Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Zul Ariffin Tukar Warna Rambut Karat- Ramai Tergoda, Dah Macam K-Pop!

9-6-2021 10:39 AM|Oleh: Saiful| Komen: 127

Zul Ariffin mungkin mahu mencuba sesuatu yang baru dengan tampil berimej lain dari sebelumnya.

Dulu hanya berambut hitam, kini pelakon sasa tersebut dah warnakan rambut.

Kata peminta, Zul saling tak tumpah nampak macam artis Korea.

Foto: IG

Rambutnya diwarkan perang dan ini semua mungkin dek kerana bosan akibat penangan Sekatan Pergerakan Penuh.

Di ruangan komen nampaknya ramai wanita yang teruja tengok Zul.




Semakin kacak dan semakin terpikat katanya.



Bagaimanpaun Zul sendiri tak beritahu sebab kenap dia warnakan rambut sebegitu.

Suka-suka atau mungkin ada projek yang memerlukan dia tampil dengan gaya sebegitu. 

Amacam, tergoda ke tidak? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 127
Komen

Previous : Penat Tapi Seronok, Sari Yanti Selesa Urus 5 Anak Tanpa Maid

Next       : Video TikTok ‘Salah Parking’ Jatuhkan Maruah Neeta

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 10-6-2021 10:47 AM
asmara_me replied at 10-6-2021 08:38 AM
aku suka iklan disney+ tu, masa ZA tetibe pecah dinding masuk ruang tamu, hensem diaaaa tak boleh  ...

iya sis
tu la maksud iols..muka heshe mmg Disney pilih utk jd promo poster Disney
padahal byk je pelakon lain dlm film J Revolusi tu.film2 and drama local lain pun hada gak kt disney tu
tp mmg diorg x pilih yg lain pun
mmg Disney pandai pilih pelakon rupa siap
ada standard la

Lain-lain Komen

Quote mabeles 9-6-2021 10:41 AM
Artis Korea kepala jimbit mung la. Apa gossip baru dia ni? Dia ni.... Sis gaya dah bebetul lepaskan ke belum?
Quote Tinot7 9-6-2021 10:42 AM
Julripin nampak tua daa..
Kurex musti kecam iols..
Quote aderaderker 9-6-2021 10:45 AM
Kurex la kut salah sorang peminat yg tergoda
Quote ReginaGeorge 9-6-2021 10:48 AM
Dah tua, tak kawen2 lagi {:childlike
Quote yondu 9-6-2021 10:48 AM
hmm rambut perang tp kening hitam. Hodoh dan buruk. Yang kaler2 rambut ni tolong la kaler sekali kening tu. Ko ingat cantik ke kening hitam pekat, rambut lak coklat2. Burok tau x burokkkkkk
Quote riyadhK 9-6-2021 10:54 AM
Korea celah bedah mak kau la. More to mat rempit ade la.
Quote Kurex 9-6-2021 10:56 AM
Semoga dapat berpaut pada lengan zul ripin sambil zul ripin suruh berpaut pada bahagian lain
Quote cmf_premierleag 9-6-2021 10:56 AM
Kalo tgk Disney plus promo punya iklan, mmg semedang muka julrepen ni je yg keluar utk film J Revolusi.muka pelakon lain x pernah nmpk pun.
So Mmg muka dia diakui la ada commercial look / hensem.ingat Disney punya level nak pilih yg cikai2 ke utk letak kt main poster
Quote LadyCarefree 9-6-2021 10:57 AM
riyadhK: Korea celah bedah mak kau la. More to mat rempit ade la.


LOL yeah
Quote kaoru44 9-6-2021 10:58 AM
I ingt zul ni dh dkt2 40an tau..pdhl baru 33 ke 34..
Quote monreyes 9-6-2021 11:07 AM
izzueislam aritu dlm slot pkl 7pm tu karat juga...
tapi comel lah..sbb dia muda lagi...
Quote slyfynx 9-6-2021 11:11 AM
Jadah kaler rambut terus nk kene chop mcm kpop.
Buta ke hape?
Quote per706 9-6-2021 11:11 AM
X sesuai.maintain itam je lgi menyerlah
Quote Normabaru 9-6-2021 11:14 AM
sape mata rabun sgt tu.. Dh mcm vangla rambut kena air karat.. Dikatanya kpoop
Quote imanjannah 9-6-2021 11:16 AM
tang mana kpop nya entah
Quote dewi_rina 9-6-2021 11:17 AM
Lagi sebijik buzz lightyear adalah, k pop tang manaaaaa
Quote dewi_rina 9-6-2021 11:18 AM
cmf_premierleag replied at 9-6-2021 10:56 AM
Kalo tgk Disney plus promo punya iklan, mmg semedang muka julrepen ni je yg keluar utk film J Revolu ...

Yg iklan tv pecah sebab jul keluar dari tv tu... lawak weh, badan besar peti ais
Keluar dari tv, memang pecah
Quote nini_azmi 9-6-2021 11:19 AM
Iols penah sekali tgk ig live zul ni. Poyo nyampah. Ko layan kan jela peminat tu. Kalau tanak, senyap je takyah baca komen tu

Peminat pun, sebookkk hahaha tanya bila nk kawin la, bila nak buat house tour la. Korang rase zul perasan ni ada masa nk layan korang ke
Quote iolss 9-6-2021 11:19 AM
kpop? try harder.
bodyguard kpop maybe boleh

Lihat semua komen(127)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top