CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ditikam, Digilis Motor Kerana Rogol Isteri Bekas Staf

9-6-2021 04:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2574| Komen: 11

Description: Seorang lelaki bertindak membunuh bekas bosnya selepas mengetahui mangsa telah merogol isterinya
Seorang lelaki membunuh bekas bosnya selepas mengetahui mangsa merogol isterinya.

Kejadian di Bengkulu itu merupakan kes dendam memandangkan mangsa memperkosa isteri suspek sebanyak dua kali.



Gambar hiasan

Menurut polis, mangsa pada mulanya minum arak di rumah suspek sebelum dia tiba-tiba ditikam di kakinya.

Mangsa yang cuba melarikan diri bagaimanapun berjaya dikejar suspek yang kemudian menikamnya sebanyak 13 kali hingga maut.

Suspek kemudian mengambil motosikal mangsa dan menggilis jasadnya berulang kali sebelum melarikan diri.

Kejadian terbongkar apabila adik mangsa menarima panggilan telefon bahawa mangsa meninggal dunia sebelum membuat laporan polis.


Sumber: Utusan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 9-6-2021 04:30 PM
Berita apa ni..tempat dan waktu kejadian langsung tak ditulis
Quote Decaffeinated 9-6-2021 04:34 PM
matchstick replied at 9-6-2021 04:30 PM
Berita apa ni..tempat dan waktu kejadian langsung tak ditulis

Ha ha ha...

cabutan kertas karangan BM PT3 2020 yang tak sempat diberi markah sebab Covid


Quote Reyes187 9-6-2021 04:35 PM
Perenggan last tu langsung aku x phm..
Kejadian terbongkar bila adik mangsa menerima panggilan telefon.. sapa yg telefon? Mestilah kejadian terbongkar bila anyone temui mangsa yg dah mati.. bknnya terbongkar apabila adik mangsa received call.. melainkan si mati yg dah mati tu, call adik dia utk bgtau..
Quote CiliPadiSedap 9-6-2021 04:38 PM
Harap bukan suami friska jusa c minus
Quote matamata 9-6-2021 04:40 PM
Woi babi....taktau nak paste berita dgn link elok2 ke ha?
Quote matamata 9-6-2021 04:41 PM
Tikam bekas bos 13 kali kerana merogol isteri (Luar Negara)

BENGKULU: Seorang lelaki bertindak membunuh bekas bosnya selepas mengetahui mangsa telah merogol isterinya

Ini merupakan kes dendam kerana mangsa telah memperkosa isteri suspek sebanyak dua kali.

Menurut polis, mangsa pada mulanya minum arak di rumah suspek yang secara tiba-tiba ditikam di kaki.

Mangsa melarikan diri tetapi dikejar oleh suspek yang kemudian menikamnya sebanyak 13 kali hingga maut.

Suspek kemudiannya mengambil motosikal mangsa dan menggilis jasad yang sudah tidak bernyawa itu berulang kali sebelum melarikan diri.

Kejadian terbongkar apabila adik mangsa menarima panggilan telefon bahawa mangsa telah meninggal dunia lalu melaporkan kepada polis.

Utusan Online
Quote sukacactus 9-6-2021 04:43 PM
Ah ok. Padan muka
Quote dua_chzy 9-6-2021 04:44 PM
Asal ada perkataan rogol musti teruja nak bukak tered ka?
Quote Ferr_Remy 9-6-2021 04:50 PM
Bongok. Bengkulu kat Indonesia. Nape tak tulis? Sampah betul berita camni. Ape pun tak lengkap.
Quote primarikey 9-6-2021 04:53 PM
Rasain lu...
Quote Kurex 9-6-2021 08:25 PM
Repot, mangsa, suspek sama2 sampah

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 10:02 AM GMT+8 , Processed in 0.078147 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top