Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Andai Dapatku Undurkan Putaran Dunia" - Fasha Sandha Buat Touching Pula

9-6-2021 01:02 PM|Oleh: LilRose| Komen: 32

"Andai dapatku undurkan putaran dunia."


Kredit foto: IG

Pelakon Fasha Sandha menerusi Instagram meluahkan rasa sebak dan terharu mengenangkan adiknya, Elisya Sandha kini semakin dewasa dan matang.

"Saya mahu anak kecil comel ini yang dulu selalu mengekori saya ke mana sahaja, dengar kata dan tidak pandai melawan cakap.

"Tapi, apakan daya dia kini berusia 22 tahun dan saya perlu menerima hakikat bahawa dia kini memiliki kehidupan sendiri dan akan buat keputusan sendiri walaupun Angah (Fasha) bantah," ujarnya.


Kredit foto: IG

Katanya Fasha, dia mungkin bukan seorang kakak yang baik dan mempunyai banyak kekurangan, garang dan beremosi.

"Tapi saya nak kamu tahu bahawa jauh di sudut  hati, saya akan selalu menyayangi dan mahukan yang terbaik buat kamu," katanya.

Kelihatan Elisya juga sebak dengan hantaran kakaknya itu.

"Suka buat orang touching, terima kasih Angah," ujarnya.


Kredit foto: IG

Biasalah tu bila kadang-kadang datang mood emosi nak touching-touching antara adik-beradik kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 32
Komen

Previous : Penat Tapi Seronok, Sari Yanti Selesa Urus 5 Anak Tanpa Maid

Next       : "Media Sosial Saya Kotor, Banyak Sampah,"-Jasmin Hamid Bengang Nak Promosi Drama Pun Salah

Komen Terbaru

Quote Lailerthee 12-6-2021 08:22 AM
Msty kne khwen awal tu. sbb skrg ni sape dh hntr nama kat pjbt agama bl2 masa dorg boleh call suruh dtg akad nikah. Mcm kwn i pjbt agama call ptg suruh dtg esok pg nikah. Tpi yg boleh hdir pon 3 org je. Pengantin laki pengantin pumpan wali. Yg lain tgu rumah

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 9-6-2021 01:16 PM
Wow kedingnyaa fasha dulu..
Quote Budakmomok 9-6-2021 01:19 PM
Kurusnya fasha
Quote slyfynx 9-6-2021 01:20 PM
Adik langgar SOP x nk tegur ke
Quote bintangct 9-6-2021 01:27 PM
haukkknyaaaa pesen dia
Quote Firis 9-6-2021 02:17 PM
Keputusan apa yg fasha bantah tp tetap dilakukan itu?jeng jeng jeng
Quote user.name 9-6-2021 02:30 PM
hengatkan ayda mat aris yang baju hitam tu?

Quote sukacactus 9-6-2021 02:48 PM
Akak bantah nak settle down awal ke
Tp mmg muda sgt pun, br 22
Quote ezacbee 9-6-2021 09:40 PM
Kerempengnya fasha dulu...
Quote ImpianSeroja 9-6-2021 10:11 PM
Cantik fasha n elisha
Quote JiEunTak 9-6-2021 10:17 PM
hat ni pun nak wat benang...?
tolong laah remove bebenang buang space mcm nih
Quote irvene 9-6-2021 10:18 PM
aku tak leh tgk fasha sekarang. very the selekeh yach!
Quote anony-mous 10-6-2021 02:10 AM
Cantik betul fasha ni. Body lawa, tulang pipi tinggi, bentuk bibir lawa, hidung mancung, tggi ada. Sesuai kalau jd calon miss universe masa muda dlu

Elisya baru 22??? Ingatkan dah 28 mcm tu
Quote Rmz83 10-6-2021 04:48 AM
irvene replied at 9-6-2021 10:18 PM
aku tak leh tgk fasha sekarang. very the selekeh yach!

Tu la mkin lama mkin kepam
Quote Mamaperdana 10-6-2021 06:17 AM
irvene replied at 9-6-2021 10:18 PM
aku tak leh tgk fasha sekarang. very the selekeh yach!

Kan... Beza masa dia dgn jejai dulu... Dulu very classy look... Now very the makcik.. qku rimas tgk dia pakai tudung... Hauk je.. cuba pakai tudung tu elok2 lawa je
Quote missHaidiD 10-6-2021 09:12 AM
Mamaperdana replied at 10-6-2021 06:17 AM
Kan... Beza masa dia dgn jejai dulu... Dulu very classy look... Now very the makcik.. qku rimas tg ...

Akulg rimas kalau tgk dia buat tiktok dgn laki dia atau dia terlinjang2 senaman smbil rekod.  Semua bergoyang.gempa bumi jap
Quote cap_ayam 10-6-2021 09:22 AM
gambar masa kurus tu time cerita natasha ke..
Quote esteryen 10-6-2021 09:31 AM
Firis replied at 9-6-2021 02:17 PM
Keputusan apa yg fasha bantah tp tetap dilakukan itu?jeng jeng jeng

adalah tu jenggg jengggg jennggggggg
Quote spankee_fili 10-6-2021 09:36 AM
Fasha cantik lagi daripada Elisha..
Tapi Elisha ni nampak macam budak baik, sweet je.. based on drama la..
Quote slipar_jepon 10-6-2021 09:39 AM
dedulu punya fesyen minah rempit sgt

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top