Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Skandal Nak, Duit Tak Kasi,"- Zarina Anjoulie Bolayan Lelaki Gatal, Nak Hubungan Halal Je Okay!

8-6-2021 11:56 AM|Oleh: Saiful| Komen: 20

Zarina Anjoulie sekali lagi jadi perhatian selepas mendakwa ada lelaki yang berangan nak menjadikan dirinya sebagai skandal.

Dalam masa yang sama dia memohon supaya lelaki 'gatal' tersebut supaya berhenti menghantar mesej.


Foto: IG

"Tolong jangan DM aku nak ajak skandal. Skandal tu apa? Skandal nak, duit tak kasi," luahnya di Instagram.

Tambah Anju dia tak ada masa nak fikir hal skandal, sebaliknya selesa dengan cara yang halal.

"Skandal ni aku tak nak ya. Kalau nak, kahwin terus cara halal. Ingat orang apa, anak patung? Lepas tu kalau tak nak ugut-ugut," tambahnya.



Sebelum ini Anju pernah cakap ada juga yang nak jadikannya sebagai sugar mummy.

"Hantar gambar, nak kenal la nak gatal la. Hello mak bapak korang mana? Suruh diorang tanggung kau ya dik."




Pelakon ini juga tak faham dengan masalah budak sekarang yang malas bekerja dan suka cari jalan mudah. 

Jadi, kalau nak Zarina kahwin terus, scandal tak layan okay! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : Ibu Jadi Kontak Rapat, Hafreez Adam Tetap Kuarantin Walaupun Keputusan Negatif

Next       : Dato Siti Nurhaliza Letak Basikal Jutaan Ringgit Jadi Perhiasan Dinding Je

Komen Terbaru

Quote iolss 10-6-2021 05:14 PM
moga ko insaf la anju.. nak laki baik ni awak kn jd baik dlu..
ha gituuu

Lain-lain Komen

Quote makneng 8-6-2021 12:09 PM
Bosan lah asyik pompuan ni..
Quote kuchibambam 8-6-2021 12:16 PM
Badan ya ampun..meletup
Quote LoveSungmin 8-6-2021 12:34 PM
kuchibambam replied at 8-6-2021 12:16 PM
Badan ya ampun..meletup

badan meletup tapi kalau mulut macam gampang, lelaki pun takut nak dekat.. contoh terbaik, ritrud..
Quote Jennyrol 8-6-2021 01:57 PM
Geli nye.. Sape selera dgn ko tuu
Quote slyfynx 8-6-2021 01:59 PM
Ade ke orang nk poen busuk die ni
Adui la
Quote dudaberhias 8-6-2021 02:03 PM
cermin tu dah berapa tahun tak lap tu?
euwwww mesti bilik anjuling ni bau ikan kering, udang geragau, belacan, perfume dsv, susu basi nilofa, beg rikote dan kek mamsabariah.

yang selera dengan bau bilik dia tu pun entah2 yas je. tu pun sebab dia takde deria bau.
Quote squeeze 8-6-2021 02:05 PM
fikir 2-3 kali oi nk buat bini...kang nnti puas kene carut
Quote minnie_mouse 8-6-2021 04:26 PM
Eiiiiii... Org tk insap ka dok dengaq crita2 anjuling ni.. Ada yg brani nk dekat ka?? Nk buat bff pon blm tentu selamat..
Quote bbasir 8-6-2021 04:57 PM
nmpk pelik pula bentuk bontot dia ni. jatuh semacam. filler ke silicon tu? haha
Quote helicornia 8-6-2021 05:21 PM
tak abis lagi ke gebang ramai lelaki kejar dia
Quote Firis 8-6-2021 08:16 PM
bbasir replied at 8-6-2021 04:57 PM
nmpk pelik pula bentuk bontot dia ni. jatuh semacam. filler ke silicon tu? haha

Aku bru nk ckp ko dh ckp kn utk aku
Quote downiey 8-6-2021 08:28 PM
die bkan ade buat lipo suction ke baru2 ni.
Quote wirazam 8-6-2021 08:46 PM
kuchibambam replied at 8-6-2021 12:16 PM
Badan ya ampun..meletup

Putih nohh badan dia...bukan dulu ala ala tinted ka
Quote umbut 8-6-2021 08:53 PM
Sapaler yg nak kahwin ngan ko.. Serammmm
Quote Janjimanismu123 8-6-2021 09:26 PM
dudaberhias replied at 8-6-2021 02:03 PM
cermin tu dah berapa tahun tak lap tu?
euwwww mesti bilik anjuling ni bau ikan kering, udang geraga ...

Kek mamasabariah tu apa yea..selalu terbaca
Quote Orkidcina 8-6-2021 11:13 PM
Body mantapppp tu
Quote missHaidiD 8-6-2021 11:40 PM
Sapa la jntan yg nak ko. Yg nk ko aku rasa2 hekan yg mintak dispedo. Kalau jantan yg ada duit ada kerjaya takde mana dia nk pandang pompuan mulut puaka busuk cm ko  tgk hari2 pun busuk ko ni. Smpai ke tua la hnya ank2 hekan je berani mengendeng demi duit. Takde jntan yg nak ko lg. Yas tu pun mesti meyesal jmpa pompuan cm ko

Quote NazRysha 10-6-2021 10:32 AM
kalau nak tengok pussy busuk dia tu mcmc mana aku rasa boleh tengok bibir dia tu
ewwwww
Quote ina_na 10-6-2021 04:34 PM
Ari tu dia ade buat live pakai suar super pendek atau spender je kot.. Allah tgk peha dia ms tu.. X tau nk kata pe la.. Lawa ke dia ingat mcm tu

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top