dan wanita berpelukan di atas katil.





Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warga maya mengecam tidakan pemilik namaRozita Che Wan itu mempromosikan produk dewasa sedemikian.

Produk tidak bersalah, namun video iklan tersebut nampak tidak sesuai untuk dipertontonkan di laman sosial secara terbuka.

Ada juga yang bertanya-tanya “berapa agaknya pemilik produk bayar untuk mempromosikan produknya sehingga Che Ta pun terjebak sama”. 


Jika diperhatikan, memang produk ini banyak dipromosikan artis dan influencer tempatan.

Selain itu, ada juga yang berkata, sebagai seorang artis yang dilihat ramai mereka sepatutnya berfikir dan menapis terlebih dahulu content yang ingin dikongsikan. Tidak semua golongan sesuai melihat perkara-perkara seperti ini.


Kredit foto: IG Che Ta

Hal ini mencetuskan kerisauan kerana zaman sekarang anak-anak kecil pun ada gajet sendiri. Oleh itu, menjadi tanggungjawab kita semua untuk melindungi anak kecil dari dirosakkan teknologi dengan menapis apa yang tidak sesuai dipertontonkan. 

Apapun, kita doakan agar ada kata akhir dari isu ini, janganlah bertelagah dari satu akaun ke akaun yang lain ya?


Sumber: KoolFM

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miszclassique 9-6-2021 06:21 PM
Apsal tak tag zain kat situ... Contoh ayat "makin manja la zain ni lepas mummy pakai benda ni, tak lama lagi dapatlah aaisyah 2.0" barulah lagi realll... Ini tidak, suruh org lain tag laki dorang lak
Quote Skuau 9-6-2021 06:27 PM
yg dh bernikah kawen tu...patut buat video...diri mereka sendiri sbg bukti.
Quote yaa1231 9-6-2021 06:39 PM
bila masing-masing dh hilang rasa malu.. begitu lah yg dipertontonkan..
Quote Thunderclouds 9-6-2021 07:19 PM
Sesak sgt ka?? Tnya jaa
Quote kiah_mai_pulak 9-6-2021 07:20 PM
terdesak sekor2 buat duit
Quote imransulaiman 9-6-2021 07:35 PM
sesak dan terdesak...
Quote Asdira 9-6-2021 07:50 PM
Gatal tu simpan2 la chetai oiiii..
dah terdesak sgt ke terima job ni?
Quote Asdira 9-6-2021 07:51 PM
Gatal tu simpan2 la chetai oiiii..
dah terdesak sgt ke terima job ni?
Quote ajinomotonosuga 9-6-2021 08:25 PM
Pesai kopek dia kecik atas katil tp besaq klo posing juei mekap

Ni mustiiiiii selit sotkabor tamil dlm bra masa posing tu kan aaaaa
Quote MatDeghem 9-6-2021 08:29 PM
Untuk sesuap nasi ..... pomot missv

Quote winky1 9-6-2021 08:40 PM
Artis sekarang dah tiada rasa malu. Mereka lupa Allah boleh tarik nikmat berkata2, berjalan, bergerak dll bila2 masa. Yes, you have everything today.... Bila mereka baca quran, apa yg mereka faham sebenarnya...
Quote mohdcrow 9-6-2021 08:53 PM
Ala...ingatkan buat video sendiri....malu ke?
Quote pearl.silver 9-6-2021 09:01 PM
Skuau replied at 9-6-2021 06:27 PM
yg dh bernikah kawen tu...patut buat video...diri mereka sendiri sbg bukti.

Nanti muntah darah org tgk
Cukupla ciknon je buat
Quote sigur/ros 9-6-2021 09:06 PM
ni la org kataaa, pakai baju mahallll, gaya kemain gahhh, tp... otak kt poen. terus nampak low classss
Quote Normabaru 9-6-2021 09:14 PM
Eh bodow nye.. Unfollow je terus. Xpyh komen tegur bagai. Retis tu mmg bodow2 mcm si muhaya tu sajes.. Hujung2 kena cerai jugekk.. Acaner tu
Quote batrishia 9-6-2021 09:26 PM
semua nk follow kak km ke... melucah tuk jual produk

Quote Janjimanismu123 9-6-2021 09:27 PM
Aku tak caya produk2 ni semua
Quote Nizleen86 9-6-2021 09:48 PM
Kalau che ta aku tak surprise la..
Quote Kupucandy 9-6-2021 10:00 PM
Lepas satu satu artis dgn kebongokkan yg tak dpt dipisahkan

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:39 AM GMT+8 , Processed in 0.078916 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top