CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Setiap Malam Nabil Akan Sapu Minyak Dekat..." - Ayda Jebat

9-6-2021 02:41 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6013| Komen: 43|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ramai juga pasangan selebriti di Malaysia yang manis bersemut hingga ada yang meluahkan rasa menyampah apabila terlalu kerap menayang kemesraan di laman sosial, antaranya Nabil Mahir dan Ayda Jebat.
Ramai juga pasangan selebriti di Malaysia yang manis bersemut hingga ada yang meluahkan rasa menyampah apabila terlalu kerap menayang kemesraan di laman sosial, antaranya Nabil Mahir dan Ayda Jebat.



Kredit foto: IG

Sama seperti pasangan lain yang teruja bakal menimang cahaya mata baru, Ayda mendedahkan apa yang dilakukan suaminya sebagai persediaan untuknya bersalin.

Katanya, setiap malam Nabil akan menyapu minyak pada perut dan bahagian lain yang berkemungkinan meninggalkan kesan regangan sejurus bersalin nanti.


Kredit foto: IG

"He wuvv me so much," katanya yang menjawab pertanyaan peminat pada sesi Ask Me Question di Instagram.



Kredit foto: IG

Alahai, sweet betullah Ayda dan Nabil yang mendirikan rumah tangga pada 1 Januari lalu. 


Kredit foto: IG

Usia kandungan dah masuk lima bulan, mesti ramai tak sabar menanti kehadiran cahaya mata sulung pasangan ini kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missycutie 9-6-2021 02:48 PM
semoga berbahagia la hendaknya..
Quote slyfynx 9-6-2021 02:56 PM
Die nak sapu minyak angin kt poen ko pun aku x kisah.
Ape yang bersemut nye ntah
Quote missbigrockstar 9-6-2021 03:01 PM
Wuvv wuvv wuvv
Quote BoongaKertas 9-6-2021 03:03 PM
sampai ke sudah iols xleh hadam si nabil ni. sorry ayda.
Quote Nnasda53 9-6-2021 03:04 PM
Dah lakimu lantak la nak sapu tiap saat pun.
Quote CiliPadiSedap 9-6-2021 03:06 PM
laki kaka dulu sapu minyak masa awal kahwin je. lepas dah beranak 3 dia sapu kt towel suruh lap sendiri.
Quote sharlenetexas 9-6-2021 03:08 PM
Tunggu dua tahun lagi masing2 berjarak lebih 10 km dilarang rentas daerah.
Quote helicornia 9-6-2021 03:11 PM
ya tuhan. sume benda nk citer ke
Quote bulalof 9-6-2021 03:15 PM
low class, dumb and dumber, pls vanish!
Quote ImpianSeroja 9-6-2021 03:16 PM
Ades.. keluar lg edisi terlampau suwitt sgt..kdg terlebih sgt kemesraan ni bukan nya org bertambah2 suka..takot yg sebaliknya tu la.
Tu pandangan iolls la..bukan hati telah hitam sbb tak leh tgk org bahagia yer..iolls kabo siap2 takot ada yg salah faham plak
Quote LoveSungmin 9-6-2021 03:17 PM
CiliPadiSedap replied at 9-6-2021 03:06 PM
laki kaka dulu sapu minyak masa awal kahwin je. lepas dah beranak 3 dia sapu kt towel suruh lap send ...

adoii.. tergelak i baca komen kaka
Quote Firis 9-6-2021 03:18 PM
Pasal sapu2 pun nk bg tahu yg pemenat ko pun soalan tk agak2.
Quote Shayang 9-6-2021 03:18 PM
Lepas sapu minyak tu buat apa?
Menda2 camni bila cerita org akn bayangkan secara visual.
Quote Scheherazade 9-6-2021 03:27 PM
slyfynx replied at 9-6-2021 02:56 PM
Die nak sapu minyak angin kt poen ko pun aku x kisah.
Ape yang bersemut nye ntah

brutal komen. I loike!
Quote CiliPadiSedap 9-6-2021 03:38 PM
LoveSungmin replied at 9-6-2021 03:17 PM
adoii.. tergelak i baca komen kaka

kalau anak 4 mungkin dia guna comforter pula. biasalah laki cinta sayang hanya ketika anak dara
Quote FY08 9-6-2021 03:49 PM
dh nk jd mak bpk bdk pun msh jgak bgamba buat muka b*d* tu
Quote pxlbb 9-6-2021 04:24 PM
ImpianSeroja: Ades.. keluar lg edisi terlampau suwitt sgt..kdg terlebih sgt kemesraan ni bukan nya org bertambah2 suka..takot yg sebaliknya tu la.Tu pandangan iolls ...


Disclaimer: teda kena mengena dengan tered banglo bertingkat tingkat kenamaan hangat di pasaran kekdahnyer
Quote mama_neko 9-6-2021 04:27 PM
slyfynx replied at 9-6-2021 02:56 PM
Die nak sapu minyak angin kt poen ko pun aku x kisah.
Ape yang bersemut nye ntah

letak minyak kat poen boleh reduce koyakan or maybe boleh kuatkan terus dinding tu so takyah potong  tapi minyak apa aku tak igt... harap la AJ leh kongsi tips ni.. #AJmommytips.. mesti fans fans dia bertambah tambah awwnesss kat kapel ni.. hahahahahahahaah
Quote m2506 9-6-2021 04:28 PM
ermmm.. baru kannn... tp sis xsuka sgt dgn couple nih

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:39 AM GMT+8 , Processed in 0.187669 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top