Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Maaf, Saya Pun Susah" - Atikah Suhaime Rasa Bersalah Abai DM Minta Bantuan

8-6-2021 06:07 PM|Oleh: LilRose| Komen: 44

"Sejujurnya, saya rasa bersalah kerana tidak menghiraukan semua DM (mesej) yang meminta bantuan."

Atikah Suhaime rasa bersalah dan terkilan terpaksa mengabaikan mesej pengikut yang meminta sumbangan.


Kredit foto: IG

Jelasnya, dia juga seperti kebanyakan orang yang terjejas ekoran pandemik Covid-19.

Pendapatan diraih tidak sebanyak sebelum ini selepas banyak tawaran kerja ditunda.

"Sebab sama seperti kalian, saya juga susah. Macam lagu Whitney Houston, 'I Have Nothing'.

"Tapi saya bersyukur sebab ada keluarga yang menjaga di sini. Saya sepatutnya buat kerja sama macam tahun-tahun sebelumnya, tapi Covid-19 melanda. Semua kerja ditunda. Jadi, saya tiada pendapatan sangat," katanya seperti dipetik Kosmo!

Pelakon asal Singapura berusia 30 tahun itu sebaliknya menyarankan mereka meminta bantuan melalui saluran betul.


Kredit foto: IG

"Saya minta maaf tidak dapat membantu.

"Saya juga kadang-kadang rasa tertekan dan hilang harapan. Saya harap ada orang tersayang di sisi kalian supaya berasa sibuk dan mampu buatkan sekeliling jadi positif.

"Langitkan harapan dan percayalah bahawa semuanya akan baik-baik sahaja pada masa sukar ini. Sebab pada saya, percaya itu seperti doa," tambahnya.

Bak kata Atikah, jika kita percaya sesuatu yang baik, maka yang baiklah akan berlaku. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : "Thank You Kahwin Dengan Kita" - Hanis Zalikha

Next       : Alkohol & Rokok Barang Essential Ke? - Lana Nordin Mengamuk SOP Kedai Mengarut

Komen Terbaru

Quote biozipstar 14-6-2021 09:41 PM
dia bagitahu kat sini sbb dia x boleh bantu kot. aku khusnuzon

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 8-6-2021 06:09 PM
Anak sapa la ni mengemis kat IG retis.
Quote helicornia 8-6-2021 06:21 PM
mesti org yg memintak tu ingat tikah kaya sbb dpt bf dato
Quote TerataiMelur02 8-6-2021 06:24 PM
Boifren belum ajak nikah lagi ke tikoh? Ada je retis nikah musim2 pandemik ni
Quote totokreturn. 8-6-2021 06:25 PM
teringat lagi video dia dengan si khan tu, memang viral sungguh, masalahnya pelaku dalam video tu ori ke tak
Quote Orkidcina 8-6-2021 06:32 PM
Hmmmmm fahamnm
Quote Tinot7 8-6-2021 06:40 PM
Patutnya deme dm cikpah ka, pajura ka..
Bkn sumer retis berduit. Kalau ada bapak gula pon, duit tu sah2 bkn utk dikongsi dgn marhaen.. agak2 la..
Quote djzara81 8-6-2021 06:50 PM
Hmmm..tapi mampu pi aesthetic clinic ya idok?
Quote krustykrab 8-6-2021 07:20 PM
Mohon produser drama ambik fazura, atikah dgn eyka farhana berlakon sekali jd siblings...tingin nk tgk
Quote hotmak 8-6-2021 07:32 PM
kalau betul susah nape minta dgn artis, kan ada saluran yg betul

ada je kan org share food bank, takpun buat je posting kat fb cakap takde makanan ke apa, laju org tlg, dgn syarat jgn mintak cash, klu mintak cash mmg org tak layan

Quote Ferr_Remy 8-6-2021 07:36 PM
Aikk mana bf heols yang kaya gedabak tu
Quote Nenasketum 8-6-2021 07:37 PM
Orang meminta2 ni selalunya scammers
Quote slyfynx 8-6-2021 07:40 PM
Nk ckp ade lg orang hengat kat ko la ni kan.
Quote September14 8-6-2021 07:40 PM
Minta la kt diva aa duit berkepok kepok duit berkepok kepok

World class only
Quote Mawar91 8-6-2021 08:02 PM
Klu tgok kat IG Abby abadi mmg ramai Gile yg mengemis2 musim Pkp ni.ade yg bru je bukak IG semata nak mintak bantuan artis.
Quote Firis 8-6-2021 08:05 PM
Tak yah la susah2 dm artis mntak bantuan
Quote Cece1234 8-6-2021 08:11 PM
Tu pun nak cite ke..
Quote RatuDunia94 8-6-2021 08:13 PM
Entah minta tolong suruh hulur duit mmg x dapat lah dik.. nak minta tolong promote produk ke ig review ke x lah hina sangat .
Quote lilcountess 8-6-2021 08:17 PM
hotmak replied at 8-6-2021 07:32 PM
kalau betul susah nape minta dgn artis, kan ada saluran yg betul

ada je kan org share food bank,  ...

ramai ambik jalan mudah meminta-minta kat org. mmg ada yg betul susah & perlu bantuan, tp ramai juga yg nak duit dgn cara mudah. guna anak utk tagih simpati
Quote lilcountess 8-6-2021 08:23 PM
Mawar91 replied at 8-6-2021 08:02 PM
Klu tgok kat IG Abby abadi mmg ramai Gile yg mengemis2 musim Pkp ni.ade yg bru je bukak IG semata na ...

minta bantuan org keliling tak dapat agaknya. sbb sesetengah tu malas aja lebih. kerja teruk sikit tak nak. memilih dgn 1001 alasan. jadi mengemis lah dekat ig retis, jual kisah sedih konon anak tak ada susu, tak ada pampers. kalau nasib baik, ada yg simpati. yg mana mmg susah & terdesak tu lain lah

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top